Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Morzuch Daniel A. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-501 Koszalin Piłsudskiego 35
Telefon: Fax: 0943425215
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 50% niskie 1x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3353
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Morzuch Daniel A. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge wydac jedynie opinie pozytaywna odnosnie kompetencji zawodowej p. mecenasa Morzucha.Jest to adwokat konkretny, odpowiedzialny, uczciwy od poczatku do konca.Obiektywny i ludzki klientowi gdyz stara mu sie doradzic mozliwie jak najlepie.Jasno informuje o sytuacji sprawy jak i o kwestii finansowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2018-12-06 11:24:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia bardzo pozytywna, po raz drugi pan mecenas Daniel Morzuch poprowadził moją sprawę do wygranej.Świadczy bardzo kompetentne usługi w zakresie prawa karnego. Obowiązkowy, zawsze można liczyć na jego porady pisząc maile i nie tylko. Polecam wszystkim zainteresowanym a panu mecenasowi serdecznie dziękuję! I życzę tylko samych wygranych!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maria. dnia: 2017-10-06 12:26:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowny, dopasowujący się do oczekiwań fachowiec w swojej dziedzinie. Punktualny, miły, kompetentny. Bierze pod uwagę zdolności finansowe swojego klienta. Przesyłam serdeczne podziękowania - za prowadzenie i wygranie sprawy apelacyjnej Panu mecenasowi. Jestem mu za to bardzo wdzięczna. Polecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2017-03-17 14:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat kompetentny, rzetelny i kontaktowy. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. W moim przypadku wyrok uniewinniający w bardzo zawiłej sprawie karnej świadczy o bardzo dużej skuteczności obrony Pana mecenasa. Bardzo serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: K. dnia: 2016-01-24 12:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, prowadził sprawę karną mojego syna, syn przebywał w areszcie siedem miesięcy,każdy mówił że nie ma szans na zawiasy Pan Morzuch zajął się sprawą tak iż syn dostał wyrok w zawieszeniu, kończy szkołę, pracuje, wszystko dobrze się skończyło dzięki Panu Morzuchowi. Nie jest tani, ale do kwoty którą podał na początku nie doliczył żadnych kosztów, odbiera telefony, wszystko cierpliwie tłumaczy. Jesteśmy mu bardzo wdzięczni.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2015-04-08 10:27:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Nie ściemnia. Zawsze wszystko tłumaczy. Odbiera telefony. Mógłby być tańszy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-23 20:34:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją