Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Profiloplast. Sprzedaż i montaż stolarki otworowej z PCV

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, 63-900 Rawicz Sarnowska 9
Telefon: Fax: 0655461128
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 93% pozytywna 45x 3x

Jakość usług: 93% wysoka 45x 3x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 40x 4x 3x
Ceny usług: 100% niskie 10x 37x
Ilość opinii w serwisie: 48
Ilość odsłon profilu firmy: 5054
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Profiloplast. Sprzedaż i montaż stolarki otworowej z PCV

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawiła mi roletę zewnętrzną, którą powinna naprawi firma, która mi ją zamontowała, ale przez trzy miesiące nie raczyła wykonać usługi. Jestem bardzo wdzięczna firmie za expresowe naprawienie rolety. Gdyby nie ona, do dzisiaj czekałabym i żyła w ciemnym pomieszczeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: dwa dni
Opinia dodana przez: starsza pani dnia: 2017-01-30 12:30:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie przyjechali montować rolety 3 miesiące po terminie, okazało sie, że źle zmierzyli i rolety nie mieszczą się w otworach okiennych, więc postanowili zniszczyć elewację zamiast skrócić źle wykonane rolety. Ogólnie amatorszczyzna i żenada, nie polecam!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jedyna reakcja to straszenie windykacją, firma chyba rodem z PRL.
Opinia dodana przez: Jakub Kozłowski dnia: 2017-01-13 17:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, stolarka na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm, firma do której się wraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-07 21:14:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolarka wysokiej jakości, zamontowana w ustalonym terminie, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-06 08:57:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość stolarki, montaż - wszystko bez zarzutu. Trochę długi termin oczekiwania, no ale za dobrym oknem i dobrą ekipą montażową w sezonie, niestety trzeba poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-22 08:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety zewnętrzne zamontowane w ciągu tygodnia czasu, fachowy montaż , polecam rolety i firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-08 15:45:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna zamontowane z tygodniowym wyprzedzeniem z czego jestem bardzo zadowolony. Wszystko w jak najlepszym porządku. Fachowa jakość za rozsądna cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-11 16:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła i fachowa ekipa montażowa. Stolarka najwyższej jakości, termin realizacji zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-25 14:51:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione rolety zamontowane w ciągu półtora tygodnia. Termin expresowy. Serdeczne podziękowania za szybki termin. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-16 15:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła pani z biura i pan szef postarali się, aby okno zostało u nas zamontowane w bardzo krótkim czasie.Bardzo nam zależało na szybkim terminie, gdyż wyjeżdżaliśmy za granicę całą rodziną. Jeszcze raz serdeczne podziękowania za szybki termin,dobry towar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-09 11:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry towar w rozsądnej cenie. Wszystko bez zastrzeżeń. Polecam firmę, stolarkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-21 13:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakośc stolarki super. Montaż bez zastrzeżeń.Ceny przeciętne, ale za jakosć niestety trzeba zapłacić.Niski próg - bajeczka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-06 11:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż w pilnym terminie bezproblemowy. Bardzo dobra jakość. Żadnych zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-22 14:06:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku. Montaż rolet z tygodniowym wyprzedzeniem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-26 11:09:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w jak najlepszym porządku,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-23 14:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż okien na budowie wykonany w umówionym terminie. Okna bardzo wysokiej jakości. Wszystko bez zastrzeżeń. Polecam firmę i okna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-10 09:06:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar bardzo dobrej jakości,ceny przeciętne, ale za jakość trzeba zapłacić. Montaż wykonany w umówionym terminie. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-20 11:09:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi balkonowe z niskim progiem w wykonaniu firmy Profiloplast to po prostu "bajka" (dodam,że inne rawickie firmy mają z tym progiem problem).Dołem dokręcone poszerzenie 10cm w celu izolcji i dodatkowego zbrojenia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-14 16:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówione okno (bez montażu) dostarczone w umówionym terminie wraz z blachami montażowymi i kołkami rozporowymi. W poprzedniej firmie, w której zamawiałem okno, musiałem biegać po mieście i szukać blach montażowych.Stolarka wysokiej jakosci, dołączona instrukcja montażu, użytkowania okna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 09:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam opinie poprzedzających. Okna bardzo wysokiej jakości, w dobrej cenie, fachowy montaż i doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-08 12:26:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa w biurze. Szybki termin realizacji. Fachowy montaż i doradztwo. Stolarka wysokiej jakości.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-26 11:07:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zamontowała u nas rolety z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Jesteśmy mile zaskoczeni i bardzo zadowoleni. Otrzymaliśmy fajny prezencik na święta za co bardzo dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-22 08:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zamontowała u nas okna na gorącą prośbę w przeciągu 2 tygodni , mimo że termin wykonania okien w kolorze wynosił 3 tygodnie. Pani z biura bardzo się postarała, aby okna zostały wcześniej wykonane za co jej i firmie Profiloplast bardzo dziękujemy. Jestesmy bardzo zadowoleni z jakości usług i stolarki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-17 09:11:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna bardzo ładne, solidne, dobrze wykonane. Bardzo miłe i fachowe doradztwo w biurze. Biuro z prawdziwego zdarzenie, wszystko do pokazania, obejrzenia. Montażyści to fajne i "fachowe" chłopaki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-07 11:11:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolarka wysokiej jakości, wykonanana i zamontowana w ustalonym terminie. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-05 18:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i miła obsługa, fachowy montaż, stolarka pierwsza klasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Dębno Polski dnia: 2014-04-04 15:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, fajne chłopaki od montażu, drzwi wysokiej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Rawicz dnia: 2014-04-01 09:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne okna, bardzo dobrze wykonane.Montaż bez zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-28 09:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stolarka z wysokiej połki, montaż i doradztwo fachowe. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-25 10:58:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma montowała okna na budowie z roletami, bramą garażową, drzwiami zewnętrznymi. Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo dobra jakość stolarki.Montaż wykonany w umówionym terminie. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol Rawicz dnia: 2014-03-20 13:12:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości okien, fachowej obsługi,terminu realizacji, ekipy montażowej. Polecamy firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miłosz - Góra Śl. dnia: 2014-03-14 15:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna bardzo dobrej jakości.Ceny przeciętne, ale za jakość trzeba zapłacić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek Gostyń dnia: 2014-03-12 16:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa w biurze, fachowe doradztwo szefa firmy, fajna i profesjonalna ekipa montażowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioletta dnia: 2014-03-11 09:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z okien profiloplastu z Rawicza,z obróbki oraz montażu także, demontaż przeprowadzony tak fachowo, tak że nie widać, że były wymieniane okna :-) jeżeli okna to tylko od nich, produkt wysokiej jakości, montaż także oraz konkurencyjne ceny. Dodam, że 2 lata temu montowała mi okna w innym domu firma z Grodziska i ten montaż zostawię bez komentarza (zostały tak wymierzone, że powstały luki kilkucentrymetrowe, które zaklajstrowali tonami pianki)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-03-10 09:07:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa w biurze. Fachowe doradztwo na budowie. Termin realizacji w ustalonym terminie. Ekipa montażowa w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Jutrosin dnia: 2014-03-07 12:07:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ma moją prośbę okna zamontowane i obrobione przez firmę w ciągu jednego dnia.Już zaczynam porządki, jutro malowanie wnęk okiennych i po kłopocie. Okna piękne, dobra jakość wykonania, montażyści super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-28 13:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Naprawa rolety usterki po okresie gwarancyjnym usunięta bez ponoszenia kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-26 18:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna plecenia, bardzo dobra jakość stolarki, fachowe doradztwo i montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Gostyń dnia: 2014-02-25 11:07:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna firma, stolarka na wysokim poziomie. Dziękujemy szefowi firmy i pani z biura za trzydniowy termin wykonania i zamontowania nowego okna po pożarze w naszym domu.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał z Rawicza dnia: 2014-02-24 09:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna z formy Profiloplast pierwsza klasa, montażyści doświadczeni widać że nie sa z pierwszej łapanki, ale to tyle jeżeli chodzi o pozytywy. Pani w biurze Bardzo nie miła narzuca klientowi co ma wybrać i daje wyraźne znaki ze klient to ciemna masa. Właściciel biura powinien zrobić z ta Panią porządek i wysłać ja na kurs obsługi Klienta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: w terminie ustalonym poprzez kontakt telefoniczny.
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-02-23 20:55:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość produktu, miła obsługa, szybki i fachowy montaż, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-22 15:20:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Profiloplast montowała okna u nas na budowie. Okna pierwsza klasa, okucia do stolarki Wink Haus - wysoka jakość. Poza bonifikatą kwotową otrzymaliśmy w gratisie do całej stolaki antywłamaniowe klakmki Secustik w kolorze starego złota, napęd elektryczny oraz moskitierę na owady. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości stolarki, montażu i terminu realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2014-02-21 10:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna dobrej jakości za dobrą cenę. Fachowe doradztwo. Montaż i obróbka bez zastrzeżeń. Szybki termin realizacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 21:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak się złożyło,że okna miałam montowane po wykonanej elewacji zewnętrznej ( tynk). Jestem bardzo zadowolona z jakości okien jak i ze sposobu montażu. Nie ucierpiał dosłownie ani jeden centymetr tynku, czego bardzo się obawiałam.Bardzo wysoka jakość stolarki, serdecznie podziękowania dla wesołej i fachowej ekipy montażowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie ma konieczności regulacji okien na profilu Veka i okuciach Wink Haus
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 16:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakośc wykonnia okien - bardzo dobra. Jakość montażu i obróbki tynkarskiej - bardzo dobra. Termin realizacji zamówienia - bardzo krótki, okna białe otrzymałam w tygodniu czasu. Przemiła obsługa, fachowe doradztwo, najwyższa jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Wykonana od zaraz
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-02-20 10:06:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety zamówione okno było większe niż otwór na nie, bo źle wymierzono okno, osadzanie przez ekipę p. Jankowskiego stanowczo odradzam, źle wykonana obróbka powoduje przewiewanie powietrza do środka. Same okna są dobre ale wykonanie pomiaru i osadzanie okna w murze przez firmę z Rawicza beznadziejne. Strata pieniędzy ,nerwów i czasu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Wymigują się od reklamacji, p. Kwiatkowski nieuprzejmy, p. Jankowski bardzo pewny siebie reklamacje bardzo opornie idą.
Opinia dodana przez: niezadowolony klient dnia: 2013-12-03 11:16:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Monterzy bardzo mili i z poczuciem humoru, bardzo ładna obróbka i wogóle jakość wykonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota i Rafał Rawicz dnia: 2013-10-10 16:53:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyrób z Profiloplastu ok ,ale lokalny diler z Rawicza p.Kwiatkowski to totalna porażka .Brak dbałości o klienta ,a jego montażyśći nie dosyć że aroganccy to ze znajomością swego fachu są delikatnie mówiąc na bakier. Szczerze nie polecam tej firmy
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: katastrofalna
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-06-26 21:41:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją