Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Arkom. Sp. z o.o.

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 76-200 Słupsk Zaborowskiej 29
Telefon: Fax: 0598455846
Adres e-mail: sekretariat(małpa)arkom.slupsk.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 28% pozytywna 2x 2x 5x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 2x 3x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 2x 2x 2x
Ceny usług: 20% niskie 1x 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2872
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Arkom. Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Banda o.s.z.u.s.t.ó.w Przybylak ojciec z synkiem i do tego pedalowaty Matusik. Oszuści do dziś nie dostałem kasy już 2 lata, a tak wspaniale obiecywali. Nic nie potrafią i na niczym się nie znają.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Tragiczna
Opinia dodana przez: Podwykonawca dnia: 2014-06-12 13:57:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem internet w arkom nie polecam , ponieważ mam ciągły problem z internetem i nawet nie pomogą...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: INTERNET
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-24 19:23:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim firmom pracującym dla Arkomu życzę powodzenia i bardzo dobrego zaplecza finansowego... Firma dziad, prezesik napycha kieszenie kasą wyko....jąc i obrabiając inne podwykonawcze firmy. Jesteś pracownikiem?! Posiedź na socjalu i poczekaj na lepszą propozycję. W tej dziadówie bo nie nazwę tego firmą dorobisz się nerwicy, alkoholizmu, długów, zwyrodnienia stawów. Jakość usług?! He! tragedia! Masz taką za ile w tej firmie ludzie pracują... Zło.dzie.stwo i partactwo!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Tragedia
Opinia dodana przez: Znasz prezesiku dnia: 2013-07-09 21:22:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A idzcie z ta firmą do d.i.a.b.ł.a. Byłem, pracowałem i uciekłem. Trzy lata wystarczyły by nauczyć się lipy. Matko jakie g.ó.w.n.a tam przechodzą! Ludzie to jakiś żart chyba... Może trzech-czterech by się uklepało w normalną brygadę. Nie wiem czy ktokolwiek z zatrudniających się tam będzie to czytał ale uważajcie na Chliwskiego. Wioskowy b.u.r.a.k który nic nie potrafi a tylko wydziera mordę, chodzi podpier....lać i zasypia za kólkiem. Druga sprawa to warunki pracy czyli samopoczucie w tej firmie. Ten magazynier to jakiś Z.O.M.O.WIEC, powinien dostać karabin i rytualnie rozstrzeliwać niewygodne mu osoby. Jednym słowem omijaj ten syf człowieku pracy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zwykła firma
Opinia dodana przez: Jest IMIE dnia: 2012-05-10 20:04:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powyższa opinia dotyczy warunków panujących w tej firmie i ma być przestrogą dla osób ubiegających się tam o pracę. Myślałem że zjadłem wszystkie rozumy, że potrafię wszystko i nigdy nie dam się zgnębić czy "zajechać" Ta zas.....na firma zrujnowała mi zdrowie. Za gów....o nie pieniądze i dla zafajdanych idei kierownictwa dałem się traktować jak materialna dzi....ka. Dziś żałuję że tam pracowałem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Ludzi wysyłają ale tylko na pokaz. Większość i tak olewa gdzie i co było przyczyną usterki.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-18 22:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość wysoka, prace terminowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-15 16:27:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oszuści i naciągacze,
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-04 22:00:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesli ci ludzie ktorzy pracuja w irlandi, byli przedtem w tej firmie, to musieli pracowac jako oborowi
Opinia dodana przez: kaziu dnia: 2010-11-07 14:47:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajebiście profesjonalna i wykwalifikowana załoga prócz Makowskiego. Partacz i niedojda. Lech Się Wałęsa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-17 19:54:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją