Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Płocica Stefania, Płocica Michał. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 75-500 Koszalin Piłsudskiego 5
Telefon: Fax: 0943463084
Adres e-mail: kancelaria(małpa)plocica.pl
Strona internetowa: www.plocica.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 11x 5x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 15019
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Płocica Stefania, Płocica Michał. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jezeli szukasz Bardzo Dobrego adwokata oto On Michal Plocica.Bardzo uczciwy,rzetelny i profesionalny adwokat.Moge z reka na sercu polecic Pana Michala Plocice kazdemu kto potrzebuje pomocy.Swoja wiedza,doswiadczeniem i zyczliwoscia podchodzi do sprawy.Pan Michal Plocica bardzo sprawnie pomogl mi w sprawie karnej za co jestem Mu bardzo wdzieczny i serdecznie dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr z Angli dnia: 2017-05-20 20:37:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 23 marzec 2017 r.Z DOŚWIADCZENIA WIEM,ŻE JEŻELI ADWOKAT OBIECUJE ZBYD WIELE,TO ZNACZY,ŻE NIE MÓWI PRAWDY... TO NIE W STYLU SZANOWNEJ PANI MECENAS STEFANI PŁOCICY.BEZ ,,OWIJANIA W BAWEŁNE"POWIEDZIAŁA CO MOŻE W MOJEJ SPRAWIE ZROBIC,GDYBY ZGODZIŁA SIĘ NA WIECEJ NP.REPREZENTOWANIE W SPRAWIE ROZWODOWEJ TO BYŁO BY ZBĘDNE WYCIĄGANIE ODEMNIE PIENIĘDZY.UCZCIWA,PRACOWITA Z BARDZO Z DUŻYM DOSWIADCZENIEM PRAWNICZKA.MIMO,ŻE BYŁO TO TYLKO PISMO W SPRAWIE,TO MUSIAŁA SIĘ ZAPZNAC Z BARDZO DUŻĄ ILOSCIĄ DOKUMENTÓW,ZEBY WYBRAC NAJBARDZIEJ ISTOTNE DOWODY W MOJEJ SPRAWIE I NIC NIE USZŁO JEJ UWADZE.SWIADCZY TO O BYSTROSCI UMYSŁU PANI MECENAS.DODATKOWO,BARDZO POPRAWIŁA MOJA SYTUACJE,POWOLUJAC SIĘ NA NOWE DOWODY I PRZEPISY PRAWNE O KTÓRYCH NIE MIAŁEM POJĘCIA.W REZULTACIE ZROBIŁA WIĘCEJ NIŻ OBIECAŁA,A POLICZYŁA MNIEJ NIŻ UZGODNILISMY.MAM WIELKĄ WDZIĘCZNOSC I SYMPATIE,DO TEJ ŻYCZLIWEJ KOBIETY,KTÓRA JEST WZOREM DO NASLADOWANIA DLA INNYCH PRAWNIKÓW.POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard Oleksiński dnia: 2017-03-23 16:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słowa nie oddają zaangażowania, wsparcia i profesjonalnego podejścia do sprawy popartego ogromnym doświadczeniem zawodowym i życiowym. Pragnę podziękować Panu Mecenasowi za okazane zrozumienie, pomoc i ludzką życzliwość. Z całą pewnością trafiając do Kancelarii p. Płocicy będziecie Państwo zadowoleni z profesjonalnego podejścia do klienta - człowieka.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: BBJ dnia: 2017-02-06 11:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałabym się podzielić swoją opinią. Nie znam tak ciepłego i podnoszącego na duchu człowieka jak Pan Michał. Jest niesamowicie kompetentny. Wie co robi i życzę z mężem sto lat ! Dziękuję bardzo jeszcze raz w swoim i męża imieniu za wszystko co Pan dla nas zrobił. Wielki szucunek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.P.D. dnia: 2017-01-20 23:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Pani Mecenas Stefanii Płocica. Pani Mecenas prowadziła moje dwie sprawy. Pierwszą rozwodową i drugą o podział majątku. Cudowna kobieta i adwokat. Można powierzyć wszystkie trudne rodzinne sprawy. Zaangażowała się w moje sprawy i pozytywnie doprowadziła je do końca sprawnie i konkretnie. Bez Pani Mecenas na pewno nie dałabym sobie rady, podtrzymywała mnie cały czas na duchu. Jest sympatyczną, miłą kobietą ,wrażliwą na krzywdy ludzkie. Jest profesjonalistą w swoim zawodzie, bardzo dokładna, rzetelna i wymagająca. Mogłam liczyć na pomoc nawet poza godzinami pracy, gdzie odbierała zawsze telefon lub dzwoniła do mnie w różnych porach dnia. Bardzo gorąco polecam Panią Mecenas Stefanię Płocica. Dziękuję jeszcze raz Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2016-12-13 21:01:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj została sfinalizowana sprawa dotycząca ograniczenia praw rodzicielskich oraz ustalenia kontaktów z dzieckiem. Z pełnym powodzeniem. Dzięki Pani mecenas Stefani Płocicy miałam pełny komfort psychiczny. Jej profesjonalizm, doświadczenie w pełni spełniły moje oczekiwania. Nie dość, że w sposób merytoryczny przygotowała dokumenty, to swoim ciepłym podejściem dodawała mi cały czas otuchy, co w znaczny sposób uspokoiło moje i tak skołatane nerwy. Również w trakcie rozprawy, dzięki jej osobistemu zaangażowaniu, czułam się komfortowo. Wyrok sądu w pełni mnie satysfakcjonuje. Bardzo polecam panią mecenas Stefanię Płocicę w sprawach rodzinnych. Dziękuję Pani mecenas. Wiem, gdzie w razie potrzeby szukać pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-10-18 20:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwa osoba na właściwym miejscu !!! Kiedy zaczęła się moja sprawa rozwodowa byłam pełna obaw i strachu przed całym tym koszmarem. Nie wiedziałam jak sobie w tej sytuacji poradzić. Pani Mecenas przed każdą jedną rozprawą rozmawiała ze mną i tłumaczyła jak to wszystko będzie wyglądać. Nie obiecywała złotych gór , bo sprawa była trudna , ale do samego końca była dla mnie ogromnym wsparciem. Spotkałam na swojej drodze osobę rzetelną , dokładną , profesjonalną w każdym calu. Pani Stefania Płocica jest adwokatem z powołania . Jest osobą o ogromnej wiedzy. Każde moje spotkanie z Panią Mecenas było dla mnie bardzo emocjonalne , stresujące , ponieważ sprawa rozwodowa była dla mnie traumatycznym przeżyciem. Nie spodziewałam się jednak , że trafię do kogoś o tak ogromnym sercu , kto poza fachowymi poradami otoczy mnie ogromną serdecznością i wsparciem. Spotykając się z Panią Mecenas czułam jakby to właśnie moja sprawa była tą najważniejszą - tak wielkie zaangażowanie wykazuje Pani Stefania. Jeśli miałabym polecać adwokata komukolwiek to będzie to Pani Mecenas Stefania Płocica, której chciałabym podziękować z całego serca za wygraną sprawę oraz za opiekę jaką mnie otoczyła podczas rozwodu. Zawsze będę wdzięczna Pani Mecenas za wszystko co dla mnie zrobiła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika K. dnia: 2016-02-07 20:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stefania Płocica to naprawdę bardzo dobry prawnik. Zaangażowana, niezwykle kompetentna i miła osoba. Dzięki niej moja sprawa zakończyła się pozytywnie. Z całego serca polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2015-10-17 17:24:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko spotykane zaangażowanie u polskich obrońców. Bardzo sprawny i rzetelny adwokat dobrze się poruszający w sprawach karnych. Jeżeli mam być szczery i polecić jakiegoś adwokata z Koszalina to tylko Pana Michała Płocice. Pan Michał pomógł mi w skomplikowanej sprawie karnej, uniknąłem więzienia i teraz jestem wolnym człowiekiem za co jeszcze raz pragnę serdecznie podziękować.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-07-06 11:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adw. Michał Płocica - człowiek o wielkim sercu, zaangażowaniu i ogromnej wiedzy. Do Pana adwokata Michała Płocica trafiłam, kiedy zatrzymano mojego męża. Był to dla mnie bardzo ciężki okres- w domu dwójka dzieci, a mąż zatrzymany. Pan mecenas porozmawiał ze mną tak jakby znał mnie od wieków, uściskał, podniósł na duchu i zaczął działać. Po 48 godzinach miałam męża w domu.To był cud, ponieważ nikt z zatrzymanych nie opuścił aresztu, tylko mój mąż. Później zaczęło się postępowanie przed Sądem. Była to bardzo ciężka i trudna sprawa. W sercu wiedziałam, że mój mąż pójdzie na kilka lat do Zakładu karnego. Myśli kłębiły się jak opętane, w nocy płacz tak, aby dzieci nic się nie domyśliły. Pan mecenas uspokajał mnie, dzwonił, pocieszał. Mówił, że zrobi wszystko, aby mój mąż dostał jak najniższy wymiar kary, ale kary pozbawienia wolności. Oczekiwaliśmy wyroku i znowu stał się "cud". Wyrok z warunkowym zawieszeniem wykonania kary. To nie cud, lecz wielki profesjonalizm mecenasa Michała Płocica w prowadzeniu sprawy, ogromna wiedza,opanowanie i zaangażowanie.Nigdy Pan mecenas nie wysłał na sprawę asesora, jak to często bywa u mecenasów. Zawsze przychodził sam i czynnie uczestniczył w rozprawie. Jeszcze raz Panie mecenasie - WIELKIE DZIĘKUJĘ!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Baran ze Szczecinka dnia: 2015-04-08 14:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma takiej ilości "gwiazdek", która oddałaby moją ocenę pana Mecenasa.Cudowny, ciepły człowiek, który przywraca nadzieję, sprawę dla nas beznadziejną załatwił niemalże od ręki, w trybie ekspresowym, co dla nas graniczyło z cudem. Pan Mecenas jest wysokiej klasy profesjonalistą o bardzo wysokiej kulturze osobistej, dużym doświadczeniu zawodowym, ale najważniejszy jest chyba stopień zaangażowania w sprawę, bardzo osobiste podejście, które spowodowało, że z pełnym zaufaniem powierzyliśmy swój los w Jego ręce. A pan Mecenas(przez duże M) poruszył niebo i ziemię, żeby rozwiązać nasz problem. I nie ma słów, którymi mogłabym wyrazić swoją wdzięczność, ale jest dozgonna. Dziękuję Panie Mecenasie. Kapelusze z głów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Baranowska dnia: 2015-04-04 18:51:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pana Michała Płocice . Niesamowity człowiek , który wykazuje się duzym zaangażowaniem . Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie . Spokój , opanowanie i wysoka kultura to tylko część z wielu pozytywnych cech pana mecenasa.. Bardzo dziękujemy za pomoc w trudnej dla nas sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogumiła dnia: 2015-02-06 20:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielokrotnie korzystalam z uslug kancelarii adwokackiej Pani Mecenas Stefanii Plocicy w Koszalinie.To wspanialy adwokat o ogromnym zaangazowaniu i cierpliwosci, posiada nieoceniona i ogromna wiedze. Nie przyjmuje spraw,ktore sa watpliwe i nie wyciaga od swoich klientow pieniedzy dla tzw "sztuka dla sztuki". Kontakt z Pania mecenas jest doskonaly. To niezwykle wnikliwa i rzeczowa osoba, analizujaca kazdy szczegol sprawy. To bardzo uczciwy Adwokat.Pani Mecenas to rownie wspanialy czlowiek,konkretny i zyczliwy,zawsze usmiechniety i dajacy ogromne wsparcie w trudnych chwilach.Serdecznie polecam Szanowna Pania Adwokat Stefanie Plocice.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena Magdalena Sprawka dnia: 2014-03-22 15:03:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Pana Michała trafiłam po rozmowie z bratem, który znajdował się w Areszcie Śledczym.Z rozmowy wynikało, że Pan Michał to Nr 1 wśród osadzonych. Umówiłam się na rozmowę. Pan Mecenas pełen spokoju,profesjonalizmu naświetlił jak wygląda sprawa ze strony prawnej. Uspokoił i zaczął działać.Jest to fachowiec bardzo słowny.Nigdy nie zawiódł.Potrafił dzwonić i przekazywać postępy w sprawie nawet wieczorem.W chwili obecnej już jest po sprawie, ale Pan Michał jeszcze dzwoni i kontaktuje się ze mną.Bardzo polubiłam Pana Michała za to, że daje nadzieję i wiarę ,że będzie lepiej "głowa do góry" jak mówi.Pieniądze nie zawsze są najważniejsze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renata J. dnia: 2014-01-15 20:52:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W życiu często zdarza się tak, że w konfrontacji z naszymi problemami korzystamy z pomocy. Jednak aby cieszyć się osiągniętym sukcesem musi być ona w pełni fachowa, rzetelna i skuteczna. Takiej pomocy można oczekiwać i taką pomoc można uzyskać ze strony Pani mecenas Stefanii Płocicy. Profesjonalnie, rzeczowo, terminowo, z ogromnym zaangażowaniem i skutecznie, a przy tym z wrażliwością, szczerością i empatią do klienta. Zdecydowanie polecam niezdecydowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Olkuski dnia: 2014-01-12 10:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Panu Mecenasowi Michałowi Płocicy za profesjonalne prowadzenie sprawy mojego syna mieszkającego obecnie w Anglii. Wystawiono za nim międzynarodowy list gończy za niespłacenie długów po upadku jego firmy w Polsce. W efekcie obrony Mecenasa syn nareszcie może do nas bezpiecznie przyjeżdżać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja S. dnia: 2013-12-09 11:46:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Stefania Płocica prowadziła moje dwie sprawy. Pierwszą rozwodową i drugą - arcytrudną o zmianę miejsca pobytu mojego 8 letniego syna. Statystyki nie zachęcały do wniesienia tej sprawy, tylko ok. 3% ojców Sąd powierzał wykonywanie władzy rodzicielskiej. Po apelacjach obu stron Sąd Okręgowy powierzył mi bezpośrednią pieczę nad dzieckiem po trzech latach postępowania. W trakcie trwania procesu widziałem bardzo dużą fachowość, błyskotliwość i zdeterminowanie Pani Mecenas. Ogromne doświadczenie zawodowe powodowało, że potrafiła przewidzieć zachowania strony przeciwnej. Z Panią Mecenas mogłem zawsze porozmawiać, nawet poza godzinami pracy. Pracuje samodzielnie, osobiście pisze pisma procesowe i bardzo rzadko korzysta z zastępstw . Jest bardzo zaangażowana w swoją pracę, widać w tym pasję. W moim przekonaniu jest najlepszym adwokatem o ogromnej wiedzy, przy zachowaniu umiarkowanych stawek za swoja ciężką pracę. Mogę Ją polecić nawet w wyjątkowo trudnych i wyczerpujących sprawach. Jest przy tym świetnym człowiekiem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dariusz Sibielski dnia: 2013-08-13 11:10:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DOPIERO TERAZ TRAFIŁAM NA PROFIL PANI MECENAS. JEDNO MOGĘ POWIEDZIEĆ - CUDOWNA KOBIETA, CUDOWNY ADWOKAT, KTÓREMU MOŻNA POWIERZYĆ WSZYSTKIE TRUDNE RODZINNE SPRAWY. ZAWSZE ROSTRZYGNIE JE NA KORZYŚĆ POKRZYWDZONEJ. JA TAKI PROBLEM MIAŁAM W POŁOWIE LAT OSIEMDZIESIĄTYCH. PRZEZ 14 LAT BAŁAM SIĘ PODAĆ DO SĄDU SYNA WYSOKO POSTAWIONEGO FUNKCJONARIUSZA SB O USTALENIA OJCOSTWA. PANI MECENAS NIE BAŁA SIĘ I MIMO, ŻE POZWANY NIE CHCIAŁ SIĘ PODAĆ BADANIOM I PRZECIĄGAŁ SPRAWĘ, TO OJCOSTWO ZOSTAŁO STWIERDZONE PRZEZ SĄD, ALIMENTY ZASĄDZONE I PANI SĘDZINA STWIERDZIŁA, ŻE TERAZ TO PROBLEM POZWANEGO, BY UDOWODNIĆ, ŻE NIE JEST OJCEM MOJEGO SYNA I TO TYLKO DZIĘKI PANI MECENAS. DO TEJ CHWILI JEST JEJ DOZGONNIE WDZIĘCZNA I GDZIE MOGĘ ROZSŁAWIAM JEST OSOBĘ I KUNSZT.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ALICJA dnia: 2012-08-15 21:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku miesięcy współproacuję z panią adwokat Stefanią Płocica. Okazała sie być bardzo kompetentnym adwokatem. Zaangażowała się w moją sprawę i pozytywnie doprowadziła ją do końca sprawnie, solidnie i konkretnie. Bez niej nie dałabym sobie rady, tym bardziej, że mieszkam we Francji i mam utrudnione kontakty z polskimi urzędami. Pani Stefania okazała się bardzo serdeczna i pomocna. Polecam panią adwokat bardzo gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisława dnia: 2011-10-11 19:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam nazywam sie szakowska grazyna i z wielka przyjemnascia wystawiam opinie pozytywna pani adwokat Stefani Plocica w moim wypadku wykazala sie pelnym profesjionalizmem o ktory w dzisiejszych czasach niestety nie latwo.MIeszkam obecnie w belgii dlatego nie latwo bylo sie wszystkim zajac jadnak uzyskalam pelna i fachowa pomoc i tzreba przyznac ze w bardzo przystepnej cenie jezli ktos szuka adwokata ktory zna sie na swojej profesji to jest to idealny wybor z wielka przyjmnascia wystawiam 6+ za pelny profesjionalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: szakowska grazyna dnia: 2011-05-28 23:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Stefania Płocica to profesjonalista w swoim zawodzie,dokładna,uczciwa,rzetelna,wymagająca,bardzo zaangażowana w każdą sprawę, poza tym człowiek o wielkim sercu. Polecam wszystkim jako najlepszego adwokata w Polsce któremu można w pełni zaufać i powierzyć najtrudniejszą sprawę.Dziękuję za wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.Tyszka Kołobrzeg dnia: 2011-03-10 17:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stefania Płocica jest adwokatem bardzo zdyscyplinowanym, wykonuje swoją pracę z wielkim zaangażowaniem oraz serdecznością. Służy pomocą prawną, fachowymi poradami i pogodnym usposobieniem. Chciałabym szczególnie polecić adwokata Stefanię Płocica, gdyż uważam, że potrafi pomóc w bardzo strudnych sytuacjach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Elżbieta Krasicka-Maksymiuk dnia: 2010-07-11 19:43:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją