Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Krajewski Zbigniew, adwokat. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 32-300 Olkusz Kazimierza Wielkiego 12
Telefon: Fax: 0326454254
Adres e-mail: zbigniew.krajewski(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3770
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Krajewski Zbigniew, adwokat. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata, pełny profesjonalizm, można być spokojnym gdy oddaje się sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 11.06.2019 18:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały adwokat,profesjonalna obsługa jak najwyższej jakości.Obecny na każdej rozprawie...Polecam z całego serca.Sprawa wygrana...Dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnes dnia: 12.09.2017 17:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne nastawienie do sprawy...rzetelny,sumienny,dokładny.Z całego serca polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 25.01.2017 14:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UMIE DORADZIC I JAK SIE PODEJMIE JAKIEJ SPRAWY MOZNA SPAC SPOKOJNIE TACY LUDZIE W TEJ BRANZY SA POTRZEBNI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HENRYK-G dnia: 09.07.2013 12:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ojciec i syn wporzo ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 30.12.2012 21:59:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry Chłop!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 16.07.2011 22:58:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją