Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Blacharsko-Dekarska GOJA Jacek Wojajczyk

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Łódzkie, Łódź
Telefon: Kom. 0692838367
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.goja.bai.pl
Opis działalności: Usługi dekarskie i ciesielski,sprzedaż pokryć dachowych,tartak Słowa kluczowe: dekarstwo łódź, tartak łódź,krycie dachu łódź,blachodachówka łódź,krokwie łódź,goja,dekarz łódź

Ocena: 100% pozytywna 27x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 27x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x 1x
Ceny usług: 100% niskie 18x 9x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 6145
Data utworzenia profilu: 16.11.2009 20:13:21
Data ostatniej aktualizacji: 16.11.2009 20:13:21 

Opinie o Firma Blacharsko-Dekarska GOJA Jacek Wojajczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, wszystko bez zastrzeżeń .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 17.06.2020 19:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oby więcej takich fachowców. Materiał pierwsza klasa A wykonanie jeszcze ładniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 04.12.2018 23:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, którzy chcą mieć piękny dach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna z Łodzi dnia: 10.05.2018 11:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegalo jak należy. Prace wykonane estetycznie i ze sztuką budowlaną. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Konrad dnia: 23.09.2017 22:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko przebiegało jak należy ,materiał przywieziony ,dach zrobiony perfekcyjnie,dla mnie firma jak najbardziej godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: włodek dnia: 19.05.2015 01:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim,którzy chcą mieć dobrze wykonany dach.Dach bardzo skomplikowany,dwie ekipy "fachowców" niestety nie podołali zadaniu,dopiero firma Pana Jacka wykonała dach Profesjonalnie z taką łatwością i estetyką wykonania ,że aż miło na to patrzeć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 07.09.2014 23:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dach wygląda super,ceny materiałów niskie,usługa na wysokim poziomie,polecam wszyskim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek Wrocław dnia: 30.05.2014 23:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok,bardzo polecam tą firmę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 16.05.2014 19:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo profesionalnie,materiał dostarczony za rozsądną cenę,polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzej dnia: 09.04.2014 20:38:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie miałem okazji ocenić pracy tego Pana , ale po prostu jak każdy ""fachowiec"" ceniący swoją pracę najpierw się umówił aby ocenić zakres prac , a następnie przestał się kontaktować.Widocznie znalazł łatwiejsze , ale może bardziej opłacalne zlecenie i uznał , że nie warto tracić swojego cennego czasu na jakiś tam remont dachu. Typowe ""profesjonalne, dekarskie ""podejście do klienta.
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 01.04.2014 12:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dach wygląda super,firma Pana Jacka przywiozła materiał i zamontowała fachowo,wszystko sprawnie i terminowo,naprawdę polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.07.2013 16:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok, dach wygląda super,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.05.2013 00:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko ok.materiał super jakość za rozsądną cenę,pokrycie dachu to prawdziwy majstersztyk.Polecam tą firmę z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek dnia: 20.05.2013 22:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim ,którzy chcą mieć dobrze zrobiony dach. Barbara łask
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 16.02.2013 16:01:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok,chociaż pogoda nie dopisywała chłopaki spisali się na medal,dach wygląda ślicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 14.12.2012 21:31:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki plus dla firmy,profesjonalnie,szybko,w rozsądnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 23.11.2012 22:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam firmę Pana Jacka,dach wygląda przepięknie, nie musiałem się niczym martwić chłopaki przywieźli materiał i fachowo zamontowali,jeszcze na materiał dostałem duży rabat,najtaniej w Bełchatowia. Pozdrawiam chłopaków z firmy GOJA i Pana Jacka Waldek z Bełchatowa ul Kasztanowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie wiem ,ale pewnie nie będzie żadnych problemów
Opinia dodana przez: dnia: 14.11.2012 19:24:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej odpowiednia do skomplikowanych i bardzo trudnych dachów,ceny materiałów jakie proponują bardzo przystępne,cena usług na poziomie przyzwoitości,cała ekipa miłych i kulturalnych chłopaków,którzy znają się na fachu,bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga z Łodzi dnia: 09.08.2012 20:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok ,szybko,solidnie,terminowo,pozdrawiam Jurek z Widawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 30.06.2012 17:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma super,prawdziwi fachowcy,młodość połączona z doświadczeniem ,polecam bardzo tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktor Łask dnia: 12.10.2011 21:09:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja do tej firmy niemam zastrzezeń kryli u mnie juz trzy dachy i nie miałem żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 10.10.2011 22:54:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o tej firmie,to jest bardzo krzywdzące dla tej firmy.Kontakt z firmą jak najbardziej poprawny,jakość usług świetna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek Bełchatów dnia: 10.10.2011 22:08:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w najlepszym porządku,niewielkie opóźnienie ale to raczej pogoda była przyczyną,wykonanie usług bardzo starannie,polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Roman S dnia: 09.10.2011 15:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam firmę "GOJA",wszystko przebiegało zgodnie z planem,termin rozpoczęcia prac zgodnie z umową,kontakt z właścicielem idealny,jakość wykonania prac bardzo wysoka,jeszcze raz bardzo polecam.Janusz b
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz B dnia: 08.10.2011 21:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia,przywieżli materiał,zamontowali,wszystko ok,dach śliczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 02.10.2011 21:33:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Roboty wykonane fachowo,estetyka wykonania,termin wykonania prac zgodnie z umowa,cena za usługę przyzwoita,choć nie najtańsza, ale coś za coś.Jednym słowem firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr.w dnia: 26.09.2011 23:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia,świetni fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 20.12.2009 11:51:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma sumienna,fachowa obsługa,niska cena,wysoka jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 16.11.2009 20:16:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją