Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Piotr Żak Piotr Żak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 05-120 Legionowo Piłsudskiego 25/6
Telefon: 22 774 23 11
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat

Ocena: 70% pozytywna 7x 3x

Jakość usług: 70% wysoka 7x 3x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 3x 2x 3x
Ceny usług: 100% niskie 2x 5x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 5637
Data utworzenia profilu: 13.06.2009 16:30:55
Data ostatniej aktualizacji: 13.06.2009 16:30:55 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Piotr Żak Piotr Żak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ludzki, życzliwy adwokat. Dokładny, cierpliwy z bardzo dużą wiedzą. Potrafi spojrzeć na problem z wielu perspektyw. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 11.09.2020 21:17:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelnie prowadzone sprawy z dokładnością i dbałością o Klienta. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gal dnia: 08.11.2017 12:03:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo nie zadowolony z pracy tego pana. BRAK KONTAKTU!!!! ODZYWA SIĘ TYLKO WTEDY GDY CHODZI O ROZLICZENIE. SZCZERZE ODRADZAM. ZAPOMINA O TERMINACH.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.10.2014 17:50:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak poniżej "Brak kontaktu, niekompetencja polegająca na przegapieniu terminów odwołań oraz dostarczania dokumentacji". SZCZERZE ODRADZAM!!!!!!!!!! POSZUKAJCIE POMOCY U KOGOŚ INNEGO!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: dnia: 28.05.2013 08:57:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra pomoc prawna,wysoka i profesjonalna obsluga,polecam tego pana wszystkim potrzebujacym pomocy prawnej !!!!! Dla mnie wzorowy fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: grzegorz dnia: 05.02.2013 22:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dobry adwokat tworzy dobre pisma procesowe
Opinia dodana przez: Robert dnia: 06.02.2012 22:49:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak kontaktu, niekompetencja polegająca na przegapieniu terminów odwołań oraz dostarczania dokumentacji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak takowej
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 10.01.2012 12:44:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego Pana,rzeczowy i co najważniejsze skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2009 22:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pracy tego pana. Dziękuję i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 14.06.2009 22:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność,szybkość działania,kompetencja.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 13.06.2009 16:33:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją