Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bień Andrzej. Usługi remontowo - budowlane

Zawód: murarskie, tynkarskie usługi Murarz 
Adres: Świętokrzyskie, Ostrowiec Świętokrzyski Szkolna 20
Telefon: 508315482
Adres e-mail: tynkiost(małpa)interia.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 55% pozytywna 5x 4x

Jakość usług: 55% wysoka 5x 4x
Terminowość: 66% bez zastrzeżeń 4x 2x 2x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1673
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Bień Andrzej. Usługi remontowo - budowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie wszystko na plus. Jeden dzień i praca została wykonana, szybko, efekt jak chciałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2018-11-30 11:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U mnie wykonywana była osuszanie metodą iniekcji krystalicznej i moge zdecydowanie polecić. Zależało mi na szybkim terminie, gdyż wyjeżdzałem za granicę, mimo napiętych terminów udało się dopasować. Szybko wykonane, cena tak jak się dogadaliśmy, dla mnie na plus
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusław dnia: 2018-05-27 20:47:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem jak najbardziej zadowolona z usług osuszania metodą iniekcji krystalicznej, cena niska, usługa była wykonana szybko i solidnie. Pan Andrzej jest bardzo sympatyczby, będę polecać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-25 13:02:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TRAGEDIA. Jeżeli można sobie wyobrazić najgorszą firmę budowlaną to ta taka jest. Firma wykonywała odwodnienie, uszkodziła elewację, studzienki zostały uszkodzone (brak przejść szczelnych, tylko wydłubane nożem), trójniki po odkopaniu są ustawione nieprawidłowo (kielichem w dół), włączenia kanałów pod prąd, obsypka osadników za pomocą gruntu z kamieniami, rynny latające we wszystkie strony oraz zagęszczanie za pomocą podskoków i piłki do cięcia drewna to jest wizytówka tej firmy. Gość się ogłasza jako Andrzej na OLX. Unikajcie jak ognia, co z tego że tanio jak jest to istna TRAGEDIA. Pracownicy pijani to norma.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2017-10-12 10:17:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma wykonuje niby kompleksowo usługi budowlane od kostki po wykończenia domów , kostka ułożona przez fachowców tego pana nie dość że krzywa płaszczyzna -po deszczu stoją kałuże wody - to dzwoniąc obiecuje przyjechać i poprawić , a poprawka trwa już ponad pół roku - dla mnie nie kompetentny gość .. Radze omijać tą firme z daleka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rafał ost dnia: 2016-08-19 21:36:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabudowa poddasza przez fachowców tej firmy pozostawia wiele do życzenie .. Skosy krzywe , fachowcy wydawali się nie do uczeni .. Na odległości 2metrów -1,5cm-2cm różnicy po przyłożeniu łaty.. Jak dla mnie słabi ci panowie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: matek dnia: 2016-01-26 20:02:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne wykonanie, bardzo dobry kontakt, wszystko schludnie i rzetelenie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-08-27 21:14:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wykonywanie prac po kosztach żadnej dbałości o pracownika jak i o wykonanie prac niewypłacalny dla pracowników
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: xxxxxx dnia: 2014-05-23 12:09:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni dobrze wykonana robota, świetna obluga, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maciej dnia: 2014-03-30 20:58:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją