Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Radcy Prawnego mgr Zdzisław Kliś Zdzisław Kliś

Zawód: Radca prawny 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko-Biała Sukiennicza 8
Telefon: 33 822 32 27 Fax: 33 822 32 27
Adres e-mail: kancelaria(małpa)zdzislawklis.pl
Strona internetowa: www.zdzislawklis.pl
NIP:
547-024-60-95
Opis działalności: Kancelaria Radcy Prawnego Słowa kluczowe: radca prawny,adwokat,porada prawna,prawo

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 7089
Data utworzenia profilu: 2009-12-17 12:13:46
Data ostatniej aktualizacji: 2009-12-17 12:13:46 

Opinie o Kancelaria Radcy Prawnego mgr Zdzisław Kliś Zdzisław Kliś

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec, kompetentny, potrafi doradzić klientowi. Najważniejsze że cel został osiągnięty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Chruszcz dnia: 2018-05-03 16:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik, 100% fachu w swoim zawodzie, doprowadza sprawy wyczerpująco do końca, bardzo duże zaangażowanie w prowadzeniu sprawy. Gdyby wszyscy podchodzili z takim zaangażowaniem i mieli podejście jak Pan mecenas to polskie sądownictwo wyglądałoby zupełnie inaczej. Beata
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-07-30 21:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałem z mec. Klisiem korzystając z Jego usług jako Radcy Prawnego. Również korzystałem z Jego fachowych porad i opinii jako osoba prywatna. Współpracowałem również z wieloma kancelariami prawnymi w Kraju. Z całą odpowiedzialnością mogę zarekomendować kancelarię Pana Zdzisława Klisia, jako jedną z najlepszych w Polsce. Dziękuję za dotychczasową współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz Wiśniowski dnia: 2013-11-08 11:43:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porada prawna - szybko, sprawnie i konkretnie. Do zobaczenia nastepnym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magnus dnia: 2011-07-16 19:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Zdzisławie dziekuję! Uratował mi Pan życie. Nigdy tego nie zapomnę. Polecam....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Absolutnie nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2011-04-09 12:12:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa naprawdę była beznadziejna...Miałam zapłacić kilkanaście tysięcy złotych. Obeszłam całe Bielsko i nikt nie potrafil mi pomóc. Moją ostatnią deską ratunku była kancel;aria na Sukienniczej.Pan Zdzisław oraz Pan Leszek bardzo mi pomogli. Przylozyli się do sprawy i znaleźli rozwiązanie. Jestem bardzo szcęśliwa bo nie muszę płacić kompletnie nic. Jak widać jak się chce i jak się ma wiedzę i chęci można pomóc. Bardzo dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria Sz. dnia: 2010-04-23 12:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam radcę prawnego mgra Zdzisława Klisia. Jest to osoba kompetentna, budząca zaufanie, która powierzoną mu sprawę wykonała rzetelnie i terminowo. Ponadto bardzo przyjazny w kontaktach, poświęcił mi dużo czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2010-04-19 15:04:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, doświadczenie i ogromna wiedza. Najlepszy prawnik w mieście. Polecam i dziekuję !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ryszard F. dnia: 2010-02-10 10:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług tej Kancelarii. Miałem poważny problem z podziałem majątku. Mecenas Kliś zainteresował się sprawą bardzo dokładnie i wnikliwie. Dzięki pomocy mecenasa całą sprawę udało się mi przeprowadzić po mojej myśli. Jestem bardzo zadowolony i śmiało mogę polecić tę Kancelarię innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ryszardmec dnia: 2009-12-17 12:16:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją