Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jurex. Zakład stolarski. Tylec J.

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Podkarpackie, 39-204 Żyraków 4
Telefon: 146822750
Adres e-mail: zakladjurex(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 723
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Jurex. Zakład stolarski. Tylec J.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam usługi Pana Jerzego. To doświadczony profesjonalista, który stworzył dla mnie solidne meble za zamówienie, w pełni dopasowane do mojego wnętrza i moich oczekiwań. Czuć, że Pan Jerzy lubi pracę i kontakt z klientem, a fach jaki wykonuje sprawia mu satysfakcję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Erwin dnia: 04.06.2020 09:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć - Pan Jerzy robił u mnie schody z drewna. Jestem bardzo zadowolona. To profesjonalista, który pracuje bardzo dokładnie. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna_O dnia: 28.11.2019 11:08:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie z firmy znają się na rzeczy, wykonanie schodów rewelacja. Oby więcej takich firm w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 21.08.2019 13:45:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę podzielić się swoim doświadczeniem z firmą jurex. Jest to bardzo pozytywne doświadczenie. Cenie ludzi, którzy znają się na tym co robią. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Violetta dnia: 16.01.2019 13:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne podejście do sprawy i pełen profesjonalizm. Jakość wykonanej pracy oceniam na wysoką - widać fach w ręku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 28.11.2018 12:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi wykonane przez Pana Jerzego robią wrażenie. Najważniejsze, że Żonie się podoba ;) Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Wiesław z Rzeszowa dnia: 03.12.2015 14:49:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją