Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cent Mariola, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 02-200 Łódź Rewolucji 1905 r. 49
Telefon: 426319170
Adres e-mail: mariola.cent(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 73% pozytywna 14x 5x

Jakość usług: 77% wysoka 14x 4x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 12x 5x
Ceny usług: 60% niskie 3x 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 6633
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Cent Mariola, adwokat

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas była niezorientowany w sprawie i nie wykazywała zainteresowanie. Nie dotrzymywała terminów sądowych przez co świadkowie i dowody w sprawie nie zostały dopuszczone do sprawy. Sprawa przegrana w głównej mierze z niskiej jakości usług oferowanych przez Panią mecenas. Bardzo duży zawód. Dodatkowo osoba niesympatyczna, wulgarna. Bardzonegatywne doświadczenie. Nie polecam, a wręcz odradzam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AgaW dnia: 2019-03-09 15:01:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SPRAWNIE I SPOKOJNIE PROWADZI SPRAWY AŻ DO KOŃCA (MOJA WYGRANA)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-16 14:32:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług pani mecenas.Poprzedni adwokat mający kancelarię przy Al.Mickiewicza doprowadził mnie prawie do ruiny.Pani mecenas Cent w ostatniej chwili uratowała moją skórę.Jest cierpliwa,fachowa i zdecydowana w działaniu.Z czystym sumieniem polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2015-02-18 17:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja wraz z żoną bardzo polecamy panią mecenas.Jest bardzo cierpliwa i fachowa w swoim działaniu.Mieliśmy sprawę o odszkodowanie i pani mecenas perfekcyjnie ją poprowadziła.Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Wolski dnia: 2015-02-14 23:01:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezorientowana w pewnych wydawałoby się podstawowych dla prawnika kwestiach - np. w odniesieniu do pewnej kwestii powołuje się na artykuł z nieobowiązującego już Kodeksu karnego, niezainteresowana sprawą, a poza tym nie słucha co się do niej mówi i uparcie swoi przy swoim, trzeba jej kilka razy powtarzać i tłumaczyć zanim wykaże zainteresowanie. Po prawie dwóch godzinach wyszedłem wiedząc tyle samo ile wiedziałem przed wizytą. Nie polecam, szkoda czasu i pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-20 22:35:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawiodłam się na pani mecenas. Przyszłam po poradę w konkretnej sprawie, po czym propozycję wystąpienia do sądu torpedowała w mało wybredny sposób - wyśmiewając bądź strasząc konsekwencjami delikatnie mówiąc oderwanymi od rzeczywistości, o których nie miała pojęcia. Porada w cenie 100 zł (bez wydania rachunku!) nie wniosła absolutnie nic w stosunku do mojej wiedzy przed wizytą u pani Cent. STRATA CZASU I PIENIĘDZY. Przemilczę temat nieodpisywania na maile w celu umówienia terminu wizyty.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zawiedziona dnia: 2013-10-20 20:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość i pełen profesjonalizm, bardzo skuteczna na sali rozpraw, do tego bardzo życzliwa i uprzejma. Zawsze miala czas nawet kiedy przychodzilem bez zapowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lodzianin dnia: 2012-11-29 22:16:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Cent jest po prostu FACHOWCEM,a przy tym wspaniałym CZŁOWIEKIEM. Posiada wiedzę, doświadczenie i jest konsekwentna w działaniu, bardzo uważna i czynna na sali sądowej,umiejętnie i realnie ocenia sytuacje. Niezwykle życzliwa dla klienta. Bardzo miła i sympatyczna. Dla mnie NAJLEPSZY ADWOKAT.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: łodzianka dnia: 2012-09-09 20:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam panią adwokat dla mnie jest miła i pozwala dojść do słowa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: michał jóźwiak dnia: 2012-09-04 10:10:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opnia w 100% pozytywna. Nie spotkałam lepszego adwokata, a 'przerobiłam' ich kilku w poszukiwaniu... Pani Cent. Miła, a przy tym konkretna i bezkonkurencyjna w Sali Sądowej. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-03-23 10:30:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam,krzyczy,nie daje dojść do słowa,jest wulgarna
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2012-01-16 18:41:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam,nie pozwalała mi dojść do słowa,krzyczała na mnie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Benek dnia: 2011-10-06 21:30:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas nigdy się nie spożnia.Jest bardzo fachowa.Zawsze dokładnie wytłumaczy.Jest skuteczna w sądzie . Jest miła i uprzejma .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2011-04-17 11:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła,bardzo konkretna,bardzo skuteczna.Punktualna i przebojowa w sądzie .Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kowalczyk dnia: 2011-03-12 11:02:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna,szybko reagująca na zmieniającą się sytuację Pani Mecenas.Potrafi podejmować trafne decyzje podczas przewodu sądowego, co jest efektem dużego doświadczenia. Osoba bardzo miła i podchodząca do klientów z dużą empatią, co powoduje zaufanie klienta co do Jej postępowania. Polecam, prawdziwy Adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard Skonieczka dnia: 2010-08-12 20:52:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam.Jest świetna.JAN HOFMAN.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-03-29 07:48:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Cent to super fachowiec.Bardzo polecam.Bo wszystkie sprawy wygrywa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Telimenka dnia: 2010-03-27 11:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła , skuteczna i konkretna.Taka jest pani mec,Cent.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2010-03-26 18:57:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowicie skuteczna w działaniu.A przy tym sympatyczna , miła .Polecam bardzo .
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2010-03-08 14:53:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją