Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Chabałowski Wojciech. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Pomorskie, 80-110 Tczew Chłodna 2
Telefon: Fax: 0585313271
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 25% pozytywna 2x 6x

Jakość usług: 14% wysoka 1x 6x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 2x 2x
Ceny usług: 0% niskie 1x 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2486
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Chabałowski Wojciech. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na pierwszym spotkaniu rewelacja. Później już było coraz gorzej. Pan mecensas jest bardzo arogancki, ma lekceważący stosunek do klienta i instytucji sądu. Często bezczelny, zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadał. O każde spotkanie trzeba się prosić, nie przykłada odpowiedniej uwagi do powierzonych mu spraw. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 21.01.2017 15:04:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety nie polecam. Facet jest nie przygotowany do sprawy. W stosunku do sądu arogancki. Robi z siebie gwiazdę, nie liczy się dobro klienta. Nie dąży do porozumienia, liczy się tylko kasa!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 15.08.2016 22:17:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam uslug pana Chabałowskiego. Nie przyklada sie do spraw sądowych. Lekceważy powage sytuacji w dodatku jest arogancki i beszczelny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 18.01.2016 13:48:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie przygotowany do sprawy,niestety. Pierwsze co udało mu się zrobić to zdenerwowac sędziego.Odniosłem wrażenie że lekceważy wszystko i wszystkich.nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 18.03.2015 19:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny adwokat nie ubarwia, stawia sprawę jasno, umie dosadnie uzasadnić i uargumentować stanowisko. przygotowuje sie do spraw solidnie i skrupulatnie mimo ze nie jestem łatwowierny i juz miałem do czynienie z wieloma adwokatami Pan mecenas wie jak poprowadzić sprawy. Miałem styczność w dwóch ciężkich sprawach i nie mam nic do zarzucenia sprawy dotyczyły jego specjalizacji wyszczególnionych na stronie kancelarii i z satysfakcją chylę czoła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 12.02.2015 19:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry adwokat u mnie w sadzie zachowywal sie bez zarzutow.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 18.06.2013 12:09:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żałosny adwokat nie umie się zachować na sali sądowej prawa cywilnego nie zna myśli że jak był za komuny prezesem sądu to ma układy zwykła marionetka która tylko bierze szmal
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 02.03.2012 18:37:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompletna porażka gdy wybierzesz z wyboru z urzędu gdy otrzymasz zapomnij że cokolwiek jest wstanie wygrać
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 17.09.2011 15:44:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją