Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kasprzyk Lech, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Dąbrowskiego 39 lok. 1
Telefon: Fax: 0343611556
Adres e-mail: adw.l.kasprzyk(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 66% pozytywna 6x 3x

Jakość usług: 66% wysoka 6x 3x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 60% niskie 3x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 7963
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Kasprzyk Lech, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Kaczmarska dnia: 22.09.2022 21:44:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegrana sprawa z kretesem, tragedia na każdym polu, nie przychodził na sprawy, wysyłam aplikantów którzy nie wiedzieli o co chodzi, zniechęcał mnie do składania wniosków, nikomu nie życzę
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 13.06.2019 19:02:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity adwokat że szlachetnego naboru a nie PiS_owski niedouk po przyspieszonym kursie Duracza...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teddy dnia: 21.01.2018 15:45:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przegrana sprawa o alimenty, Pan Lech czeka na gotowe wnioski i dowody nie angażując się w sprawę. Wizyta u niego to 5 minut, przy czym lekceważy klienta oglądając tv. Nie jestem zadowolony.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: POZDRAWIAM. dnia: 30.01.2017 14:44:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesumienny,nieprzychodzi na sprawy,nie mozna przed sprawa z nim sie porozumiec,zostawil mnie na pastwe losu i sprawe mialem wygrac a ja przegralem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: puszek@gmail.com
Opinia dodana przez: puszek andrzej dnia: 10.01.2014 11:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest bardzo konkretny i świetnie zna się na tym co robi więc ceny usług nie budzą we mnie żadnych zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DamianBG dnia: 04.01.2014 20:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec i bardzo konkretny. Prowadził moja sprawę, kiedy byłem jeszcze na studiach. Zajął się wszystkim, co dało mi komfort spokojnego dokończenia studiów. Łatwy kontakt i dostępność.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariusz Wąsik dnia: 25.11.2011 21:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa, bardzo dobre kompetencje i znajomość prawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Max dnia: 07.11.2010 00:36:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybki i skuteczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gataros dnia: 31.05.2010 11:16:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją