Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rose Grzegorz, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-733 Poznań Nowowiejskiego 30 lok. 6
Telefon: Fax: 0618533321
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 76% pozytywna 23x 7x

Jakość usług: 79% wysoka 23x 1x 6x
Terminowość: 82% bez zastrzeżeń 24x 1x 5x
Ceny usług: 84% niskie 21x 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 30
Ilość odsłon profilu firmy: 3895
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Rose Grzegorz, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm jakość terminowosc tylko same superlatywy polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lolitka115 dnia: 2018-03-01 17:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietna Kancelaria polecam i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-22 21:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten adwokat to naprawdę profesjonalIstambuł długo szukałam aż w końcu trafiłam jakość bardzo wysoka ceny niskie Mecenas zawsze przygotowany merytorycznie polecam tą kancelarie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: I
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-27 22:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna Kancelaria super adwokat doświadczony karnista pomógł mi pozbyć się naprawdę poważnych problemów ceny niskie za jakość i zaangażowanie polecam i jeszcze raz dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-26 11:19:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Mecenasa i mogę ocenić tylko pozytywnie. Widać zaangażowanie znajomość przedmiotu sprawy. Do tego duża wiedza prawnicza widać też doświadczenie. Dla mnie był to bardzo dobry wybór tej Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-03 15:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam świetny adwokat widać bardzo obyty w rozprawach doświadczony ceny uważam za niewysokie jakość obsługi wyoka wygrał moja trudna sprawę rozwodowa super tez doradził. Jeszcze raz polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: max-sim_us dnia: 2016-12-02 10:42:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę śmiało polecić Mecenasa. Wygrał moja sprawę widziałem jak zaginał świadków. Ma duże doświadczenie i wiedzę. Cena nie wysoka za tak wysoką jakość i do tego płatna na raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: amaus121 dnia: 2016-11-09 07:48:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duża wiedza i zaangażowanie a na rozprawach widoczne doświadczenie Mecenasa z powodzeniem zakończył trudną dla mnie sprawę za niewysokie honorarium. Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: robik123 dnia: 2016-08-26 22:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas z dużą wiedzą i doświadczeniem, zawsze w pełnym kontakcie ze mną, odbiera telefon lub oddzwania - pomógł mi bardzo wygrywając trudna sprawę. Na rozprawach aktywny, świetna umiejętność zadawania pytań. Ceny niewysokie patrząc na wykonaną pracę. Dziękuję za pomoc i szczerze polecam. Klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ida dnia: 2016-07-26 21:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiedza kompetencja uczciwość duże doświadczenie polecam szczerze tego Mecenasa nie zawiodłem się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adik101 dnia: 2016-02-02 16:28:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny uczciwy adwokat. Bardzo duża wiedza. Kancelaria godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mila2154 dnia: 2016-01-01 14:46:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie skończyła się moja sprawa. Pełen sukces. Wielkie zaangażowanie i duża wiedza. Polecam szczerze tego adwokata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia1765 dnia: 2015-12-12 12:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie zna się na tym co robi, duże doświadczenie i praktyka ceny niskie patrząc na jakość,prowadził mi dwie sprawy każda zakończona sukcesem polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gal112 dnia: 2015-11-20 14:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja wiedza inteligencja wszystko naj polecam bo pomógł mi bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: cris189 dnia: 2015-11-15 18:57:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w kazdym calu duza wiedza prawdziwy fachowiec wiele zawdzieczam Panu Mecenasowi i dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kati dnia: 2015-11-11 18:21:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak słów. Nie wiem od czego zacząć, musialbym napisać całą KS. Zaczynając od spoznień na umowione spotkania, przekładnie terminów, po nieuzasadnione nieobecności na spotkaniach. Zbyt wysoka pewność siebie, co niestety nie znajduje odwzotowania na rozprawach. Nie polecam,chyba, ze ktoś chce nabawić sie dodatkowych nerwów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-22 20:43:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom wiedzy, umiejętność znalezienia rozwiązania w każdej sytuacji, kultura osobista i terminowość, ceny uważam za nie wysokie, z czystym sercem polecam tego prawnika, bardzo mi pomógł w mojej sytuacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomi1059 dnia: 2015-02-01 19:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta, sprawa zakończona sukcesem, duża wiedza w przedmiocie prowadzonej sprawy, adwokat słowny, terminowy, osobiście prowadził sprawę, jak na jakość świadczonych usług i poziom merytoryczny cena niska. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-15 13:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończył moją sprawę,pełen sukces mimo jej znacznego skomplikowania,pełne zaangażowanie osobiste i duża wiedza. Zawsze dostępny pod telefonem, zawsze potrafi znaleźć wyjście z sytuacji. Polecam tą Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aggula10342 dnia: 2015-01-06 14:05:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mało konkretny,pisma pisane przez aplikantki które wiedzę mają podstawową,zawsze się spóźnia , nieterminowy,nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-04 23:30:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mało kulturalny,manipuluje ludźmi,naprawdę nieskuteczny
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-04 18:01:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie potrafi załatwić złożenia prostego wniosku w KW, podczas spotkania odbiera telefony - nie jest skupiony, mało konkretny, naprawdę nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-03 14:08:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mało konkretny, nie dotrzymuje terminów, spóźnia sie na rozprawy, podnosi ceny ,nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-27 09:39:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nigddy nic nie robi na czas
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-04 09:47:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: klasa sama w sobie - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawel68@onet.pl dnia: 2014-05-17 18:31:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny fachowiec,uczulony na krzywdę ludzką, nie czeka za pieniędzmi, rozkłada na raty, naprawdę stara się pomóc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kazik5@wp.pl dnia: 2014-05-15 17:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: duża wiedza, potrafi przedstawić alternatywne rozwiązania, które sprawdziły się w praktyce i doprowadzić do sukcesu przy umiarkowanej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: monika12@wp.pl dnia: 2014-05-10 19:02:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełne zaangażowanie w prowadzone sprawy, duża wiedza i doświadczenie, niewysokie ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciejewska55@gmail.com dnia: 2014-05-08 17:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm w prowadzeniu sprawy i podejściu do klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: broccoli dnia: 2014-05-07 23:29:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prawnik jak lekarz powinien posiadac pewne zasady łamiąc je - grozi ślepotą
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nick dnia: 2011-05-28 23:20:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją