Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kasperkiewicz Adam. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Jasnogórska 43 lok. 5
Telefon: Fax: 0343655053
Adres e-mail: adam.kasperkiewiczadwokatura(małpa)home.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 71% pozytywna 5x 2x

Jakość usług: 71% wysoka 5x 2x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 2x
Ceny usług: 33% niskie 1x 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 6157
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kasperkiewicz Adam. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietny adwokat.doskonale prezentowal sie na rozprawach,przemyslana I skuteczna koncepcja obrony,goraco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R.M. dnia: 2016-07-16 20:23:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa była do wygrania. Pan mecenas pomógł ją przegrać. Nie interesuje się klientem i jego sprawą, jest niekompetentny. Nie pamięta czego sprawy dotyczą. Nie pojawia się na rozprawach w ogóle pomimo obiecywania, że tym razem będzie i za każdym razem to samo "coś mu wypadło". Wysyła aplikantów, co więcej ile spraw tyle aplikantów, którzy nie wiedzą o co chodzi. Zostawia klientów na pastwę losu. Nastawiony jest na swój zysk a nie na pomoc człowiekowi. Zgadza się, sumienny to jest jedynie wtedy kiedy dopytuje się o zapłatę!!! Za nic nie robienie, to ceny są porażające. ODRADZAM TĘ KANCELARIĘ!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: M.D dnia: 2016-06-15 20:50:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieliśmy wygrać. Obiecywał złote góry a tu...klops. Przychodził na sprawy rozkojarzony i nieprzygotowany, za to co do opłat - tak, tutaj sumiennie dopytywał o zapłatę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: A i R dnia: 2016-05-10 17:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest naprawdę mistrzem w tym fachu, nie znalazłabym lepszego adwokata w tym miescie :) pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: P.A dnia: 2013-09-23 13:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał moją sprawę karną, która wydawała się bez szans na żaden sukces. Przygotował świetną linię obrony, konsekwentnie ją realizował, wykazał się wysoką inteligencją, dociekliwością i świetną prawniczą argumentacją. GORĄCO POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin K. dnia: 2013-03-14 21:45:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat , polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: O.R. dnia: 2013-03-06 08:32:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę mądry facet , wie co robi i potrafi wygrać lub realnie ocenić szansę na wygranie danej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: cz cz dnia: 2012-09-15 14:05:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją