Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zaklad instalacyjny Wod-Kan- Marian Stasik

Zawód: instalacje c.o. - usługi Hydraulik 
Adres: Małopolskie, 30-681 Krakow Serbska 4
Telefon: 501-348-454
Adres e-mail: marianstasik(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Roboty hydrauliczne zwiazane z woda -kanalizacja gazem i centralne ogrzewanie Słowa kluczowe: Hydraulika Instalatorstwo

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 4x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3092
Data utworzenia profilu: 2009-12-06 22:52:37
Data ostatniej aktualizacji: 2009-12-06 22:52:37 

Opinie o Zaklad instalacyjny Wod-Kan- Marian Stasik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec dobry zna się na robocie.Miałam problem z ciśnieniem wody i gazu.Było u mnie dużo różnych fachowców nikt nie potrafił znalezc przyczyny On to wykonał sprawnie i ku mojemu zadowoleniu.Naprawiał mi również kocioł centralnego ogrzewania.który działa juz drugi sezon.Polecam szczeże Anita
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2013-03-30 15:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za poradę i wykonanie podłącza, polecam pana Mariana. Pani z ul.Trybuny Ludów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2012-08-05 15:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze mozesz na nim polegac Szanuje starsze osoby konkretny uczciwy Szczerze polecam Krzysztof Figiel
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-14 19:47:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam .Co do ceny to mozna z nim negocjowac.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zoska dnia: 2010-01-06 21:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonywal mi Pan Marian Stasik kotlownie bez projektu i musze przyznac ze jest dobrym fachowcem i projektantem bo sam rownoczesnie i projektowal. Prace wykonal profesjonalnie i jeszcze zaoszczedzilem na projekcie gdyz u innych hydraulikow zadano projektu.Szczeze polecam.Katarzyna Salata
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: K Salata dnia: 2009-12-06 22:59:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Slowny.Uczciwy Dokladny w wykonywaniu uslugi i niedrogi.Kiedy przyszedl do mnie wykonac usluge-naprawic piecyk kompielowy,myslalam ze przyszedl kolejny fachowiec zedrzec zemnie skore.W dwadziescia minut naprawil mi piecyk Niewierzylam ze zrobil to dobrze Ale po czterech miesiacach musze przyznac ze naprawil mi dobrze bo pracuje bez usterek i mslo spala gazu co zauwarzylam.Tak ze go szczeze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda B dnia: 2009-10-16 20:53:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją