Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Patyna Mirosław. Zakład stolarski

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-790 Szczecin Kalenicka 5
Telefon: Fax: 0914633644
Adres e-mail: info(małpa)patyna.com.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 0% pozytywna 10x

Jakość usług: 0% wysoka 1x 9x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 1x 9x
Ceny usług: 0% niskie 4x 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2610
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Patyna Mirosław. Zakład stolarski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UNIKAĆ!!!!! Wyłudził zaliczkę i nie wywiązał się z terminu. Na żądanie zwrotu zaliczki dopuścił sie rękoczynów w stosunku do kobiety, zrzucając Ją ze schodów- interweniowała policja i pogotowie- sprawa będzie miała finał w sądzie karnym.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zrzucenie kobiety ze schodów pod warsztatem!!! Niebezpieczny typ!!!
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-11-03 07:49:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wroga działalność tego pana jest kolejnym razem potwierdzona.Omijać szerokim łukiem. Damski bokser, pobil koleżankę, bo zażądała zwrotu zaliczki za niewykonanie zlecenia w terminie i żądanie drastycznie wyższej ceny- interweniowała policja i pogotowie ratunkowe- sprawa w sądzie. Uciekać od niego byle dalej!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zmiana ceny w momencie zapłaty!
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-11-03 01:36:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Partacz. Twierdzi, że zna sie na robocie a tak na prawdę to potrafi niewiele więcej. Schody po 2 miesiącach zaczęły pękać z powodu niewłaściwie wysuszonego drewna. Biała bejca została zniszczona przez poprawki , których nie potrafi dokończyć od 4 miesięcy. UWAGA ! Ten człowiek chwali się zdjęciami wykonanych robót - białe dywanowe schody z podświetlanymi stopnicami od dołu to nie jego pomysł a zdjęcie wykonał bez naszej zgody. Liczne pęknięcia i niedoróbki oraz brak wyobraźni przestrzennej czyni z niego zwykłego komunistycznego stolarzynę. ODRADZAM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie odbiera telefonu oraz zwodzi termin wykonania poprawek.
Opinia dodana przez: Tomes dnia: 2013-12-21 17:30:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Frajer, naciagacz i bardzo nie terminowy typ.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: bubu dnia: 2013-12-02 23:22:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli dostane wylewu to właśnie dzięki temu sRolarzowi. Przestał odbierać telefon... Zaliczka prawie 5 tysi a termin wykonania był na 20 lipca... Zaraz minie miesiąc, a Pana ni widu ni słychu. Nie dajcie się nabrać na jego początkowa dość fantastycznà gadkę... On tylko gada
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2013-08-16 14:38:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuje się pod powyższymi opiniami...kłamca, wymyśla wymówki, życzy sobie wysokiej zaliczki i nie wykonuje usługi. miesiąc opóźnienia i nic...nie odbiera telefonu, terminy przekłada...ODRADZAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2013-08-16 09:49:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSTRZEGAM!!!!POd adresem tego pana mogłabym napisć tylko te epitety których zabrania regulamin.Na samą myśl o tym,że można dać się tak oszukać takiemu prostakowi,oblewam sie ze wstydu rumieńcem.Pierwszy raz w życiu mam żądzę zemsty za potraktowanie mnie tak niegodziwie!!!!!!!!!!!Czy naprawdę na takich pseudofachowców nie ma siłyZażądał wysokiej zaliczki 50%,podpisał umowę,a później po moich telefonach i przekładaniu wielokrotnym przez niego terminu wykonania z powodów przeróżnych.Gdyby nie fakt,że wszystko było wyssane z palca,to należałoby go żałować.Minął ponad rok a ani pieniedzy ani wykonanej roboty.Elżbieta
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2012-04-24 20:18:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu naciągacz.Wymusił zaliczkę,a usługi nie wykonał w żadnym przekładanym terminie,z różnych powodów.Pieniędzy rówńież nie oddał,a minęło pięć miesięcy.Robi dobre wrażenie wizualnie,nic poza tym.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Przyjął zaliczkę,ustaliliśmy termin wykonania usługi i nic ani wykonania ani zwrotu pieniędzy
Opinia dodana przez: apteka dnia: 2011-02-16 21:41:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz w życiu chciałam pozwać kogoś do sądu i był nim Pan Patyna.Jest świetny w grze pozorów, bierze zaliczke, podpsiuje umowę a potem ma milion wymówek, nie kończy nic na czas ,,uśmierca własnąrodzinę'', podaje jako powody opóźnienia chorobę psychiczna albo wyjazdy zagraniczne i w ogóle nie szanuje klientów.Wyciąnąc od niego zaliczkę graniczy z cudem....odradzam zdecydowanie!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2010-10-03 23:19:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku sprawia wrażenie solidnego-podpisuje zlecenie na konkretną usługę, podaje termin realizacji, bierze zaliczkę, jednak wykonanie usługi przekładał już kilkanaście razy (termin wykonania minął ponad 2 miesiące temu). Przy upominanu przestaje odbierać telefony jest opryskliwy i nieuprzejmy wręcz beszczelny, obraża swoich klientów. Umawia się i nie przychodzi nawet nie dzwoniąc. Jest niekonkretny i bardzo nieprzyjemny w obyciu choć zupełnie inne sprawia pozory. Pierwszy raz w życiu mam ochotę wstapić na drogę sądową. Szczerze nie polecam i nadal czekam na wykonanie usługi...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-15 07:53:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją