Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ZAKŁAD STOLARSKI "JULL" ŁUKASZ I JÓZEF POTOCZEK

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Małopolskie, ŚWIDNIK 131
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 11% pozytywna 2x 15x

Jakość usług: 12% wysoka 2x 1x 14x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 2x 15x
Ceny usług: 20% niskie 2x 6x 8x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 3397
Data utworzenia profilu: 2009-12-16 16:08:05
Data ostatniej aktualizacji: 2009-12-16 16:08:05 

Opinie o ZAKŁAD STOLARSKI "JULL" ŁUKASZ I JÓZEF POTOCZEK

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cały scenariusz przy wykonaniu moich schodów był podobny jak w wpisach poniżej ,jak pan Józef odebrał ostatnią ratę za schody więcej się nie pokazał ,pomimo że pracy nie skończył. Schody wykonane niezgodnie z umową po około pół roku na wszystkich łączeniach dziury ,kit którym to wszystko było zaszpachlowane powypadał.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-06 15:18:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga przekręt i naciągacz! Pieniądze za schody zabrał poręczy na schodach do dzisiaj nie ma. Schody robił 3 lata temu. Wyjechał za granice i ma w d... odbieranie telefonów! Jak sie ma im darzyć w życiu za takie przekręty?!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: P.P. dnia: 2013-01-04 11:44:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od 3 lat nie mogę doczekać się zwrotu zaliczki, mam wyrok sądowy a komornik rozkłada ręce, bo majątku brak... I tak to sobie oszuści żyją naszym kosztem...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AN dnia: 2012-06-27 12:14:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSZUSCI DWA LATA CZEKAM NA ZAPLATE ZA WYKONANE PRACE I TEZ NIEODBIERAJA TELEFONU TEMPIC TAKICH LUDZI
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: BYLY PRACOWNIK dnia: 2012-04-16 08:58:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jozef Potoczek to oszukaniec.Lamentuje,ze ma wielkie nieszczescia i w ten sposob wyludza od ludzi zaliczki na wykonanie robot,z ktorych sie nie wywiazuje.Nie odbiera telefonow.A to co wykona to bubel.Potwierdzam opinie wszystkich internautow co zle o nim pisza.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Daniela dnia: 2011-12-05 11:33:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nieterminowowość, wyludzenie zaliczki i potem nie odzywanie sie przez cztery miesiace, partactwo - z szeciu drzwi - jedne za krotkie, drugie krzywe, w trzecich po niecalym roku uzytkowania obsunela sie wklejona pionowo szyba - oczywiscie na poprawe liczyc nie mozna - tyle wymowek ile od nich uslyszelismy to chyba pan Józef jest najbardziej doswiadzczanym człowiekiem na swiecie bo wszystkie nieszczescia go spotykaja, a moze to kara za krzywde ludzi ktorym spartaczyl robote
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zero
Opinia dodana przez: matylda dnia: 2011-11-17 09:24:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tyle ludzi ile oni nabili w butelkę sklejami, papractwem, naciagactwem, co ludzie przez nich stracili swoje ciezko zarobione pieniadze, to tyle cierpień na nich spłynie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Poszkodowany dnia: 2011-09-27 21:27:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam opinie większości ludzi z tego forum,jest to firma nierzetelna nieterminowa. Wszystkie opinie na nie które przeczytałem na tym forum są jak najbardziej prawdziwe.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-10 13:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz i Józef Potoczek wykonywali u mnie całą stolarkę wykończeniową: schody, drzwi, meble kuchenne, meble do sypialni i dwóch pokoi dla dzieci, antresole o łącznej wartości ponad 140 000 złotych. Wywiązali się z umowy u mnie i u moich znajomych którym poleciłem tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Smoleń dnia: 2010-06-14 11:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRZEPRASZAM BARDZO, ale ja osobiście jestem zadowolona z wykonanych drzwi. Są bardzo ładne i już jest rok po gwarancji a mimo to jak poprosiłam to bez problemu wymienili mi rozbitą z mojej winy szybę. Z panem Łukaszem bardzo dobrze się współpracuje, a co do pracowników, jak w każdej firmie pewnie różni się zdarzają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klientka NDM dnia: 2010-06-13 22:23:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSZUŚCI!!!!!!NIE WYKONUJA PRAC ŻYJĄ Z ZALICZEK,TRZEBA TĘPIĆ TAKICH ZŁODZIEI !!!! PODAM WAM PRZYKŁAD; DREWNO SZPACHLUJA SZPACHLĄ SAMOCHODOWĄ. POSPOLITE PAPROKI . RÓWNO Z ZAPŁATA ZA PRACE REKLAMACJA SIĘ KOŃCZY.DLATEGO UWAŻAJCIE NA NICH , BO JA WIDZIAŁEM TO NA WŁASNE OCZY..POZDRAWIAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ANONIM dnia: 2010-05-19 08:04:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie Potoczek, nie maja żadnego pojęcia o pracy która wykonują,obiecują cuda biorą zaliczkę i na tym kończy się ich praca,nie dajcie się oszukać Uważajcie na tę niby firmę ... zatrudniają na czarno, oszukują pracowników.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacja się kończy wraz z wypłatą .... nie ma żadnej reklamacji....
Opinia dodana przez: były pracownik dnia: 2010-04-29 22:13:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma porażka jednym słowem robią ludzi w konia,Biorą zaliczki i potem o nich słuch ginie elementy które wykonują są niedoczyszczone niedoklejone popaprane farba, nie ma mowy o fachowcach tylko PAPRAKACH,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: roman dnia: 2010-04-28 08:12:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan łukasz potoczek nie wykonuje prac w terminie, nie odbiera telefonów, nie oddaje zaliczek. OSZUST!!!! UWAŻAJCIE!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak obsługi reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-16 17:20:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważajcie na tą firme
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-27 17:51:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: panowie Potoczek pobrali zaliczkę, nie stawili sie w terminie celem wykonania prac, nie oddali pieniędzy ( pomimo złożonych obietnic ) ...a potem przestali odbierać telefony. WNIOSEK - zoształem oszukanuy i okradziony!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: żadna - nie odbierają telefonów!
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-01-22 12:38:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZAKŁAD JEST PRODUCENTEM WYROBÓW DREWNIANYCH, NIESTETY O WYKONANIU I TERMINOWOŚCI NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA. WIĘCEJ INFO NA TEMAT TEJ FIRMY EMAIL KOIRO@POCZTA.ONET.PL
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: IREK dnia: 2009-12-16 16:09:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją