Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kacprzak Maciej Radca Prawny Kacprzak Maciej

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail: kancelaria(małpa)kacprzak.pl
Strona internetowa: www.kacprzak.pl
Opis działalności: prawnik- radca prawny Słowa kluczowe: odszkodowanie, ubezpieczyciel, prawo, adwokat, sąd, radca prawny, pozew, kancelaria, kancelaria prawna

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 4678
Data utworzenia profilu: 2009-05-22 19:50:08
Data ostatniej aktualizacji: 2009-05-22 19:50:08 

Opinie o Kacprzak Maciej Radca Prawny Kacprzak Maciej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalną i godną polecenia jest kancelaria prawna Kacprzak-Kowalak. Specjalizują się w wielu dziedzinach prawa dzięki czemu mogą się zająć różnymi sprawami. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PannaMarianna dnia: 2015-10-22 12:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Kacprzak prowadziła moją sprawę spatkową. Proces przebiegł bardzo sprawnie, doskonały kontakt i 100% zrozumienie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-09-17 08:11:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o wypadek drogowy - sprawa karna. Ja kobieta, reszta faceci wmawiali mi, ze winna byłam gdy koles wyprzedzał 4 auta po rząd. Mecenas Kacprzak w zasadzie od początku stwierdził, iż jego zdaniem to nie ma szans i jest jedynie próbą wyciagnięcia odszkodowania. Sąd w zasadzie zniszczył druga stronę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-17 22:46:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ok grzecznie i uczciwue
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ok dnia: 2012-09-28 20:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie szybko roztropnie rozwiązuje problemy w trakcie prowadzenia sprawy sadowej.Słucha uwag zleceniodawcy i uwzglednia je w swojej aktywności w Sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Prywatny Przedsiebiorca dnia: 2009-10-24 22:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam, bardzo fachowa kancelaria
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2009-09-10 13:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z usług Pana Macieja korzystałam już dwukrotnie, dwa lata temu prowadził mi sprawę o odszkodowanie za wypadek samochodowy przeciwko PZU, teraz pomaga mi w sporze z już byłym pracodawcą. Co mi się bardzo podoba w kontakcie z kancelarią pana Kacprzaka, to bardzo miła, luźna atmosfera współpracy jak i możliwość umówienia się na wynagrodzenie dopiero po zwycięskim zakończeniu sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria No... dnia: 2009-05-22 19:56:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją