Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Max-Door. Centrum renowacji drzwi i futryn

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Pomorskie, 81-047 Gdynia Gniewska 21 lok. box2
Telefon: Fax: 0586638971
Adres e-mail: biuro(małpa)max-door.pl
Strona internetowa: www.max-door.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 33% niskie 1x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 4879
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Max-Door. Centrum renowacji drzwi i futryn

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma składająca sie z fachowców w danej branzy.Udzielaja konkretnych porad,rozwiazuja problemy z osoba zamawiajaca w milej atmosferze.Ceny nie sa wygorowane,do pewnych granic mozna negocjowac.Montaz wykonuja osoby profesjonalne znajace sie na swojej pracy.Prace zawsze wykonane na czas.Milo skladac zamowienia w takiej profesjonalnej firmie.Pozdrowienia dla calej zalogi.Bardzo polecam ta firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Reklamacje wykonuja bez problemow I na czas.
Opinia dodana przez: STANISLAW JAGIELLO dnia: 2017-11-15 11:42:25 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu zamontowali mi tych kilka par drzwi. Zamówiłem: futryny renowacja, a drzwi nowe do ex komunistycznego bloku. Z usługi jestem średnio zadowolony. W miejscu malowania futryny zrobiły się bąble, a drzwi od łazienki są krzywe (wygięte w łuk) czyli górny róg odstaje ponad centymetr od prostej futryny. Dziś zdecydowłbym się na renowację również skrzydeł nie tylko futryn. Poza tym nie polecam szkła "szynszyla" - jest zbyt przeźroczyste, nie daje poczucia intymności. Ostrzegam, ponieważ w salonie w Gdyni na Gniewskiej akurat tych szyb nie zobaczycie. Firma nie wstawia też uszczelek, które mogły by tłumić odgłosy rozmów czy trzaskanie drzwiami :(. Nie pytałem o to przy zamówieniu, więc pretensje mam tylko do siebie. Sam montaż przebiegł szybko i sprawnie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zareklamuję te bąble i krzywe drzwi w poniedziałek.
Opinia dodana przez: Leon dnia: 2017-03-04 14:51:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj odebrałam drzwi. Zrobione ładnie i estetycznie. Montaż ok. Fajna, profesjonalna i miła obsługa. Firma godna polecenia. Pozdrowienia dla Panów monterów :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: GosiaK dnia: 2013-11-28 12:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolona choć miałam obawy czy to co pokazują w biurach to rzeczywiście drzwi i Futryny po renowacji polecam firmę Max-Door
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: niewiem bo narazie jest wszystko dobrze
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-11-27 22:20:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: totalne partactwo , zszargane nerwy i kolejna poprawka 3 tych panów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie wiem zobaczymy po trzecim podejściu
Opinia dodana przez: niezadowoleni dnia: 2012-10-04 16:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajna sprawa ta renowacja . firma zna sie w temacie .. Polecam POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sidel Barbara dnia: 2011-10-22 09:15:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją