Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kittay Lotar. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-532 Wrocław Zielińskiego 2/6
Telefon: Fax: 0713423397
Adres e-mail: kancelaria(małpa)kittay.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 75% wysoka 3x 1x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 5248
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kittay Lotar. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,pełna informacja o tym co się dzieje w sprawie,wszystko dopięte na ostatni guzik,sprawa prowadzona profesjonalnie i bez obiecywania gruszek na wierzbie,po prostu dla mnie super.Wynik lepszy od zamierzonego. Dziękuję mecenasie
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-07-03 10:13:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beznadziejny pseudoadwokacina, nic nie wiedział o kliencie, na spr.oczy otworzył................................
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Roksana dnia: 2014-10-01 13:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonały adwokat potrafił powiedzieć,na tym etapie sprawy adwokat pani jest niepotrzebny zamiast płacić adokatom proszę kupić coś dziecku.Jako jedyny a byłam u innych pięciu!!!! każdy cytował mi kodeks i nic z tego nie rozumiałam każdy chciał mnie reprezentować za dużą kasę.Tylko on jedyny pochylił się nad sprawą tak poludzku wszystko mi wytłumaczył co mam zrobić niemal jak ojciec.Oczywiście powiedział jakie są możliwości prawne jeżeli polubowne rozmowy niepomgą,drogę sądową wskazał jako ostaeczną a właśnie na tej mógł zarobić bardzo duże pieniądze.Jako jedyny myślał o tym co dobre dla mojego dziecka a nie dla jego kieszeni. polecił mi go znajomy powidział to jest doskonały adwokat który nie kłamie mówi jak jest są szanse nie ma,napewno nie wyciągnie kasy za nic.Prawda w 100%.Pozdrawiam wszystkich 5 pozostałych nie napisałam wam negatywnych opinii a powinnam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maria d. dnia: 2013-11-24 17:51:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał,mimo iż ja sam,można powiedzieć,szkodziłem sprawie.A wcale,moim zdaniem, do łatwych nie należała(Trwała rok).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof S. dnia: 2013-09-20 18:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wygrał mi sprawę zdaniem innych beznadziejną,honorarium o połowę niższe niż chcieli inni młodsi i mniej doświadczeni adwokaci(mówli mi że Kittay tak ale honorarium kosmos sprawdziłam nieprawda) jestem bardzo zadowolona polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elżbieta ch. dnia: 2011-12-04 08:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rozwod przeprowadzony szybko i sprawnie, ceny przystepne, mila obsluga
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ceber dnia: 2010-01-11 10:07:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją