Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Vox. Składy budowlane

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 41-500 Chorzów Floriańska 23
Telefon: 322460030
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1006
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Vox. Składy budowlane

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pragnę podziękować Panu Adamowi szefowi VOX w Chorzowie za pomoc i wsparcie w przyśpieszeniu dostawy drzwi. Dzięki temu mogłam szybciej przeprowadzić się do nowego mieszkania. Jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas i zaangażowanie. Beata B.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata B. dnia: 2018-09-10 09:18:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich serdecznie opowiem Wam ciekawą historie tego sklepu a mianowicie zakupiłem dwoje drzwi z ościeżnicami i montażem w tym sklepie oczekiwanie standard około 4-5 tygodni także tragedii nie było no i wreszcie stało się drzwi dotarły do sklepu oczywiście zadzwoniła do nas Pani że należy wpłacić całość przed montażem (wiadomo potem w razie "W" kasa się zgadza a klienta można mieć w ....) no i zapłaciłem więc na następny dzień pojawili się panowie monterzy i wszystko było ok wywalili stare ościeżnice ale po rozpakowaniu nowych okazało się że ościeżnica nie pasuje do drzwi 2 zawiasy normalnie się zgrały ze sobą a 3 za chiny ludowe nie pasuje wszedł tak troszeczkę no zdarza się wina producenta a i co jeszcze lepsze w tym te drugie drzwi tak samo oczywiście zadzwonili do szefa co dalej potem jakaś Pani dzwoniła do mnie że zrzucą z ceny 200 zeta za dwoje drzwi i dadzą jakąś zaślepkę na zawias i nie będzie widać hmmm czyli zasłonimy problem to go nie będzie bardzo fachowe podejście do klienta oczywiście się na to nie zgodziłem bo jak bym chciał byle jakie drzwi to bym kupił 2 razy tańsze z Chin więc reklamacja 2 tyg ponoć a i poinformowali mnie że przyjedzie jakiś Pan i porobi zdjęcia na drugi dzień he he oczywiście Pan nie przyjechał dopiero po Mojej interwencji z łaski się pojawił 2 dni później i zapewnił że tak wszystko załatwimy bez problemu nawet w krótszym czasie niż 2 tyg producent nowe wyśle i my wstawimy wina producenta porobił zdjęcia i zniknął jak kamfora no niby ok ale... minęło ponad 2 tygodnie 0 odzewu od tej nierzetelnej firmy więc dzwonie do nich no i się zaczęło od "Andrzeja" do "Jakuba" i tak dalej jak w urzędzie za komuny w końcu się dodzwoniliśmy na tzw dział reklamacji a tam Oni nic nie wiedzą o tej sprawie i ze Pani która się tym zajmuje na urlopie etc etc "burdel na kółkach" oczywiście kasę już dawno temu skasowali wiadomo to teraz można zwlekać ile się chce na tą chwile w mieszkaniu mieszkam jak w stałym remoncie wprawione mam pół ościeżnicy jedne drzwi zapakowane i oparte o ścianę drugie drzwi wiszą na 2z 3 zawiasów a goście z tego sklepu mają wywalone poczekam jeszcze 1 tydzień i skończy się prawnikiem prawdopodobnie NIE POLECAM OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zerowa obsługa reklamacji klienta ma sie w d....
Opinia dodana przez: Wkur........y klient dnia: 2018-04-21 13:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym wystawić pozytywną opinię dla sklepu internetowego vox.Zamówione panele agat zostały dostarczone w umówionym terminie.Montaż odbył się bardzo profesjonalnie a podłoga prezentuje się świetnie.Udany zakup.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2015-07-20 15:03:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłam do sklepu w którym rzetelnie udzielono mi informacji na temat drzwi wejściowych - na co zwracać uwagę przy wyborze.Sprzedawca poświęcił mi dużo czasu, uprzejmie i fachowo odpowiadał na moje zapytania.Wystawiam pozytywną opinię również montażystom, którzy bardzo sprawnie je zamontowali.Drzwi świetnie się prezentują, dobrze tłumią dźwięki, są warte swojej ceny.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: S. dnia: 2015-04-12 14:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Także wystawiam pozytywną opinię.Obsługa dobrze zorientowana w temacie podłóg i bardzo miła:)Z zakupionych paneli Vox Szmaragd jestem bardzo zadowolona,pięknie się prezentują i przyjemnie się po nich chodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. dnia: 2013-11-17 18:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam panele Vox z montażem.W sklepie obsłużono mnie bardzo miło.Z usługi montażu też jestem zadowolona, bardzo sprawnie to poszło. Sklep godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-10-22 19:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowo doradzono nam jakie drzwi i podłogi wybrać. Obsługa w sklepie była sympatyczna. Montaż odbył się w umówionym terminie.Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pan i Pani K. dnia: 2013-08-04 13:51:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją