Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Staniszewski Dariusz, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-394 Warszawa Solec 38 lok. 203
Telefon: 224582340
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 6396
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Staniszewski Dariusz, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywne wrażenie oraz sukces na końcu prowadzonej sprawy. Nie mogę powiedzieć złego słowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2018-02-16 10:37:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzona windykacja jednego z naszych Klientów poszła bardzo dobrze. Całość kulturalnie i bez zbędnych nerwów. Tego oczekiwaliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2017-02-28 14:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna kancelaria. Szybko i na temat. Pomogli mi w odzyskaniu kilku długów, których nie mogłem w inny sposób odzyskać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-02-16 12:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i skuteczny. Takiego prawnika szukałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2016-11-04 10:32:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze zajmuje się naszymi sprawami windykacyjnymi. Raz na jakiś czas zlecamy również analizy prawne. Ogólnie wszystko terminowo i bardzo dobrze wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-06-08 11:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze sposobu w jaki adwokat podszedł do moich spraw związanych z dłużnikami. Większość drobnych dłużników spłaciła należności w ciągu dwóch tygodni. Z bardziej oporną firmą trafiłam do sądu. Mecenas bardzo dobrze mnie reprezentował. Idealnie wypunktował dłużnika. W rezultacie sprawa nie toczyła się zbyt długo, a dłużnik sam zdecydował się, że bardziej opłaca się po prostu spłacić długi. Dokładnie o to mi chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2016-05-27 17:45:00 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnik zawzięty, jednak bardzo krzykliwy, nadpobudliwy, potrafi kłócić się na sali sądowej z sędzią prowadzącym sprawę. Wielokrotnie upominany przez sąd w związku ze swoim zachowaniem, potrafi wyśmiewać się na sali ze strony przeciwnej. Patrząc na kulturę osobistą tego prawnika nie życzę nikomu, żeby prowadził mu sprawę
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2015-12-12 15:09:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata. Bardzo dobry i rzetelny prawnik. Jeżeli ktoś szuka dobrego adwokata w Warszawie to polecam adwokata Dariusza Staniszewskiego.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: nick dnia: 2014-07-12 17:17:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Staniszewski jest specjalistą nie tylko od spraw rozwodowych jak piszą inni, ale jego kancelaria prowadzila mi skutecznie windykcje moich należności w firmie. Współpraca była bardzo dobra. Tak więc ja mogę polecić adwokata Dariusza Staniszewskiego i jego kancelarię w sprawach windykacji długów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dorota dnia: 2014-06-01 07:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata bardzo dobrze mi się z nim współpracowało Konkretnie i na temat. Zawsze przygotowany na rozprawę. Adwokat Dariusz Staniszewski jest do polecenia bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-05-20 21:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata. To dobry specjalista w sprawach cywilnych i gospodarczych. Mogę polecić tego prawnika bez żadnych obaw.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2011-02-16 16:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i rzetelny adwokat w Warszawie. Gorąco polecam. Prowadził z powodzeniem moją sprawę. Prowadzi sprawy cywilne, gospodarcze, rodzinne i karne.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: nora dnia: 2010-06-03 12:43:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją