Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gładysz Zofia, mgr. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Podkarpackie, 39-400 Tarnobrzeg Piłsudskiego 20
Telefon: Fax: 0158236961
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 27% pozytywna 5x 13x

Jakość usług: 31% wysoka 5x 11x
Terminowość: 31% bez zastrzeżeń 5x 11x
Ceny usług: 23% niskie 3x 3x 10x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 9607
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Gładysz Zofia, mgr. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porażka w Sadzie i w ogóle porażka całkowita, a przy tym strata pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 26.03.2023 13:02:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich przed tą Panią, nie dajcie się jej uwieść. Szczególnie uważajcie podczas rozwodu, ponieważ ona będzie wam wmawiać że musicie wykazać znęcanie się małżonka i przez to wygracie sprawę. Ta Pani słynie z tego od dawna i jest znana w środowisku prawniczym i w Sądach. Jest chaotyczna, dużo krzyczy, dużo robi, a efekt jest taki, że finalnie sprawa jest przegrana i człowiek jest wyczyszczony doszczętnie z pieniędzy. Porażka nie adwokat.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 23.03.2023 08:36:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Pani Adwokat.Kontakt trochę słaby,ale rozumiem tyle spraw.Bardzo dobrze przygotowana,zawsze osobiście stawiała się na sprawy.Rewelacyjnie zaskakuje pytaniami stronę przeciwna.Adwokaci strony przeciwnej(a było dwóch) zachowywali się jak dzieci na placu zabaw.POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wpac dnia: 29.10.2018 08:22:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie nie korzystajcie z usług tej kobiety zdziera kase jak tylko się da nie szanuje klienta nie oddzwania nie odbiera telefonów, spóznia się na sprawy oraz nie przygotowuje się do nich nalezycie. Ta kobieta jest niekompetentna i na swoim przykładzie to cały czas przerabiam. Wybrałam ją kiedyś ponieważ słyszałam że jest ostra, z tego co na własnej skórze przerabiam i przerobiłam to jej nieprofesjonalizm pod każdym względem mnie bardzo zaszokował. Nie polecam nikomu!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: po spraie kiedy już nie ma z tego profitów z jej strony całkowita ignorancja i zlewka!!!
Opinia dodana przez: klientka dnia: 23.02.2017 18:02:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niezorganizowana, droga, nastawiona na zysk, po otrzymaniu pieniędzy olewająca wszystko, nieosiągalna (trudność w umówieniu się na spotkanie), nieprzygotowana do sprawy, strata czasu i pieniędzy. szczerze odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rozw dnia: 21.12.2016 16:42:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zginęły mi u niej część ważnych dokumentów. Jestem w szoku ta Pani ma myszy w kancelari A rachunki od niej po kilku dniach znikają.
Opinia dodana przez: dnia: 15.03.2016 22:08:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, konkretny, zawsze przygotowany, otwarty na wsparcie i pomoc po słusznej stronie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: dnia: 10.11.2014 21:46:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat BARDZO DROGI. Na pierwszej rozmowie wydaje sie do rzeczy, konkretne.Po wpłaceniu pieniędzy arogancka, nie tłumaczy, nie doradza. Kiedy dzwonisz do niej nie odbiera, albo rozmawia z Toba na odczepnego. Opitala Cię, ze żle zadajesz jej pytania kiedy próbujesz sie czegos dowiedziec, dopytujesz jakby była na sprawie sądowej. Na sprawy wysyła Aplikantów. Robi wszystko po najmiejszej lini oporu. Rozmawia tylko z Toba kiedy przegra sprawe i jest kwestia odwołania i zapłaceni akolejnych pieniedzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 12.09.2014 19:37:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie Polecam! Dla pani Gładysz liczy się tylko kasa. Nic nie zrobi w danym terminie, jak chciałam zmienić adwokata poprosiłam ją o przygotowanie papierów pani adwokat zwleka od 2 tygodni, telefonów nie odbiera na smsy nie odpisuje. Najgorsza jaką znam! Nie polecam! Omijać z daleka!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zwrot papierów
Opinia dodana przez: XxX dnia: 20.08.2014 19:05:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest osoba nie kompetentna liczy sie dla niej tylko jej osobisty zysk ,,zdziera,, pieniadze za kazde porade gdzie wczesniej za rozprawe inkasuje pieniadze . na rozprawy przychodzi nie przygotowana trzeba jej w trakcie wszystko przypominac .obiecuje duzo a bardzo malo robi . jesli szuksz adwokata to dobrze sie zastanow nad wyborem !!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 09.07.2014 21:06:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas przy pierwszym spotkaniu sprawia wrażenie bardzo pozytywne. Jest miła, wzbudza zaufanie. Kiedy zdobędzie już klienta nie ma czasu, nie jest zainteresowana spotkaniem przed rozprawą w celu ustalenia podstawowych faktów. Za spotkanie przed rozprawą zainkasowała opłatę jak za poradę prawną, chociaż honorarium zostało już uiszczone. W pozwie, który napisany był chaotycznie i można powiedzieć mało profesjonalnie pomyliła wiele danych, co późnej było wykorzystane przeciwko mnie. Na rozprawę przyszła nieprzygotowana przed salą trzeba było wyjaśniać jej podstawowe fakty. Na drugiej rozprawie wcale się nie pojawiła (w tym samym czasie miała inną sprawę rozwodową) i przysłała aplikantkę bez poinformowania o tym. Przy ustalaniu kwoty alimentów zawyżyła stawkę(im wyższa kwota, o którą się walczy, tym wyższe jej honorarium), która była nieosiągalna do wywalczenia. Jako adwokat z wieloletnim stażem powinna wiedzieć o jaką kwotę można się ubiegać, żeby nie wyjść na fantastę, który porywa się z motyką na słońce". Po praktycznie przegranej sprawie proponuje apelację, ale oczywiście za dodatkowe honorarium. Reasumując aplikantka, przysłana na zastępstwo była o wiele lepiej przygotowana niż słynna pani adwokat. Jej usługa to totalna porażka, dlatego zastanówcie się przy wyborze prawnika, bo naprawdę są od niej lepsi, przede wszystkim kompetentni i nie trzymają kilka srok za ogon.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 20.02.2014 00:30:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla tej pani liczy się tylko kasa, na rozprawach się nie pojawia tylko aplikantów wysyła, najgorszy prawnik jakiego miałam okazje spotkać w życiu!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 07.10.2013 08:52:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: akt desperacji to wybranie tego adwokata , kasa kasa i nic poza tym się dla tej kobiety nie liczy, na pierwszej wizycie jak trzeba zaplacic cuda obiecuje, jak przychodzi do rozprawy wysyla aplikanta!!!!!!tylko pogratulowac.....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: justyn dnia: 10.07.2013 12:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolony z usług pani Zofii. Zawsze stawiała się osobiście na rozprawie i była doskonale przygotowana do obrony.Polecam,zwłaszcza że jednocześnie ceny usług są dosyć korzystne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: winkelried dnia: 27.01.2013 14:58:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, profesjonalna pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 14.01.2013 19:53:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM.... jeśli adwokatka rozdziela rodzeństwo jest jednym słowem nie kobieta i nie matka! kasa najważniejsza , papier wszystko przyjmie ,a bezwzględność jest świadectwem pustki...PATOLOGIA ZA PIENIĄDZE na życzenie klienta...a dobro dziecka brak bo to jej pomysły niszczą dziecko by za kase je rozdzielic...
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KLIENTKA dnia: 02.12.2012 15:44:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezwzględna osoba,w pogoni za pieniędzmi niszcząca to co pozostało z małżeństw.Po jej wyczynach na sali sądowej osoby rozwiedzione nie mogą na siebie patrzeć.Znana z wrabiania ojców w przemoc domową.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: ofiara tej pani dnia: 29.02.2012 14:42:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Zofia reprezentowała mnie z wielką odpowiedzialnością i zaangażowaniem. Jestem w pełni zadowolona z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 16.04.2011 08:43:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją