Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kacprzak Maciej Radca Prawny Kacprzak Maciej

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Wielkopolskie, Poznań
Telefon:
Adres e-mail: kancelaria(małpa)kacprzak.pl
Strona internetowa: www.kacprzak.pl
Opis działalności: prawnik- radca prawny Słowa kluczowe: odszkodowanie, ubezpieczyciel, prawo, adwokat, sąd, radca prawny, pozew, kancelaria, kancelaria prawna

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 5440
Data utworzenia profilu: 22.05.2009 19:50:08
Data ostatniej aktualizacji: 22.05.2009 19:50:08 

Opinie o Kacprzak Maciej Radca Prawny Kacprzak Maciej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KANCELARIA KACPRZAK & KOWALAK - KANCELARIA WZORCOWA! Profesjonalizmu, rzetelności i bardzo dobrego kontaktu z klientem mogłaby się uczyć niejedna Kancelaria w Polsce! Zaczynając od przejrzystych zasad: cennik usług umieszczony na stronie internetowej - nie wszystkie kancelarie stosują tę zasadę (a szkoda!), poprzez miłą, kontaktową obsługę Pań w sekretariacie Kancelarii a skończywszy na profesjonalnych, zaangażowanych Prawnikach Kancelarii. Chciałabym szczególnie podziękować dwóm Paniom: Pani Radcy Prawnej Joannie Jędrzejewskiej, która bardzo konkretnie i rzeczowo rozmawiała ze mną (określając datę, do której mogę się spodziewać porady prawnej - tutaj również, niestety nie jest to standardem) i na której prośbę, moją sprawę przejęła Pani Mecenas Joanna Janiak. Pani Mecenas bardzo szybko odpowiadała na maile, odpowiedzi były bardzo rzetelne i szczegółowe. W bardzo przystępny sposób wyjaśniała, wszystkie niejasne kwestie prawne. Kontakt - świetny! Zaznaczę tylko, że zanim trafiłam „pod skrzydła” Kancelarii Kacprzak& Kowalak miałam do czynienia z dwiema innymi kancelariami. Z pierwszą z nich był bardzo utrudniony kontakt i brak profesjonalizmu: bardzo długie czekanie na odpowiedź nie odbieranie telefonów. Straciłam kilka ważnych dla mnie miesięcy. Druga z nich podała inną kwotę usługi telefonicznie a inną mailowo. Kancelarię Kacprzak & Kowalak będę polecać każdemu, komu zależy na byciu traktowanym profesjonalnie z szacunkiem i w miłej atmosferze. To pasjonaci, którzy znają się świetnie na swojej pracy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 27.04.2020 16:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komunikacja na b.dobrym poziomie. Po wysłuchaniu moich spraw konkretna odpowiedz, dwie sprawy moje przyjete, złatwione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eugeniusz Lenort dnia: 22.07.2018 12:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalną i godną polecenia jest kancelaria prawna Kacprzak-Kowalak. Specjalizują się w wielu dziedzinach prawa dzięki czemu mogą się zająć różnymi sprawami. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PannaMarianna dnia: 22.10.2015 12:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Kacprzak prowadziła moją sprawę spatkową. Proces przebiegł bardzo sprawnie, doskonały kontakt i 100% zrozumienie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 17.09.2015 08:11:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o wypadek drogowy - sprawa karna. Ja kobieta, reszta faceci wmawiali mi, ze winna byłam gdy koles wyprzedzał 4 auta po rząd. Mecenas Kacprzak w zasadzie od początku stwierdził, iż jego zdaniem to nie ma szans i jest jedynie próbą wyciagnięcia odszkodowania. Sąd w zasadzie zniszczył druga stronę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 17.03.2015 22:46:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ok grzecznie i uczciwue
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ok dnia: 28.09.2012 20:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie szybko roztropnie rozwiązuje problemy w trakcie prowadzenia sprawy sadowej.Słucha uwag zleceniodawcy i uwzglednia je w swojej aktywności w Sądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Prywatny Przedsiebiorca dnia: 24.10.2009 22:34:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam, bardzo fachowa kancelaria
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 10.09.2009 13:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z usług Pana Macieja korzystałam już dwukrotnie, dwa lata temu prowadził mi sprawę o odszkodowanie za wypadek samochodowy przeciwko PZU, teraz pomaga mi w sporze z już byłym pracodawcą. Co mi się bardzo podoba w kontakcie z kancelarią pana Kacprzaka, to bardzo miła, luźna atmosfera współpracy jak i możliwość umówienia się na wynagrodzenie dopiero po zwycięskim zakończeniu sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria No... dnia: 22.05.2009 19:56:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją