Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

salon Kosmetologii Profesjonalnej Body Art

Zawód: odnowa biologiczna Kosmetyczka 
Adres: Pomorskie, 76-200 Słupsk Hubalczyków 14b/80
Telefon: Kom. 519465628
Adres e-mail: salonbodyart(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.salonbodyart.pl
Opis działalności: Gabinet kosmetologiczny - peelingi chemiczne, zabiegi na twarz i ciało , pedicure frezarkowy, konsultacje dermatologiczne i inne Słowa kluczowe: kosmetyka, kosmetologia, kwasy

Ocena: 85% pozytywna 12x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2195
Data utworzenia profilu: 2009-10-24 18:31:21
Data ostatniej aktualizacji: 2009-10-24 18:31:21 

Opinie o salon Kosmetologii Profesjonalnej Body Art

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na kwasach. Pani mi ich nie zmyła, wypuściła mnie z nimi do domu (miałam sobie je zmyc wodą) w skutek czego mam poparzoną twarz. W Stanach Zjednoczinych byłyby zniszczone a ja dostałanbym mega odszkodowanie. Zdecydowanie nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-03-15 10:32:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie widzę różnicy to po co przepłacać
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zapłacone
Opinia dodana przez: aaa dnia: 2014-01-21 21:04:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie Bosy Art miałam robioną mikrodermabrazję. Super zabieg. Moja cera wygląda o wiele lepiej. Odpowiednio zajęli się mna podczas zabiegu. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 09:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usuwałam w tym salonie bliznę, bardzo nieładną na policzku. Salon Body-Art sprawił, że teraz nic juz nie widać. Posiadają bardzo profesjonalny sprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-02 13:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedzą jak zadowolić swoje klientki. Dzięki nim zmarszczki nie są już widoczne. Wyglądam dużo lepiej i dużo młodziej. Mają korzystną ofertę cenową. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 13:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon, który posiada innowacyjne urządzenie antycellulitowe, które na mnie zdziałało cuda. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 10:45:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały salon. Moje ciało dzięki nim wygląda na młodsze. skuteczne zabiegi ujędrniające poprawiły znacznie mój wygląd. polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-02 12:19:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Innowacyjne zabiegi na twarz, dzięki którym wyglądam lepiej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-07-19 11:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super pryszcze gniotą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ramona dnia: 2013-07-16 20:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały zabieg oczyszczania skóry naczynkowej. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: d. dnia: 2013-07-09 11:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super są ceny i obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-04 20:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: korzystałam u nich z oczyszczania skóry, super sprawa, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-06-13 09:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam na ujędrnianiu ciała. super sprawa, efekty widoczne już po pierwszym zabiegu , do tego super atmosfera. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-05-29 09:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zabiegi kwasami i mikrodermabrazja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ja dnia: 2009-10-24 18:32:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją