Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Janex-Dach Janusz Wóciak

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 06-400 Ciechanów Płońska 103
Telefon: (023) 672-13-28 Kom. 604102715 Fax: (023) 672-13-28
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
566-107-38-95
Opis działalności: Dekarstwo Słowa kluczowe: Dekarz

Ocena: 56% pozytywna 9x 7x

Jakość usług: 75% wysoka 9x 3x 3x
Terminowość: 73% bez zastrzeżeń 11x 4x
Ceny usług: 71% niskie 5x 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3389
Data utworzenia profilu: 2009-12-13 21:10:56
Data ostatniej aktualizacji: 2009-12-13 21:10:56 

Opinie o Janex-Dach Janusz Wóciak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem dekarzem wiec z ta firma często sie spotykam do tej pory jesli chodzi o obsługę i fachowość jest wszystko w porządku przedewsxystkim jest uczciwe podejście do tematu i przedewszystkim do klienta .polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Firma dekarska dnia: 2015-06-24 12:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwa Firma jakich teraz niestety brakuje każdemu polecam ja juz korzystałem dwa razay i napewno polecę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałem
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-06-15 12:48:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza firma dekarska a te pozytywne komentarze to chyba sam sobie wypisuje .... Cena kosztorysu odbiega od ceny koncowej tzn czesc jest kosztem ukrywanym niby wychodzacym podczas pracy -budowy a blacha niby szwedzka a najtansza chinska wygina sie w rekach ukryta pod nazwa oczywiscie dobrej firmy pewnie wielu klientow daje sie oszukac na fv co do jakosci radze jednak sprawdzic przed polozeniem-wykonaniem robocizny co tak naprawde masz na dachu
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Gosc dnia: 2014-09-21 07:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Materiały zakupione u Pana Janusza jak na najwyższym poziomie to co na zamówieniu jak najbardziej dostarczone .Wielki plus dla sprzedawcy za rzetelnie i uczciwie robione ofert nie zaniża ilośći potrzebnych materiałów.Usługa wykonana dobrze a na zgłoszoną małą usterkę reakcja była stosunkowo szybka.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobra sprawy sąłatwiane dość płynnie.
Opinia dodana przez: Klient ciechanów dnia: 2013-10-07 12:39:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Janusz jest dobry tylko na początku i gdy mówimy o kasie. Potem gdy jest jakiś problem jest dużo gorzej. Gdy próbowałem w biurze złożyć reklamację rzucił ją i kazał wysłać pocztą. W moje opinii niesympatyczny gość i cwaniak. Dużo ma do powiedzenia negatywnego na temat innych z branży za to o sobie ma bardzo wysokie mniemanie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: tak jak napisałem, przy reklamacji bardzo niegrzeczny żeby nie użyć gorszego słowa
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 11:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieńdobry.Byłem klientem P Janusza i napewno jeśli coś bendę potrzebował z tej branży to znów zapukam do jego biura.Bardzo polecam tego sprzedawcę i wykonawcę materiały są zgodne z zamówieniem a prace wykonane pierwsza klasa.Osoba konkretna znająca się na dekarstwie.POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobra
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-03-11 14:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 tego erotomana Jasia. Żona mi poszła w ormo z tym pleyboyem!!! żeby nie było że was nie uprzedzałem!!! Całe szczęście bo już nie mogłem z nią wytrzymać,a teraz mam małolatę i jest super...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: obeszło się bez reklamacji :)
Opinia dodana przez: krzysiunio dnia: 2013-02-17 11:25:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Firma krzak ustalana cena nie ma nic wspólnego z faktycznym wyliczeniem kosztu .Na kosztorysie brakuje większosci rzeczy ,które trzeba pózniej dokupywać.Blacha nie przyjeżdza ta którą zamawiałem ,jedym słowem lepiej zmieńcie firmę dekarską
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: oczywiście nieuzasadniona ze strony pana Janusza
Opinia dodana przez: sońsk dnia: 2012-12-15 18:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też kupiłam w Janex Dach cały materiał wraz z usługą.Owszem na umowie były ustalone ceny , a różnice wynikły tylko z moich zmian odnośnie położenia dachu.Jestem bardzo zadowolona z takiej kompleksowej obsługi nic mnie nie obchodziło panowie zatroszczyli się o wszystko.Materiały i obsługa najwyższej jakości.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-20 10:43:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Janex-Dach jest nie żetelną firmą. Ustalona kwota z Panem Januszem jest tyle i tyle na umowie, a przychodzi dzień rozliczenia i są doliczane dodatkowe koszty co nie miały być w umowie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-09 11:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jak czytam jakie głupoty wypisujecie na temat P.Janusza i jego firmy to mnie mierzi.Ja korzystam z jego usług systematycznie i mogę polegać na jego fachowości, terminowości oraz kompleksowej obsłudze łącznie z dostarczaniem najmniejszych rzeczy na plac budowy.Każdemu śmiało mogę polecić tą firmę z reszto to robię.Zadowolony Klient!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kristo dnia: 2012-09-07 11:39:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena negatywna z powodu braku konsekwencji przy zapłacie za robotę. Mimo ustalenia ceny za robotę i braku zmian w zakresie robót, właściciel zażądał kwoty o 500 zł wyższej niż ustalona. Argumentował to wystąpieniem niespodziewanych wydatków (np. kratek do komina, mimo iż rozbiórka i postawienie komina było od początku planowane - czyżby Pan od początku nie wiedział, że będą potrzebne kratki?!). Ponadto po zakończeniu robót pojawiły się zacieki na kominie. Wykonawca twierdził, że tak musi być i cieknąć będzie przez 3 lata(!) i nic nie da się zrobić. Dopiero po kilkakrotnej interwencji i grożeniu sądem wykonawca poprawił usterkę (widać jednak można było...)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fatalna. Brak chęci naprawy.
Opinia dodana przez: olli23 dnia: 2012-05-22 15:19:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super wykonawca tanio w czasie i solidnie polecam. a ci co piszą negatywy to pewnie konkurencja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefański A dnia: 2012-03-27 15:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam korzystanie z usług Pana Janusza gdyż jest to precyzyjna i godna poleceń firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-05 11:45:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten Pan skacze po dachach jak wiewiórka, ale w złym znaczeniu tego słowa. Poza tym materiał, jaki proponuje nie spełnia wymagań o jakich mówi.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: W sklepie nie znają tego słowo - "REKLAMACJA", a mylą je z -"REKLAMA"
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2010-01-09 12:05:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam nikomu korzystania z usług firmy Janex-Dach Pana Janusza Wójciaka mieszczącej się w Ciechanowie na ulicy Płońskiej 103 i Wiksinie 1A. Dwa miesiące temu zamówiłem okno dachowe zupełnie nowe na rynku, które mi sam Pan Janusz doradził. Okno jest super i tu nie ma żadnych zastrzeżeń. Niestety z montażem przeprowadzonym przez firmę Janex-Dach od początku były problemy. Pracownicy Pana Janusza przyjechali zaczęli montować okno i tu już pojawiły się moje pierwsze wątpliwości co do ich fachowości. po zamontowaniu nie wiedzieli jak zdjąć zabezpieczenie ze sprężyn żeby okno się lekko podnosiło. Po telefonie do przedstawiciela technicznego producenta okna się im to udało. Pracownicy więc wszystko skręcili i odjechali. Okazało się, że okno nie zostało wyregulowane i opada. Kilkakrotne próby doproszenia się o poprawienie tego trwały tydzień. Pan Janusz przyjechał osobiście ze swoimi pracownikami by to poprawić, po czym stwierdził, że już jest wszystko ok. Niestety po sprawdzeniu okazał się, że tym razem za mocno się otwiera i dotego strasznie ociera o kołnierz uszczelniający. Właściciel firmy Janex-Dach powiedział, że on też ma okna tego producenta i tak musi być. Pan Janusz zaoferował już w tym momencie pomoc technika firmy produkującej okno. Przedstawiciel firmy przyjechał okno ustawił jak należy, ale stwierdził, że kołnierz uszczelniający nie jest od tego okna. Nie była to wina Pana Janusza bo został on zamieniony w magazynie producenta, ale po co kłamać, iż tak musi być? Właściwy kołnierz został szybko dosłany. Znów pojawili się pracownicy firmy Janex-Dach by go zmienić. Stwierdzili, że duł jest "identyczny" więc zmienili tylko jego górną część. Skoro jest taki sam stwierdziłem to ok. Niestety po deszczach okazało się, że za oknem przecieka. Telefonuję do Pana Janusza Wójciaka. Pan Janusz zaoferował znów wezwanie przedstawiciela producenta owego okna. Doradca techniczny przyjechał i stwierdził, że: - dolna część kołnierza nie jest taka sama jak górna, - górna część kołnierza jest przewiercona wkrętami montażowymi co nie ma prawa bytu, - okno nie jest w żaden sposób zabezpieczone przed podciekaniem wody pod blachę co jak stwierdził jest błędem w sztuce, a każdy producent zaleca wywinięcie folii na ramę okna i połączenie jej z wstępnym kryciem dachu, - nie została założona rynienka odwadniająca. Doradca techniczny producenta okna sam skontaktował się z Panem Januszem Wójciakiem w celu wyjaśnienia sprawy. Pan Janusz stwierdził, że się zajmie tą sprawą. Po moim kontakcie z Panem Januszem właścicielem firmy Janex-Dach, stwierdził on, że okno jest niby prawidłowo wstawione i nie zamierza on nic więcej poprawiać, chyba, że dopłacę mu 200zł to tak. Czyli jak widać sam przeczy swoim słowom skoro chce 200zł za poprawkę. Twierdzi też, że rynienka odwadniająca jest założona. Doradca techniczny który u mnie był zrobił zdjęcia, które nie potwierdzają słów Pana Janusza Wójciaka. Dlatego też nie polecam też korzystania z usług Firmy Janex-Dach. Pan Janusz nie jest słownym człowiekiem, skoro ktoś się czegoś podejmuje to powinien robić to solidnie, a nie jak pan Wójciak tylko po to by odwalić robotę i zainkasować kasę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-12-13 21:56:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją