Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Knop-Guziak Agata, adwokat. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa gen. Dąbrowskiego 28
Telefon: 343243698
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 6599
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Knop-Guziak Agata, adwokat. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO RZECZOWA I KONKRETNA A PRZY TYM PRZEMIŁA OSOBA...POPROWADZIŁA MOJĄ SPRAWĘ KARNĄ...I WYROK ZADOWALAJĄCY BARDZO W KAŻDYM RAZIE ZNA SIĘ NA RZECZY
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KTOS dnia: 2018-03-26 15:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat i uczciwy człowiek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2018-03-19 22:52:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Agata Guziak-Knop jest osobą uczciwą, miła, kompetentną a przede wszystkim posiadającą klasę zarówno w Sądzie jak i poza nim. Udziela fachowych porad, profesjonalne podejście do każdej sprawy.Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika D. dnia: 2017-09-05 22:24:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiem, że prowadziła wiele spraw rozwodowych, w tym moją. Nie było żadnych problemów, a sprawę wygrałam. ( a nadto Pani Mecenas jest bardzo sympatyczną osobą.... )
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-10-20 12:56:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła jedną moją sprawę i prowadzi kolejną. Jest przemiłą i kontaktową osobą. Potrafi zaskoczyć przeciwnika w Sądzie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-07-19 23:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam Panią Mecenas. jest rzeczowa i profesjonalna. doskonale potrafila wytlumaczyc mi moją sytuacje prawną. sprawa została umożona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra W. dnia: 2015-01-21 23:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i rzeczowa profesjonalistka. Dociekliwa w rozpoznaniu sprawy z która przyszedł klient. Ja przyszedłem po poradę i takiej mi udzieliła. Rzeczowo i bez prawniczego "bełkotu" wyjaśniła mi po kolei jak mam postępować i na co zwrócić uwagę Sądu żeby wygrać sprawę. A tego oczekiwałem. W moich kilkukrotnych kontaktach z innymi adwokatami dążyli oni raczej (nie w tej sprawie) do takiego ukierunkowania rozmowy z klientem, żeby za dużo mu nie powiedzieć, a doprowadzić go do przeświadczenia, że bez ich pomocy to w ogóle nie mam co w Sądzie szukać, bo sprawa będzie przegrana. U Pani mecenas jak napisałem -porada rzeczowa, wyjaśniony punkt po punkcie jak ją przedstawić Sądzie żeby „sprawiedliwość była po naszej stronie” (żartobliwie mówiąc jak w Kargulu i Pawlaku)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-04-23 23:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rzetelny i pracowity. Polecam Jerzy I
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jerzy dnia: 2012-08-02 22:17:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z obowiązkowości pani mecenas. Sprawa wygrana Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2012-04-09 20:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To miła i kontaktowa osoba. Prowadzi moją drugą sprawę. Potrafi doradzić nie tylko rozwiązanie problemu, ale i czysto "po ludzku".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2012-03-18 19:42:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest to Adwokat konkretny, rzetelnie i terminowo wypełnia obowiązki, a ceny są niskie i do negocjacji. Nie miałem żadnych zastrzeżeń do prowadzenia sprawy. Sprawa w Sądzie zakończyła się sukcesem i bardzo szybko. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2012-03-11 00:52:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją