Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Artbud. Goławski A.

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Lubelskie, 21-300 Bedlno 9
Telefon: 833525568
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 0% pozytywna 15x

Jakość usług: 0% wysoka 13x
Terminowość: 7% bez zastrzeżeń 1x 13x
Ceny usług: 12% niskie 1x 4x 7x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 6336
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Artbud. Goławski A.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, to wszystko co jest tutaj napisane to święta prawda. Nie wiem tylko dlaczego jeszcze nie poniósł za to wszystko żadnych konsekwencji. Już dawno powinien siedzieć a nie dalej okradać ludzi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: AA dnia: 2014-04-14 14:39:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: partacz, nieuczciwy antyfachowiec, kłamca jakiego świat nie widział. Mam nadzieję, że dosięgnie tą osobę i jego rodzinę Boska sprawiedliwość .Będzie cierpiała jego córka bo z żoną się rozwiódł. Nie mogła wytrzymać z tym szaleńcem, wariatem. Teraz uciekł za granicę ( tam robić przekręty, ponieważ tutaj wszyscy go znają) zlecił mi pracę i nie wypłacił pieniędzy....jak można tak postępować z ludzmi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 2014-01-22 11:27:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRACOWALEM U NIEGO PRZEZ TYLE LAT I DO TEJ PORY JESZCZE NIE ODZYSKALEM SWOICH CIEZKO ZAPRACOWANYCH PIENIEDZY POTRAFI WPAKOWAC KLIENTOWI KIT I MATERIALY ZA BEZCEN ZA KWOTY BARDZO DOBREGO MATERIALU LUDZIE MAJA ODWALONA MANIANE ZA WYSOKIE CENY USLUGI ZAS PRACOWNICY MAJA ROBIC TAK JAK ON KARZE JAK NIE PASUJE WYNOCHA OD 3 LAT PROBUJE ODZYSKAC 15000ZL I CISZA BRAK SLOW DO TEGO CZLOWIEKA PARTACZ NAD PARTACZE WYZYSKIWACZ I ZLODZIEJ.OKRADAL KLIENTOW I PRACOWNIKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: byly pracownik artura dnia: 2012-03-17 11:01:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie niedajcie się oszukać te pozytywne opinie on sam pisze i wystawia je na ten portal wiem to jako były jego pracownik i wiem co tam się działo w tym cyrku brak słów.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-04 13:26:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krętacz i niech odda zarobione pieniądze swoim pracownikom a nie wybiera na zaś od inwestorów kase i wyjeżdza sobie z burdonką na wczasy za ludzi ciężko zarobione pieniądze materiały budowlane też wywozi z budowy nie dajcie się oszukać ludzie,Vito już mu spalili dalej się nie nauczył widocznie za mało wrażeń jak dla niego
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: znajomy dnia: 2012-01-22 12:51:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRZESTRZEGAM PRZED KRĘTACZEM - TRAGEDIA. JEST MILY DO CZASU OTRZYMANIA PIENIĘDZY A PÓŹNIEJ ZNIKA NIE SZANUJE LUDZI, PRACY I PIENIĘDZY ZSZARPAŁ MI TYLKO NERWY! JESTEM ROZGORYCZONY WSPÓŁPRACĄ POINFORMUJCIE WSZYSTKICH ABY NIE BYLI TAK NABRANI JAK MY!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: PoważnyKlient dnia: 2012-01-19 14:36:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie martwcie się - niedługo go zamkną, a swoich pieniędzy i tak nie odzyskacie. Poza tym co może zrobić alkoholik, który nie skończył żadnych szkół ?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Znajomy Artura dnia: 2011-07-04 21:02:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Partacz, Partacz, ANTYFACHOWIEC, wszystko co u mnie zrobił jesienią jest do poprawki.Ocieplenie fundamentów do zerwania. uszczelnienie fundamentów do porawy. Uważajcie komu powierzacie swoje domy, ten człowiek nie ma ekipy, zatrudnia jakichś smarkaczy którzy nie potrafią, wszystko do poprawy i zrobienia od początku.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: .
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2011-05-25 09:45:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Chciałabym nawiązać do pierwszej mojej opinii z dnia 2010-02-09 na temat usług firmy Art-Bud. Dodam to, że po roku ściany z bloczka pękają - za mało spoiny klejącej, tynk tam odpada, płyty GK na suficie pękają - i to nie tylko na łączeniach ..obrobienie słupów drewnianych popękało, a brak izolacji drewna spowodował, że cement rozłożył cześć drewna, co osłabia konstrukcje dachu.. Och nie piszę więcej.. szkoda nerwów... Tylko przestrzegam! Sprawdzajcie proszę komu powierzacie prace !! Pozdrawiam, Monika
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-03-03 15:34:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam te wszystkie komentarze na temat tego pana to czysta prawda.ten pan to człowiek bez pojęcia o tym co robi.stwierdzam to jako były pracownik tego cyrku i bałaganu.do dziś winien mi jest dość pokaźna sumę pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: r......a dnia: 2011-02-26 15:48:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam tego pana od dziecka krętactwo i oszukaństwo ma we krwi.Ludzie nie korzystajcie z usług tego pana.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: znajomy dnia: 2011-01-31 17:54:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ARTBUD GOŁAWSKI ARTUR BEDLNO _ OSZUST, KRĘTACZ, PARTACZ. WYŁUDZA PIENIĄDZE. Jako inwestor powierzyłam firmie ARTBUD Artura Goławskiego prace remontowo – konstrukcyjne w swoim domu w Komorowie. Podpisaliśmy umowę na prace zgodne z projektem budowlanym i ekspertyzą techniczną, dałam pokażną zaliczkę na materiały budowlane. W ciągu 6 tygodni dom został maksymalnie rozgrzebany, pracowali jacyś niewykwalifikowani robotnicy w wieku 20 lat bez pojęcia o pracach budowlanych. Każdego dnia słyszałam, że już jutro przyjdzie wykwalifikowana ekipa. Mam rozgrzebane fundamenty, na zewnątrz góry ziemi. Jeżeli coś jest zasypane to ziemia nie została ubita, wszystko się rozłazi błoto po kostki. Ta żałosna firma rozgrzebała co mogła, materiały zostały zakupione za 25% pobranej na materiały zaliczki po czym UCIEKLI. Artur Goławski to OSZUST. Nie ma ekipy, zatrudnia jakichś niewykwalifikowanych kopaczy, wyłudza zaliczki, kręci i kłamie. Mam z nim podpisaną umowę, podpisane zobowiązania o zwrocie pieniędzy i brak faktur dokumentujących wydatkowanie moich pieniędzy którymi obracał na własne potrzeby. Wiem, że jest już jedno zgłoszenie na policji w Pruszkowie. Moje będzie następne, w przyszłym tygodniu jestem umówiona w Urzędzie Skarbowym w którym Artur Goławski ma zarejestrowaną działalność, składam wniosek o kontrolę firmy nie tylko do Urzędu Skarbowego ale również do Izby Skarbowej. W przyszłym tygodniu składam również zawiadomienie zarówno na POLICJĘ jak i do PROKURATURY zawiadomienie o wyłudzeniu pieniędzy oraz sprawę do Sądu. Mam wsparcie w postaci właścicieli hurtowni materiałów budowlanych, których też chciał oszukać jak i kontakt z innymi pokrzywdzonymi. Jeżeli ktoś jeszcze jest pokrzywdzony przez tego oszusta proszę o kontakt mailowy: artbudopinie@hotmail.com
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2010-11-23 15:48:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: u mnie p.Goławski wykonywał wylewki,tynki, ocieplenie poddasza żadnego etapu nie ukończył.Wylewki są tak krzywe i słabe strasznie się ścierają,że trzeba poprawiać.Dałem mu na materiały 3000 zł. nic nie kupił i zniknął, nie odbiera telefonów.To jest oszust ikrętacz.Niech nie myśli,że tak to zostawię. Piotr
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2010-11-09 19:23:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem inwestorem i powierzyłem budowę domu p. Goławskiemu. Na początku był miły i nieźle słodził, później dowiedziałem się od innego inwestora, że trzeba go pilnować, więc zacząłęm go sprawdzać. Okazało się, że z budowy zaczęły znikać moje materiały, cement, pustaki, kleje, nawet wywrotkę piachu ukradł mi z działki. W zeszłym roku robił mi ogrodzenie z podmurówką, teraz wszystko się rozsypało. Ściany w budynku nie trzymają pionów, kątów prostych, np. ściany równoległe do siebie w kuchni mają odpowiednio 234 i 237cm. Posadzki są krzywe, nigdzie nie trzymają poziomów. Wszystko co się da wynosił z budowy. Jak się umawia to nie przyjeżdża, albo nie odbiera telefonów, kłamie na potęgę. Ciekawe co zrobi jak będzie miał problemy z sądem, bo nie wywiązał się z umów, z policją bo pokradł rzeczy i z urzędem skarbowym bo mam pokwitowania, a nie dostałem żadnych faktur. Zrobiłem wywiad i nie jestem jedyny oszukany przez niego. Paweł. Mail: pasz0@op.pl
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2010-10-12 13:35:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ArtBud Pana Artura Goławskiego podjęła się kompleksowego wykończenia poddasza prace porzuciła nie dokańczając robót budowlanych ( m.in.pozostawiła niedobudowane ściany pionowe, a pobudowane ściany z bloczka na wys 2m są odchylone od pionu na 1,5 cm., nierówno położona gładź ubytki – wybrzuszenia, pozostawili w ogóle nie zatartą gładź, a do tego jeszcze była mowa że w tej cenie będzie też gruntowanie, brak mi słów jak tak można rozgrzebać pracę wziąć kasę i się zmyć !!!! Firma pobierała wynagrodzenie w formie kilku zaliczek w sumie zebrało się 8500 zł, tyle pieniędzy wyłudziła, tytułem wynagrodznia, które miało być wypłacone po zakończoniu i odebraniu przez inwestora poszczególnych etapów umówionych prac budowlanych. Firma zaczeła wszytkie etapy na raz, a ŻADNEGO ETAPU PRAC FIRMA NIE UKOŃCZYŁA - zabrała narzędzia i tyle ją wdzieliśmy. Nie polecam takiego fachowca. No chyba, że ktoś chce zapłacić za całość a będzie miał wykonanych tylko część prac o jakich była mowa, bądź przed najgorszym etapem zostaną prace porzucone przez ekipę….
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-09 13:08:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją