Opinie o RENOWATION S.C. Poznań

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

RENOWATION S.C.

Zawód: glazura i terakota Tynkarz 
Adres: Wielkopolskie, 61-253 Poznań os Polan 36/2
Telefon: - Kom. 514-773-676 Fax: -
Adres e-mail: renowation(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.renowation.pl
Opis działalności: firma usługowo handlowa Słowa kluczowe: tynkarz, płytkarz, malarz, hydraulik

Ocena: 87% pozytywna 7x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x 4x
Ceny usług: 83% niskie 5x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 4107
Data utworzenia profilu: 2009-11-13 21:22:34
Data ostatniej aktualizacji: 2009-11-13 21:22:34 

Opinie o RENOWATION S.C.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesteśmy zadowoleni z usług firmy, bardzo solidnie zrobiony remont, wszystko według ustaleń, służyli pomocą w projekcie, jesteśmy zadowoleni z usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dają gwarancje na usługi
Opinia dodana przez: wiola dnia: 2013-10-12 12:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robiliśmy remont całego mieszkania..był stres ale firma sobie poradziła idealnie..doradzili..dostarczyli materiał..dobry kontakt z wykonawcą..solidnie wykonany remont!!! pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: jest
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2013-05-15 13:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma! Doradzają, myślą i działają na medal! Polecam wszystkim, którzy szukają solidnych działań za niewielkie pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2012-12-05 21:07:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna praca, podpowiedzi rozwiązań korzystnych dla mnie, miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2012-10-26 11:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo solidnie wykonana łazienka i kuchnia, doradzili lepszy montaż brodzika, dobry kontakt, terminowo wykonana praca, nie mam uwag co do wspólpracy, polecam fachowca!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jest
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2012-05-03 12:59:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowlona. Wykonany cały remont domu, bardzo dobre pomysły, wykonanie rewelacja, dokładność. POLECAM W 100%. pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Daniel dnia: 2011-10-07 07:32:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo niesolidny wykonawca. Jestem wręcz zniesmaczona.Szkoda gadać...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Krzywo po prostu krzywo!
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-17 23:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonane zlecenie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: adam dnia: 2009-11-13 21:23:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją