Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sierakowski Jarosław. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-729 Poznań Młyńska 2 lok. 4
Telefon: 618510203
Adres e-mail: sierakowski1(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 66% niskie 2x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3182
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Sierakowski Jarosław. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To była dla mnie szczególna sprawa. Pan mecenas przejął ją jako pełnomocnik od mojego pełnomocnika, który zachorował. Byłem jedynym dzieckiem mojego śp. Ojca. Ojciec ukrywał przed rodziną moje istnienie. Wystąpiłem po Jego śmierci o zachowek, bowiem przedstawiony przez jego krewnego testament (jeden z wielu) nie wskazywał mnie do spadku (byłem pominięty). Po jednej z wokand Pan mecenas miło sobie gaworzył z osobą z rodziny, która chciała przejąć cały spadek i poszedł z nim na kawę, ignorując mnie. Nic dla mnie nie zrobił, wysłał jakiś po terminie list, zamiast się skontaktować ze mną telefonicznie. Rodzina zainteresowana spadkiem zaś mnie nękała, zastraszała. Mimo niezbitych dowodów na to, że jestem dzieckiem mojego śp. Ojca - nic nie wiem o tym zachowku, do którego przysługiwało mi prawo. Sąd do mnie nie skierował żadnego pisma. To nie tylko przykre.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-02 12:56:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas zajął się moją sprawą bardzo rzetelnie. Nie wahał się jechać na drugi koniec Polski by stanąć w mojej obronie. W kwestii finansowej bardzo elastyczny.Jestem mu dozgonnie wdzięczny. To człowiek a nie adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał Bartosz dnia: 2015-08-02 21:30:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałbym serdecznie podziękować za zaangażowanie, profesjonalizm i czas poświęcony mojej sprawie. Jestem niezmiernie wdzięczny Panu Mecenasowi za pomoc jaką od Pana otrzymałem. Zdaję sobie sprawę iż mój proces nie był łatwy do wygrania a jednak dzięki Pana pracy udało się to osiągnąć. Trudno wyrazic słowami wdzięczność za takie wsparcie i pomoc. Jest Pan adwokatem, któremu warto zaufac i powierzyć swoje sprawy, godnym zaufania i polecenia. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2014-07-13 14:17:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Sierakowski to bardzo słaby prawnik. Miałem sprawę w sądzie, wynająłem go, nic nie załatwił w mojej sprawie, nawet palcem nie kiwnął, nie napisał pisma w terminie przez co minął mi termin w sądzie i nic nie mogę zrobić. Pieniędzy zwrócić nie chce. Nie jest to etyczne! Nie polecam usług tego "adwokata".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-25 12:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientem Pana Mecenasa Sierakowskiego od wielu lat.jest to adwokat godny polecenia, dokładny, kompetentny ,rzeczowy ,zawsze mozna liczyć na wsparcie. Moim zdaniem to Najlepszy Adwokat w Poznaniu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-12-13 19:29:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, fachowy i do tego przemily człowiek. Rewelacyjny kontakt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: KT dnia: 2013-11-17 19:50:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny fachowiec. Wielka kultura idzie w parze z wiedzą prawniczą. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-09-04 18:26:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja sprawa załatwiona została bez przeciągania; o wszystkim informowano mnie na bieżąco albo telefonicznie albo emailowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ygrek dnia: 2012-04-02 09:47:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją