Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mur-Tur

Zawód: hydrauliczne usługi Hydraulik 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Nadrzeczna 50 lok. 7
Telefon: 516519199
Adres e-mail: murek555(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 80% pozytywna 8x 1x 2x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 75% niskie 6x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2262
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Mur-Tur

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiście SZYBKO, inny fachowiec powiedział 2dni roboty a PAN zrobił w pół dnia, cenowo ok i gwarancja w razie usterki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: bąbel dnia: 2015-11-19 01:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowici, rurki od wody i odpływowe założyli w jeden dzień w moim domu. Inna firma powiedziała mi 4 dni hmmmm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-05-26 22:42:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i porządnie a zarazem czysto jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Katowice dnia: 2014-05-11 20:51:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! Pan szybko dojechał, sam zakupił potrzebne części, wszystko szybciutko, ceny przeciętne ale Pan od razu mówi przez tel jaka będzie cena za co duży plus. W przyszłości pewnie też skorzystam z tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marian dnia: 2014-01-22 15:53:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 250 zl za dolozenie kolanka w przewodzie plyty gazowej lekka przesada
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-10 14:54:05 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niby zrobione ale skutecznie dopiero po poprawce, na szczescie Pan bez problemow przyjechal i poprawil.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-07-10 11:21:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zadowolony z uslugi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bt dnia: 2012-06-11 18:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko spraawnie i szybko, gratulacje za zrobienie czegos czego inni nie mogli zrobić. dziękuję :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-28 11:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybko i solidnie, cena może wysoka, ale porządnie zrobione
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-04 11:39:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapchane i zapchane
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Józef Katowice dnia: 2011-02-13 15:15:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-14 17:45:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją