Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Andrzej Jędrzejewski. Kuźnia Jędrzejewskich

Zawód: Kowalstwo Kowal 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 88-220 Osięciny Rataja 11
Telefon: Fax: 0542650149
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1120
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Andrzej Jędrzejewski. Kuźnia Jędrzejewskich

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem ich w internecie i postanowiłem skorzystać z usług bo widziałem same dobre opinie na ich temat. Ogrodzenie mam zrobione i jestem bardzo zadowolony. Fachowość i terminowość. Ciekawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-20 12:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania dla Pana Andrzeja za współpracę. Bardzo dobry partner, bardzo dobra jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert Skwarek dnia: 2013-11-28 13:13:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali kominek na działce w domku. Szybkie tempo i staranna realizacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Romek dnia: 2013-11-19 11:30:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najważniejsze, że podchodzą do pracy z precyzją, nie dostrzegłem żadnych usterek. Materiał jest trwały. Nie naciągają w kwestii pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2013-11-14 13:22:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem.. Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-18 08:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tam wykonano z metalu kutego stelaż do łóżka. Świetnie się to wszystko prezentuje. Stelaż wygląda bardzo solidnie i do tego pięknie został wkuty i ozdobiony. Wspaniała robota.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-20 09:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma. Wszystko poszło szybko i gladko. Jetsem bardzo zadowolona z ich pracy. Ciesze się ze juz mam bramę zrobioną tak jak chciałam. Pan Andrzej to świetny fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 12:44:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie balustrad balkonowych z tej kuźni było bardzo dobrym posunięciem. Teraz wiem, że balustrady długo wytrzymają. Cenowo bardzo atrakcyjnie to wszystko wyglądało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-04 13:07:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją