Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Psie Spa Ewa i Sylwana

Zawód: Groomer 
Adres: Dolnośląskie, 50-442 Wrocław Kościuszki 108a/13
Telefon: 717885866 Kom. 505-402-445
Adres e-mail: ewa(małpa)psiespa.eu
Strona internetowa: www.psiespa.eu
Opis działalności: Salonik pielęgnacji psów i kotów Słowa kluczowe: pies, kot, strzyżenie, psi fryzjer, pielęgnacja zwierząt

Ocena: 87% pozytywna 14x 6x 2x

Jakość usług: 87% wysoka 14x 1x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 16x 2x
Ceny usług: 60% niskie 3x 12x 2x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 3442
Data utworzenia profilu: 2009-10-28 15:15:44
Data ostatniej aktualizacji: 2009-10-28 15:15:44 

Opinie o Psie Spa Ewa i Sylwana

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co do miejsca ? faktycznie dość kiepsko usytuowane, cena za shih tzu była 110 zł za pełny komplet, z tego co wiem to w większości takich punktów psy strzyżone są maszynkami. Podejście faktycznie do zwierząt świetne a co do do autora opinii ?Panie Gizmak dość ciekawa opinia mając na uwadze, że te Panie już od kwietnia mają zamknięty Salon :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: były Klient dnia: 2011-08-22 18:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PLUSY: - podejście - Panie przede wszystkim nawiązują kontakt ze zwierzakiem. Nie jest przypinany, ani tym bardziej usypiany. - wygląd psa po strzyżeniu - taki jak chciałam, można się dogadać Minusy: -dość wysokie ceny (kąpiel i strzyżenie shih tzu kosztowała mnie jak dobrze pamiętam 120 zł); przy czym pies nie był obcinany "ręcznie", a strzyżony maszynką - kiepska lokalizacja - mało wolnych terminów (trzeba czekać ok. tygodnia na wizytę)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie miałam takich, wiec nie potrafię się ustosunkować
Opinia dodana przez: Gizmak dnia: 2011-08-10 10:39:13 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jesli opinie negatywne są bezzasadne to zawsze mozna poprosic administratora o udostepnienie adresu ip i o usuciecie takiej opinii. A swoja droga jesli ktos podpisuje sie jako anonim czy inna "ciekawska" to takie opinie dla mnie jako czytajacego sa mało przekonujace. A konkurencja jest wskazana w kazdej branzy ale zdrowa konkurencja w całym tego słowa znaczeniu. Moim zdanie dodawanie opinii pozytywnych i negatywnych powinno byc poprzedzone obowiązkowym logowaniem. Jedynie email powinien byc ukryty i znany tylko redakcji ofachowcach.pl. W przeciwnym razie cały czas beda zdarzały sie nieprzyjemne incydenty pomówienia itd.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-29 16:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A Panie oprócz strzyżenia mają super kurtki. Własnie byłam dziś zamówić bo szyją na miarę:-) P.S. ale komuś się nudzi i bzdury wymyśla i Ciekawska się podpisuje. Rozumiem, że konkurencji się nie lubi ale żebyod razu takie bzdety pisać?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kasia Z. dnia: 2010-11-29 15:32:20 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przepraszam ale w żadnym uzasadnieniu pozytywnej oceny nie ma słowa" modelować". skąd zatem takie wnioski? A może nie potrafię czytać ze zrozumieniem? Przykre to. A kto ma nowy salon? i kto to Życzliwy?
Opinia dodana przez: Ewa Psie SPa dnia: 2010-11-27 15:27:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak sie nie znasz to nie pisz- droga konkurencjo i zajmij sie swoim nowym salonem!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Życzliwy dnia: 2010-11-26 16:42:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam się, ale od razu widzę, że Panie fryzjerki same sobie wpisują pochlebne komentarze. Bo ile osób - laików - używa słowa "ciąć" zamiast obcinać, czy modelować? Cóż, każdy sposób jest dobry, aby się zareklamować.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nieładnie, nieładnie. Ta strona to nie jest Pań prywatny folwark.
Opinia dodana przez: Ciekawska dnia: 2010-11-23 23:57:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam z moją masakrą Cziką i w końcu ktoś ją uskromił ;-) wystarczyło tylko odpowiednio zagadać, przekupić ciasteczkiem i podrapać za uszkiem. Dziewczyny są świetne w podejściu do psiaka jak i w cięciu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2010-09-01 20:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salonik na 5 z +. polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pikuś dnia: 2010-08-06 11:21:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj z psiakami i powiem wam, że super!!! Poleciła mi koleżanka, która strzyże u Pań swojego shih-tzu. Najważniejsze,że pies jest nie wiązany, nie bity nie faszerowany piksami i że jest po wszytkim wesoły a nie zestresowany. szkoda tylko, że są tak mało rozreklamowane i mało widoczne chociaż....dzieki temu krótki termin oczekiwania. Pozdrawiam Panie serdecznie i dziękuje bardzo za śliczne i zrelaksowane psiaki.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Majka i jej zgrajka dnia: 2010-07-13 19:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: o tak!!!!jeśli chodzi o koteczki to dziewczyny są super. Pozdrawiam i do zobaczenia za 3 mce :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2010-07-12 13:37:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pań ze swoim persem. Został wykąpany i pięknie ostrzyżony na lewka. Polecamy wszystkim posiadaczą kotów. Pozdrowienia dla Pań :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2010-07-05 11:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy wczoraj. Równo fajnie i na temat. NIc dodać nic ująć.POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2010-06-24 11:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłyśmy.Krótki termin oczekiwania, szybka i miła obsługa. Piękny wystrój wnętrza i pięknie ostrzyżona Klara. Cóż chcieć więcej. Cena może nie mała ale się opłacało. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klara dnia: 2010-06-18 14:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyne Panie,które potrafią wytrymować Cairn terriera i wiedzą, który to :-) w kilku innych salonach pytano: "a jak ta rasa wygląda?". Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bart i jego pańcia dnia: 2010-05-10 11:47:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako jedyne mają odpowiednio dużą wanne aby wymyć tak dużego psa jak Briard :-) do tego fachowość, atmosfera i... chce się wracać. Do zobaczenia za miesiąc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Briardzik dnia: 2010-04-22 10:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Laski są niezłe - dały radę z moim amstafem, niby tylko przysznic w zaj.... dużej wannie ale podejście mają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2009-11-06 18:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: My byłyśmy z MIśką i wyszłyśmy zadowolone. Panie ostrzygły ją tak jak prosiłam. Miśka wyszła czysta i pachnca( perfumami) i dostała na koniec kokardkę na kiteczkę. Co do galerii? Posiadanie jej wcale nie pokazują zdolności fryzjerskich.zdjęcia w nich nie zawsze są zdjęciami ich pracy,np zdjęcie mojej psinki znalazłam na stronie fryzjera z innego miasta jako jego pracę :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miśka dnia: 2009-11-02 13:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem tam ze swoją Śnieżką (WEST) i jestem bardzo zadowolony. Dziewczyny troskliwie zajeły się moją suczką, mogłem być cały czas przy zabiegach pielęgnacyjnych. Wyczyściły uszy, obcieły pazurki. Co najważniejsze nie podają psu nic do usypiania i nie przywiązują psów. Polecam wszystkim którzy chcą mieć pewność że nic nie stanie się z ich psem po wizycie u fryzjera i chcą aby pies przypominał psa swojej rasy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2009-10-31 02:06:03 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziękujemy za opinię. Szkoda tylko,że nie zostało nam to powiedziane wprost i szkoda,że anonimowo. Nie przypominamy sobie aby, któryś z naszych klientów był nie zadowolony. wręcz przeciwnie tym bardziej, że psy tniemy wg życzenia klienta. No chyba,że jest się z konkurencji a wten sposób najłatwiej zniszczyć komuś reputację. Zostawiam to do oceny innym naszym zadowolonym klientom
Opinia dodana przez: Psie Spa dnia: 2009-10-30 13:38:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No niestety nie mogę napisać nic miłego, bo jestem załamana. Postanowiłam zmienić salon z Pułaskiego na nowe 'niby' spa dla psa na Kośćiuszki no i na dobre nam to nie wyszło! Mój pies jeszcze nigdy tak fatalnie nie wyglądał, wracamy tam gdzie chodziliśmy...Teraz już wiem dlaczego na stronie nie ma galeri zdjęć.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-29 16:58:05 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witamy, prosimy o wpisywanie komentarzy, miłych i negatywnych, które mogą pomóc nam w dalszej pracy ze zwierzętami Ewa i Sylwana
Opinia dodana przez: Psie Spa dnia: 2009-10-28 15:16:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją