Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka mec. Jolanta Uniszewska, mec. Małgorzata Kozłowska - Grabarczyk, mec. Janusz Bliski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 97-300 Piotrków Trybunalski Słowackiego 5
Telefon: Fax: 0446475152
Adres e-mail: j.uniszewska(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 70% pozytywna 7x 3x

Jakość usług: 66% wysoka 6x 1x 3x
Terminowość: 77% bez zastrzeżeń 7x 2x
Ceny usług: 20% niskie 1x 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 8647
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kancelaria adwokacka mec. Jolanta Uniszewska, mec. Małgorzata Kozłowska - Grabarczyk, mec. Janusz Bliski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Malgorzata Kozlowska-Grabarczyk bardzo rzetelny adwokat, wszystko sprawnie i na jednej sprawie sie skonczylo rozeod dostalam wszystko super polecam goraco:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mama dnia: 2017-09-11 16:38:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalna MASAKRA. Nastawienie na kasę i nic poza tym!! Pozytywne opinie chyba wypisuje sobie sama!! Dlaczego Pan Grabarczyk nie załatwił żonie posady w Warszawie?? Odpowiedź!! Bo się nie nadaje do niczego!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Reklamacje? Żart!
Opinia dodana przez: Rozczarowany dnia: 2015-11-09 20:59:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM PANIĄ MECENAS JOLANTĘ UNISZEWSKĄ. NAJBARDZIEJ DOCENIŁAM W NIEJ STOICKI SPOKÓJ, OPANOWANIE, UPRZEJMOŚĆ ORAZ POMOCNĄ I FACHOWĄ DŁOŃ. POZA TYM POTWIERDZAM, ŻE ZDECYDOWANIE WALCZY O KLIENTA DO KOŃCA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARGARET dnia: 2014-05-15 20:59:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę kancelarie.Troje adwokatów specjalistów od prawa cywilnego Uniszewska i Grabarczyk oraz świetny karnista Bilski. Wysoki poziom i zaangażowanie.Sprawy prowadzone merytorycznie bez opowiadania typu "co jamogę i kogo znam".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Krys dnia: 2013-07-12 06:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencje,kultura,przejrzystość rozliczeń.Usluga warta wydanych piniędzy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krys dnia: 2013-04-02 22:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest zdecydowana i walczy o klienta.Zna się na rzeczy.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2013-02-18 22:51:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i kompetentny adwokat.W słabej dla mnie sprawie rozwodowej uzyskała dobry rezultat.Doceniamklarowność wypowiedzi przed sądem .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: P.Ro dnia: 2013-02-12 21:40:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Uniszewska- nie polecam, chyba że mamy sprawę jasną i wygraną, ale wówczas szkoda pieniędzy na adwokata. Natomiast w sytuacji gdy oczekujemy od adwokata pomocy i odrobiny zaangażowania to lepiej poszukać gdzie indziej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-02-12 15:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie nie czytajcie tych bzdur.To samo dotyczy negatywnych opinii o kancelarii Mastalerz.To są dwie bardzo dobre kancelarie.Prowadza bardzo trudne sprawy,które nie zawsze dobrze się kończą.świetni i rzetelni fachowcy. Nie dziwi Was ,że pierwszy pan z listy ma tak dobre opinie!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kemar1 dnia: 2013-02-10 23:36:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo droga! Za takie pieniądze nawet nie ma czasu dla klienta. W trakcie wizyty ciągle odbiera telefony a później mówi, że czeka następny klient. Klient jest pozostawiony praktycznie sam sobie. Jak się nie znasz na sprawie to lepiej wybrać innego prawnika, ten nic nie doradzi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: rozczarowany dnia: 2012-07-17 21:14:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją