Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Węgrzynowski Jacek, adwokat. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-027 Katowice Francuska 35/37
Telefon: 327572414
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 8x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 6246
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Węgrzynowski Jacek, adwokat. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat! Prowadził moją sprawę o podział majątku, która zakończyła się sukcesem! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mat dnia: 2013-09-15 17:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem przyjemność być obsługiwanym przez Pana Jacka i nie powiem na niego złego słowa. Być może nie wszystko poszło po mojej myśli, ale ogólnie jestem zadowolony z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Władek K. dnia: 2013-09-06 11:04:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sporo szczęścia, że udało mi się natrafić na tak dobrego adwokata jakim jest Pan Jacek Węgrzynowski. Ogólnie mówiąc miałem kila spraw w tym sprawę karną. Okazało się, że od dłuższego czasu mój wspólnik działał na niekorzyść firmy narażając ją na straty i utratę dobrego imienia. Łatwo nie było ale na dzień dzisiejszy za sprawą konkretnego, szybkiego i profesjonalnego działania adwokata sprawy zakończyły się dla mnie bardzo pomyślnie. Osobiście polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 17:25:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, fachowy i skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-05 16:51:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Mecenasa Węgrzynowskiego. Zajął się moją sprawą bardzo rzetelnie i profesjonalnie. Gorąco polecam jego kancelarie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk L dnia: 2013-07-25 10:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec! Z uwagą zajął się moją sprawą i udzielił fachowych porad. Dzięki samej poradzie jestem +10 000 do przodu, bez p. Węgrzynowskiego mógłbym dużo stracić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian M dnia: 2013-06-21 10:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam Mecenasa! Moja sprawa karna, która ciągnęła się prawie 3 lata zakończyła się uniewinnieniem. Inni adwokaci nie dawali mi zbyt dużych szans na pozytywne rozstrzygnięcie dlatego tym bardziej polecam Pana Węgrzynowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-05 08:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno zakończyła się moja sprawa o odszkodowanie. Łatwo nie było ale co tu dużo mówić - sprawa wygrana!!! Osobiście jestem bardzo zadowolony i ze swojej strony mogę polecić mecenasa i jego kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 14:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas sprawnie prowadzi moje sprawy egzekucyjne, a dodam, że jestem w nich dłużnikiem i mam ich dużo. Póki co, pracownicy kancelarii umiejętnie prowadzą negocjacje z moimi wierzycielami - jestem w stanie spokojnie spłacać należności i "prawie" normalnie żyć. Polecam mecenasa i całą kancelarię do spraw o zapłatę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-12 17:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa rozwodowa prowadzona przez mecenasa zakonczyla sie pozytywnie. Rozwód z winy męża, alimenty dla dzieci oraz dla mnie! Osobiście nie mam zastrzeżen! Obecnie Pan Węgrzynowski prowadzi moja sprawę o podział majątku. Liczę na pozytywny efekt również w tej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-12 17:13:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas z zadowalającym mnie rezultatem przeprowadził moją sprawę o alimenty od męża. Jestem bardzo zadowolona z jego usług. Godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: akacja dnia: 2013-02-07 19:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan Mecenas to osoba godna polecenia! w sposób fachowy i bardzo sprawny poprowadził moją sprawę,dzięki czemu udało nam się wygrać proces i odzyskać pieniądze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek z Bytomia dnia: 2012-10-19 13:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z obsługi. Sprawa prowadzone przez mec. Węgrzynowskiego zakończyła się sukcesem. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa i doskonała komunikacja na linii kancelaria-klient
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof X dnia: 2012-01-13 13:22:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją