Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Fryzjerskie i Gabinet Masażu eMKa Katarzyna Sosnowska

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 21-500 Biała Podlaska ul. Sidorska 23
Telefon: Kom. 504 444 215
Adres e-mail: studiofemka(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.studiofemka.republika.pl
NIP:
537-156-10-37
Opis działalności: Studio fryzjerskie , gabinet masażu, gabinet kosmetyczny Słowa kluczowe: fryzjer, stylizacja,koloryzacja, strzyżenie, masaż, masażysta, kosmetyczka, pielegnacja, manicure, pedicure

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 5866
Data utworzenia profilu: 11.12.2009 22:10:47
Data ostatniej aktualizacji: 11.12.2009 22:10:47 

Opinie o Studio Fryzjerskie i Gabinet Masażu eMKa Katarzyna Sosnowska

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inne pracownice przez co zrobiło się przeciętnie ale wysokie ceny pozostały
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: średnio
Opinia dodana przez: dnia: 28.10.2014 22:33:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście i na prawde bardzo miła obsługa. POLECAM TEN SALON. Masaże sa świetne, pan bardzo sympatyczny i nie ma uczucia krępacji. Na wiosnę skorzystam na pewno również z usług kosmetyczki i myślę, że fryzjerki też. MŁODZI LUDZIE, KTÓRZY NA PRAWDĘ STARAJĄ SIĘ I JA WIEDZĘ EFEKTY :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 02.03.2012 18:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dfbfbbv bvmsssss
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 15.02.2012 21:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Salon w mieście. Profesjonalna obsługa i bardzo wysoki poziom usług. Indywidualne podejście do każdego klienta. Moimi włosami "zajmuje się" Pani Kasia i naprawdę zawsze wychodzę zadowolona z salonu. Polecam też masaż w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata H. dnia: 11.12.2010 20:02:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę super studio ! Bardzo miła obsługa, szczególnie taka młoda Pani, która mnie obsługiwała. ;D Polecam wszytskim panom ! Fryzura dobierana indywidualnie i bardzo fachowo. Za mycie głowy, ścięcie i profesjonalne ułożenie zapłaciłem 10 zł, a z tego co się dowiadywałem, w innym salonie (na Sidorskiej - też ;)) zapłaciłbym 60 zł !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 12.06.2010 10:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i przyjemna obsługa, perfekcyjnie i solidnie wykonywane zabiegi.Jestem Bardzo zadowolona!! Polecam wszystkim paniom i panom :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mOnia dnia: 17.03.2010 19:52:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją