Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gipsar. Wykańczanie wnętrz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 41-500 Chorzów Księcia Władysława Opolskiego 11
Telefon: Fax: 0322416311
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 94% pozytywna 16x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 3304
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Gipsar. Wykańczanie wnętrz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo dobrze zorganizowana, bez przestoi najbardziej zadowalające że w firmie nie toleruje się alkoholu podczas pracy.Naprawdę warto polecić kogoś takiego jak firma Gipsar,,,,
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: GWARANTOWANE 1 ROK
Opinia dodana przez: Zofia.M.ZABRZE dnia: 2013-05-28 18:32:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z tej ekipy po raz pierwszy ale z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ich następnym osobą które chcą mieć zrobiony remont fachowo oraz szybko . Może nie są najtańsi ale warto zainwestować aby być zadowolonym. Gorąco polecam. Marzena z Orzesza
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: gwarancja rok
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2013-02-22 02:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywali u mnie sufity podwieszane, ścianki działowe ogólnie kończyli całe poddasze bardzo mile wspominam współprace,
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: 2 LATA
Opinia dodana przez: JOLA dnia: 2012-10-29 09:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaliczam Panów do fachowców MIESZKANIE POMALOWANE NA 6 WSPółPRACA TAKżE NA 6,,polecam,,,,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: reklamacje do 1 roku
Opinia dodana przez: asia dnia: 2012-07-01 12:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm za rozsądną cenę. Szybko i solidnie. Polecam z czystym sumieniem. Tacy fachowcy to dziś rzadkość Robert ŻORY
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ROBERT dnia: 2012-04-27 11:28:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont super,dokładnosc pracy, niesamowity spokoj i zyczliwosc
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: gwarancja rok
Opinia dodana przez: Jacek Gliwice dnia: 2012-02-25 13:30:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cały remont ok,nienarzekam,polecam,
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MIREK ŻORY dnia: 2011-12-06 10:43:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont wykonany solidnie. Uczciwa firma, którą polecam każdemu.Ceny znośne,
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2011-10-23 00:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zachęcam do korzystania z usług tej firmy ,jestem mile zaskoczona ,ze są jeszcze takie osoby solidne i niedrogie jak na nasze dzisiejsze czasy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda opole dnia: 2011-07-04 06:23:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma gipsar,wykonała remont całego mieszkania.Doradziła mi w wielu rzeczach.W terminie wykonała prace.Polecam kazdemu kto chce mieć dobrze wykonany remont.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: umowa na 1 rok
Opinia dodana przez: adam dnia: 2011-02-11 11:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma solidna,wszyskie prace zrobili mi ok,polecam,Jarosław,D.Górnicza,,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: DO ROKU
Opinia dodana przez: JAREK. dnia: 2011-01-09 18:10:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Remont lokalu wykonali mi bardzo dobrze bez wiekszych problemu,jestem zadowolony,
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: 1 rok gwarancj
Opinia dodana przez: makowski, dnia: 2010-12-28 09:24:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niestety Pan umawia się , pozwala czekać a potem nie ma go i nawet nie telefonuje do klienta aby go powiadomić, że zrezygnował, że jest chory .Oczywiście telefonów też nie odbiera. Po 3 tygodniach czekania musiałam poszukać innego wykonawcy.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: renakm@poczta.onet.pl dnia: 2010-11-17 14:24:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieszkanie wyremontowali dobrze,zadowolona byłam,bez zastrzezen,cenowo dogadane,polecam
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2010-08-07 21:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok,niemiałem zastrzezen,materiały dostarczyli swoje,wykonanie tez super,zadowolony jestem polecam,,
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: do 12 miesiecy
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2010-07-14 22:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma b.dobra terminy zgodne ceny równierz,
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marek bytom dnia: 2010-06-25 23:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze wykonana praca,
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-20 10:27:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją