Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelarie adwokackie. Lampart Alojzy, Lampart Jarosław

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 44-200 Rybnik Młyńska 3
Telefon: 324239388
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 3x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 5587
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kancelarie adwokackie. Lampart Alojzy, Lampart Jarosław

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo renomowani prawnicy - godni polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: franciszek
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-25 11:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam się z negatywną oceną adwokatów Panów Lampart.To zwykłe brednie, wyssane z brudnego palca. Oni są bardzo profesjonalni, uczciwi i rzetelni. Zazwyczaj dobrze prognozują zleconą sprawę, a jak klient się uprze to - trudno - musi za to ponosić konsekwencje. Adwokat nie jest kuglarzem, nie mozna od niego wymagać rzeczy niemozliwych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zientek@zientek.com.pl
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-19 14:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny i merytoryczny. Na cztery zlecone sprawy wszystkie wygrał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-14 17:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-09 17:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goraco polecam. Dobry fachowiec. Moja sprawa wydawała sie beznadziejna, kilku adwokatów informowało mnie,iż nie mam najmniejszych szans na wygranie,a jednak adw J.L. wygrał w całości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-16 15:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,wybitny fachowiec z duza wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2013-07-16 12:35:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją