Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Oźminkowski Marcin, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-730 Poznań Młyńska 12a lok. 5
Telefon: 618533186
Adres e-mail: kancelaria(małpa)ozminkowski.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 93% niskie 14x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 9058
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Oźminkowski Marcin, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług adwokata Marcina Oźminkowskiego i bardzo sobie chwalę fachową obsługę i doradztwo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 04.02.2020 20:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Oźminkowski wspomógł mnie w prawie karnej dzięki której udało mi się odzyskać znaczną kwotę pieniędzy. Dzięki jego pomocy w sprawach handlowych udało mi się ominąć kłopoty i prowadzić działalność gospodarczą z dużym komfortem. Ostatnio pomoc przy sprawach spadkowych pozwala mi ze spokojem patrzeć w przyszłość moich dzieci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nigdy nie doszło do reklamacji.
Opinia dodana przez: Sebastian Szumlewicz dnia: 29.01.2020 17:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelarię Pana Mec. Marcina Oźminkowskiego oceniam bardzo wysoko. Została przeprowadzona rzetelna i pełna analiza mojej sprawy, otrzymałem fachową i skuteczną pomoc. Miła i niezwykle serdeczna osoba. Bardzo dziękuję i szczerze polecam wszystkim szukającym pewnej pomocy prawnej.
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 25.01.2020 11:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam usługi mec. Oźminkowskiego. Od kilku lat korzystam z jego doradztwa. W pełni profesjonalnie zajmuje się każdą sprawą, skutecznie doprowadzając do pozytywnego dla klienta rozwiązania. Ogromna kultura osobista, rzetelność i szacunek dla klienta, niezależnie od zleconej sprawy. Szczerze przedstawia możliwości i komunikuje je w sposób zrozumiały dla osób nieznających się na prawniczym żargonie. Ważne jest też to, że nie ocenia wcześniejszych decyzji klienta, tylko pomaga mu w rozwiązaniu obecnego kłopotu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 24.01.2020 07:20:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę i chciałbym każdemu, kto szuka adwokata, polecić pana Marcina. Jest to osoba niezwykle kompetentna, bystra i uczciwa, która moją sprawą zajęła się z zaangażowaniem i powagą. Wszelkie porady i działania, jakie podjął, niewątpliwie przekuły się na sukces, ponieważ stało się dokładnie tak, jak przewidywał podczas naszych wstępnych rozmów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 23.01.2020 17:44:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, uprzejmy prawnik, który mówi prostym językiem. Dziękuję za pomoc i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 28.12.2016 19:10:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i rzeczowy adwokat. Nigdy nie było problemów ze skontaktowaniem się z nim telefonicznie i mailowo - czego nie można powiedzieć o wielu innych prawnikach. Nie zbywa klienta, jak mówi, że coś zrobi, to zrobi. Prawdziwy fachowiec, a do tego sympatyczny w obyciu. Moją sprawę wygrał. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Black widow dnia: 12.01.2016 19:18:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy, terminowy, konkretny, zaangażowany,a przy tym miły z wysoką kulturą osobistą. Zawsze znajdzie czas na wyjaśnienie na jakim etapie jest sprawa i co będzie się działo dalej. Nigdy nie ma problemu z kontaktem. Gorąco polecam, nie zawiedziecie się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 17.12.2015 08:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marcin Oźminkowski to osoba godna zaufania. Korzystałem z jego porad w kilku sprawach z różnych dziedzin prawa, zawsze z pozytywnym dla mnie rezultatem. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 08.01.2015 14:25:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: NN dnia: 15.09.2013 22:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, profesjonalnie z zachowaniem dyskecji przeprowadza sprawy w moim przypadku z zakresu prawa rodzinnego. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: xyz dnia: 12.03.2013 09:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny fachowiec, zawsze ma czas dla klienta a ja to sobie bardzo cenię. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała współpraca dnia: 31.12.2012 08:43:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, skuteczny i niedrogi adwokat. Uprzejmy i pomocny. Świetny specjalista od spraw rodzinnych i spadkowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dessidy dnia: 18.12.2012 19:45:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Oźminkowski to specjalista prawa karnego i w dodatku uprzejmy człowiek. Polecam do współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 17.12.2012 10:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły człowiek i dobry prawnik. Dośc sprawnie odzyskał nalezności od mojego dłużnika. W całym toku sprawy praktycznie wszystkim się zajął. Oby więcej było takich prawników z pasją i zacięciem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient_dobry dnia: 30.11.2012 12:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie podchodzi do sprawy i cenowo wypada dużo lepiej niż większość jego kolegów w Poznaniu. Dobry kontakt jest duzym ułatwieniem, bo ja na przykład często dzwoniłam i podpytywałam. Nigdy się nie zdarzyło, żeby mecenas odmówił mi pomocy w danym momencie albo że czegoś nie wiedział.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzena dnia: 26.11.2012 17:26:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i dokładny prawnik. W zasadzie od pierwszego kontaktu jest bardzo zaangażowany i na bieżąco mnie informuje o postępie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nikodem dnia: 12.11.2012 11:12:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Pan Marcin Oźminkowski to skuteczny odzyskiwacz cudzych pieniędzy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Blackberry dnia: 05.10.2012 15:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista od sciagania długów :) Rzeczowy i co najwazniejsze w tym przypadku - szybki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DariuszM dnia: 02.10.2012 14:57:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją