Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Term-Eko. Docieplanie budynków. Pokrycia dachowe

Zawód: budynki - ocieplanie, osuszanie Budowlaniec 
Adres: Łódzkie, 97-500 Radomsko Reja 58
Telefon: Fax: 0446837211
Adres e-mail: biuro(małpa)term-eko.com.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x 4x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1409
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Term-Eko. Docieplanie budynków. Pokrycia dachowe

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie robili mi sklep ze zniczami w Radomsku koło starego cmentarza.Powiem tyle że to pierwsza firma z której jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dostałem pisemną gwarancję na 15 lat !! :)
Opinia dodana przez: Robert Ś. dnia: 2015-10-13 23:50:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nikogo nie polecam ale tu można zrobić wyjatek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stolarz dnia: 2015-02-17 09:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem numer do tej firmy z "polecenia".Nie biorą podwykonawców co jest dużym plusem uważam.Wycene zrobili za darmo i co mnie zdziwiło nie brali zaliczki po zgodzeniu dopiero w trakcie robót. Narazie jestem zdowolony, fakturę dostałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: michał dziadkiewicz dnia: 2014-02-07 13:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego wykonawcę, minęły cztery lata i jest dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna.w.radomsko dnia: 2014-01-04 00:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie lubię pisać pochwał a szczególnie polecać kogoś. Ale w tym przypadku mogę to zrobić z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było na razie reklamacji
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2011-12-17 16:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zrobieniu dachu jestem zadowolony.Robią wolno ale bardzo dokładnie.Brat ma ich docieplenie 16lat i chwali sobie.Polecam wymagającym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2010-09-22 21:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwość, jakość, wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2009-08-06 22:13:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją