Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Effect

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Małopolskie, 30-347 Kraków Kapelanka 13 C
Telefon: +48 12 269 47 64
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.studioeffect.com.pl
Opis działalności: Fryzjerstwo, kosmetyka, solarium Słowa kluczowe: Fryzjer, kosmetyka, solarium

Ocena: 50% pozytywna 3x 3x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 4x 1x
Ceny usług: 0% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1770
Data utworzenia profilu: 2009-11-26 08:44:11
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-26 08:44:11 

Opinie o Studio Effect

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przytulne miejsce, profesjonalnie dobrany kolor włosów , super stylizacja fryzury. Gabinet kosmetyczny to miejsce gdzie wszystkie troski odchodzą na bok , aby w pełni sie zrelaksować . Kompleksowa obsługa uwzględniająca osobiste potrzeby. Pani Kosmetyczka miała bogata wiedzę dotycząca rownież pielęgnacji od wewnątrz : poradziła mi jak odżywiać sie prawidłowo , aby zaspokoić moja skore:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Modnamama dnia: 2016-02-26 11:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja odwiedzam ich już 3 rok i jestem bardzo zadowolona. Wydaje mi się że te negatywne opinie to wpisy konkurencji. Pozdrawiam wszystkich hejterów :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-05 11:11:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieprofesjonalna i niegrzeczna obsługa. Po zaprezentowaniu pani fryzjerce Dorocie zdjęcia z fryzurą, którą chciałam, usłyszałam teksty typu "mało estetyczne", "brzydki warkocz". Dodam, że nie przyszłam tam po stylizację lub poradę, chciałam gotową fryzurę. W połowie fryzury słysząc jej wzdychania "podziękowałam" za współpracę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-08 18:15:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na fryzurze próbnej, fryzura zupełnie inna niż tą którą chciałam. W domu wręcz śmiano się ze mnie z tego artystycznego ułożenia. Pani która mnie czesała powiedziała, że może mi się podobać lub nie jej to nie interesuje, poświęciła mi czas 60 minut i za to bierze pieniądze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anni dnia: 2014-10-31 12:49:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o makijaż, uważam, ze salon świadczy usługi nieprofesjonalnie. Brak dobrych i profesjonalnych kosmetyków. Kosmetyczka wielokrotnie robiła podstawowe błędy odnośnie techniki wykonywania usługi. Jednocześnie wykazywała brak znajomości znanych marek kosmetyków do makijażu. Cena za usługę zdecydowanie nieadekwatna do jakości.
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-08-11 19:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni profesjonalne studio fryzjerskie, przestronne, pięknie i nowocześnie urządzone. Dobrzy specjaliści, fachowe porady, i bardzo miła obsługa. Człowiek czuje się tu naprawdę wyjątkowo. W salonie można nie tylko zadbać o swój wygląd ale i posłuchać muzyki, zrelaksować się przy kawie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: L.M. dnia: 2009-11-26 08:51:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją