Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BUD-MAT usługi remontowo-budowlane Poznań 514-130-514 Łukasz Matysiak

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 61-699 Poznań Wichrowe Wzgórze 35/107
Telefon: 514-130-514 Kom. 513-004-565
Adres e-mail: info(małpa)bud-mat.com
Strona internetowa: www.bud-mat.com
Opis działalności: Firma zajmuje się kompleksowym wykańczaniem mieszkań, domów i budynków użyteczności publicznej w całej Polsce od 1999 roku. Słowa kluczowe: remonty poznań, układanie płytek poznań, malowanie poznań, remonty łazienek poznań, panele poznań, szpachlowanie poznań, remonty mieszkan poznań

Ocena: 97% pozytywna 41x 1x

Jakość usług: 97% wysoka 40x 1x 1x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 39x 1x
Ceny usług: 96% niskie 29x 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 42
Ilość odsłon profilu firmy: 5787
Data utworzenia profilu: 2009-10-10 18:30:29
Data ostatniej aktualizacji: 2009-10-10 18:30:29 

Opinie o BUD-MAT usługi remontowo-budowlane Poznań 514-130-514 Łukasz Matysiak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie zrobili u mnie remont dwóch pokoi jestem zadowolona z wykonanych prac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-07-10 13:29:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zasugerowałem się dobrymi opiniami na tym portalu. Umówiłem się z rocznym wyprzedzeniem na remont kuchni. Kilka miesięcy przed ustalonym terminem właściciel firmy nie odpowiadał na moje maile. Kiedy zadzwoniłem, aby ustalić konkrety przed rozpoczęciem remontu odpowiedział, że niestety umówił się już do kogoś innego, przeprasza, ale kalendarz ze zleceniami wyrzucił. W związku z tym mogę sobie poszukać kogoś innego na wcześniej umówiony z nim termin. Niesłowny, brak klasy i jakiegokolwiek honoru, nie mówiąc już o profesjonalizmie, który w biznesie jest potrzebny. Nie polecam !!! Może jak już dojdzie do remontu to nie ma zastrzeżeń do pracy. Natomiast ryzyko jest takie, że zbiera zlecenia, wybiera najlepsze, a tym których zlecenia nie były atrakcyjne dziękuję mówiąc, że kalendarz ze zleceniami wyrzucił, skrzynka mailowa nie działa i takie tam bzdury. Zdecydowanie odradzam ustalanie czegokolwiek z tym Panem - niesłowny, niepoważny i nie dotrzymuje umowy !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2017-05-23 14:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia robili mi łazienkę, naprawdę się starają przy kładzeniu płytek, zwracają dużą uwagę na szczegóły i detale. Moja stara "łazienka" zmieniła się diametralnie po wizycie tych Panów w nowoczesną, piękną, funkcjonalną łazienkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania Dobrowolska dnia: 2017-04-21 21:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę solidna ekipa panele i malowanie ścian to dla nich żaden problem działają szybko i czusto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-03-21 06:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malowanie dwupoziomowego mieszkania chłopaki ogarnęły w mega expresowym tempie naprawdę polecam pomalowania,posprzątali i poszli super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-02-28 08:03:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: płytkarze z prawdziwego zdarzenia!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: marek dnia: 2017-01-15 21:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie po raz pierwszy korzystam z usług tej firmy. Wszystko zawsze ok.cenię ich za to że nie ma problemu ze zrobieniem wszystkiego o co ich poproszę.Zawsze jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BARTKOWIAK DARIUSZ dnia: 2017-01-06 14:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co o nich mogę powiedzieć tylko SUPER łazienka w ich wykonaniu to majstersztyk gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mam nadzieje ze nie będzie trzeba reklamowac
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-12-22 21:50:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młodzi i solidni fachowcy.łazienka bez zastrzeżeń, polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MIREK dnia: 2016-05-12 12:36:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonana robota!!!!! Sklep 150 m2 zrobili bez problemu,całość prac przebiegła bezproblemowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2016-03-14 11:01:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienka dla tych chłopaków nie stanowi żadnego problemu, wszystko zrobili wzorowo, wszystko wyszło lepiej jak chciałam gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-12-04 08:09:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Płytki na posadzce 260 metrów bez żadnych problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbyszek dnia: 2015-02-22 13:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cegła ozdobna (ala stara cegła) na ścianach w wykonaniu tych dwóch wirtuozów mega wypas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karuzela dnia: 2015-01-09 22:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 140 metrów płytek w Sochaczewie położyli bardzo szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zbyszek dnia: 2014-12-03 20:03:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: postawili mi ściany z płyty GK bez żadnego problemu i już.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2014-11-13 20:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystkie prace przeprowadzone fachowo i starannie, remont bez stresu, towar sami przywieźli w odpowiedniej ilości polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: maciej dnia: 2014-10-09 21:22:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: remont przeprowadzony fachowo. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2014-09-19 22:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalny remont mieszkania z tą ekipą to czysta przyjemność :P, szybko, rzetelnie, sprawnie, zero problemów, sympatyczna atmosfera, pełen profesjonalizm :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-07-20 21:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: generalny remont mieszkania z tymi chłopakami to pikuś
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: renata dnia: 2014-06-06 20:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: remont mieszkania przeprowadzony wzorcowo, jedna ekipa robiła wszystko z nimi się umawiałem, a nie że musiałem szukać innych majstrów a to do elektryki a to do hydrauliki itd., naprawdę fachowcy godni polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystian dnia: 2014-05-08 21:27:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cały dom wymalowali w tydzień super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: piotr dnia: 2014-04-09 20:39:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całe mieszkanie od dewelopera firma bud-mat zrobiła pod klucz. Nic dodać nic ująć po prostu super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szymon dnia: 2014-03-28 22:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inne firmy nie chciały podjąć się tego zlecenia bo za małe, nie mammy czasu itd. po telefonie do BUD-MATu szybka wycena na e-maila i dzień później pokoik (12m2) był już robiony gładzenie ścian, malowanie i panele. Wielkie dzięki dla chłopaków z BUD-MATu, że się podjęli tak małego zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2014-03-06 20:57:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: całe mieszkanie zrobili szybko i tak jak chciałem. TO JEST TO!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2014-02-28 20:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: łazienkę robili skrupulatnie z dbałością o wszelkie detale, na początku było dużo bałaganu ale z czasem wyłaniał się efekt. Efekt końcowy jest super!!!!!!!!!! Z czystym sumieniem można ich polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: w razie potrzeby poprawią
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-02-07 20:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak powinna wyglądać moja łazienka miałam w głowie, BUD-MAT zrobił TO jest super!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gosia dnia: 2013-12-07 00:52:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic dodać nic ująć! po prostu super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ale o co chodzi?
Opinia dodana przez: daras dnia: 2013-11-30 00:51:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: daras dnia: 2013-11-01 01:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełna profeska chatę zrobili w mega krótkim czasie.pozdro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: narazie nie trzeba
Opinia dodana przez: radas dnia: 2013-09-10 22:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Łazienka dla tych chłopaków to pestka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: sylwek dnia: 2013-05-19 22:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompleksowy remont mieszkania to pestka z taką Firmą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: małgorzata dnia: 2013-05-09 20:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tych chłopaków z czystym sumieniem, zrobili mi poddasze bardzo szybko (wełna, folia, profil, płyta)przygotowali pod malowanie, wystarczyło pomalować i gotowe. Towar wyliczyli tak że niebyło co oddawać. Naprawde polecam jestem z ich roboty bardzo zadowolony.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: narazie nie muszę
Opinia dodana przez: maciej dnia: 2013-04-04 22:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z ich pracy, miejsce ich pracy jest czyste, praca wykonana rzeczowo i starannie na dodatek potrafią człowiekowi dobrze doradzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: robią tak, że nietrzeba reklamować
Opinia dodana przez: asia dnia: 2013-02-04 21:22:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naprawde rzeczowe chłopaki te wszystkie opinie to nie fałsz POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: w ramach prawa
Opinia dodana przez: wiesiek15 dnia: 2012-10-28 21:09:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2012-02-07 13:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chlopacy z duza kultura osobista, z usmiechem na twarzy rzeczowo,bez nerwow bez bałaganu, mozna im powierzyc czały dom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: siwy117 dnia: 2012-01-29 15:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chłopacy przeprowadzili remont mojego mieszkania szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek problemów, zorganizowali towar w odpowiednich ilościach i w dobrych cenach. pozdrawiam ekipę BUD-MATu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2011-04-08 21:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ci ludzie potrafia zrobic wszystko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2011-01-23 21:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko sprawnie terminowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2010-11-19 22:24:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mega profesionalna ekipa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: szymon dnia: 2010-09-27 20:07:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ekipa godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-21 20:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ok
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-18 19:52:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją