Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Polscan Poland. Budownictwo, remonty, wykończenia wnętrz

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 76-200 Słupsk Wyszyńskiego 4 lok. 25
Telefon: 598411234
Adres e-mail: office(małpa)polscan.pl
Strona internetowa: www.polscan.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 37% pozytywna 3x 5x

Jakość usług: 37% wysoka 3x 5x
Terminowość: 37% bez zastrzeżeń 3x 5x
Ceny usług: 0% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1983
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Polscan Poland. Budownictwo, remonty, wykończenia wnętrz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z perspektywy czasu- jedyna firma która rozwinęła się na terenie Słupska- bo wszystko tu pada albo stoi w miejscu od lat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pozytyw dnia: 2011-07-28 10:31:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110716/SLUPSK/254836433
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jozef dnia: 2011-07-17 19:07:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tragedia ! fachowość niewielka , terminowośc żadna ,zarządzanie beznadziejne , ślusar czarodziej i krętacz , nie szanuje ludzi i wszystkich ma za idiotów .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: śmiech
Opinia dodana przez: anty-ślusar dnia: 2011-07-09 20:20:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jako firme nie polecam a wrecz odradzam nie terminowo oddaja inwestycje pracowniko nie płaca na czas nie dbaja pracownika cwaniaki i kretacze pojecia o budownictwie nie maja a porywaja sie z motyka na ksiezyc ta firma to jeden wielki wałek
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-20 21:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z moich doświadczeń wiem że firma jako jedna z nielicznych wykonuje wszystkie prace sama a nie "kupą" firm podwykonawczych i w ostateczności nie wiadomo z czym do kogo! Wykonawstwo na pewno na wysokim poziomie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-19 20:31:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystkie kometarze pozytywne pisze pewnie pan wolyniak byłem pracownikiem tej firmy gdyby ludzie wiedzieli jaka robia fuszere dopiero by zmienili zdanie .nie maja pojecia o budownictwie zwłaszcza majstrowie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nara dnia: 2011-04-10 12:08:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MASAKRA. Ta firma po prostu nie ma pojecia o budownictwie. Mnóstwo niezapłaconych faktur, oszukani podwykonawcy, inwestorzy słono opłacający niekompetencje firmy. Jedyne co jest warte uwagi to fakt, ze ta firma jeszcze 'dziala'.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2011-02-10 19:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Młoda i prężna firma. W porównaniu do innych komunistycznych firm ta odbiega od nich całkowicie. Inne priorytety i podejście do klienta sprawiają że można z Nimi zrobić dużo inwestycji. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2011-02-07 19:14:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją