Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

budus drzwi

Zawód: budowlane materiały - produkcja, sprzedaż  
Adres: Śląskie, 40-203 katowice al.Rozdźieńskiego 190b
Telefon: 32 608 87 87
Adres e-mail: katowice(małpa)budus.pl
Strona internetowa: www.budus.pl
Opis działalności: salon drzwi Słowa kluczowe: drzwi

Ocena: 20% pozytywna 2x 8x

Jakość usług: 12% wysoka 1x 7x
Terminowość: 25% bez zastrzeżeń 2x 6x
Ceny usług: 25% niskie 1x 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2712
Data utworzenia profilu: 06.11.2009 12:54:29
Data ostatniej aktualizacji: 06.11.2009 12:54:29 

Opinie o budus drzwi

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka miesięcy temu miałam w całym domu montowane drzwi! Praca wykonywana przez partacza co tylko narzekał futrzyny posklejane wychodza szpary, drzwi nie wyragolowane (w szklanych klamka zamontowana bez śrubek drzwi ocierają się o podłogę ) żenada sprawa była kilkukrotnie zgłaszana ale pan kowal....z Katowic więcej się nie odezwał nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 08.03.2018 08:31:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, miła obsługa, szybki przyjazd na pomiar, sprawne przyjęcie zamówienia , Najważniejsze drugie wrażenie po montażu , polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 20.02.2018 23:19:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo odradzam. W prawdzie cenny niższe niż u konkurencji, ale Panowie zdecydowanie mają klientów w głębokim poważaniu. Ciężko się dodzwonić i konkretnie dogadać. Czas stworzenia oferty to w moim przypadku tydzień. Czas oczekiwania na montera do pomiaru dwa tygodnie(mimo, że codziennie zapewniano mnie, że "dzisiaj będzie"). Czas oczekiwania na montaż of momentu złożenia zamówienia 6 tygodni. Łącznie prawie 2 miesiące. Podczas montażu okazało się(mimo poprzedniego pomiaru), że otwory na drzwi są za wysokie. Omijać szerokim łukiem szkoda nerwów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szad dnia: 30.09.2015 14:02:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieprofesjonalna firma. Nie polecam. W związku z tym, że otrzymaliśmy inne drzwi niż zamawialiśmy i czekaliśmy na dostarczenie własciwych drzwi 4 miesiące (!!) Budus obiecał montaż drzwi na ich koszt (konkretnie handlowiec Sebastian Kowalik). Przy odbiorze okazało się, że nikt nic nie wie o obiecanym montażu, a pan Sebastian Kowalik wszystkiego się wyparł.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 14.04.2015 09:28:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, takiego dramatu to nie widziałem nigdy. Szczerze nie polecam, obsługa na miejscu fatalna. Człowieka który montował mi drzwi ciężko nazwać montażystą. Drzwi złapał punktowo pianką na 3, krzywo pomontował framugi, straty na mieszkaniu ogromne( zniszczył płytki w kuchni i łazience, a w pokoju panele. Firma drucik !!!! Omijać z daleka!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dram dnia: 05.12.2013 08:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jeśli chodzi o obsługę handlowca szału nie było ale ogólnie była miły i kompetentny terminowość -co do dnia montaż -rewelacja profesjonalnie i bardzo dokładnie może trafiliśmy na dobrą ekipę ;-) ja polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 12.10.2013 18:23:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Budus to porażka.Do momentu zakupu ok a potem juz schody .Termin montażu niedotrzymany .Montazysta niemiły ale fachowośc ok. Po pól roku zgłosiłem reklamacje na drzwi i 3 sztuki poszły do reklamacji .Przyszły nowe i tak zamontowane ze je porysowano i znów reklamacja .Do tego uszkodzili panele na podłodze bo 2 klamki odpadły z drzwi.Reklamacja dalej jest w trakcie i zobaczymy co z tego wyjdzie . Jednym słowem totalna porażka NIE POLECAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.11.2012 21:43:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie trzyma się terminów. Obsługa niemiła. Jakby klient był wrogiem.Miny mają jak na pogrzebie. Montaż tragiczny...Montażysta niemiły, z tonem nauczyciela, który poucza uczniów. Do firmy ciężko się dodzwonić. Ogólnie tragedia. Stracili dobrego klienta. Szczerze nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: dno
Opinia dodana przez: smyku dnia: 30.01.2012 11:08:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa klienta - dno. Sprzedawca nieuprzejmy - traktujący klienta jak natręta (podobno kierownik ;)) - nie za bardzo ma pojęcie co sprzedaje - myli okleiny. Najlepszy numer to ten, że płacimy przed zobaczeniem drzwi - tzn. dzień przed montażem, i to bynajmniej nie zaliczkę a całość - ciekawa koncepcja, ale chyba tylko dla sprzedawcy. Szkoda czasu żeby nawet tam jechać - choć obok jest bardzo fajny punkt z drzwiami (notabene te same, ceny podobne) - mały (nie salon firmowy), sprzedawca konkretny (pewnie budowlaniec), uprzejmy i płacimy po montażu... ;). PS. Chciałem tam zostawić około 30 kPLN - i tu plus dla sprzedawcy (kierownika) - uzmysłowił mi że nie jest to najlepszy pomysł. Powinien dostać tytuł sprzedawcy roku (bądź menagera - choć od tego słowa niektórym się przewraca we łbie ;)).
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 26.01.2010 12:05:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beznadziejna obsługa. Namiary na nich miałem ze strony www. Dobrze się reklamują, więc pomyślałem że i obsługa będzie fachowa, ale im wcale nie zależy na kliencie. Na miejscu nikt do mnie nie podszedł, a gdy zacząłem wypytywać jednego ze sprzedawców o drzwi odpowiadał mi zlewająco. Stwierdziłem że nie będę się naprzykszał.
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 06.11.2009 13:00:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją