Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Molbud. Sp. z o.o.

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 43-230 Goczałkowice Zdrój PCK 20f
Telefon: 322127061
Adres e-mail: biuro(małpa)molbud.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 22x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 4x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 4875
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Molbud. Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Molbud to renomowana firma, w Pszczynie znają ich wszyscy. Osobiście jeszcze nie miałam z nimi kontaktu, ale kilka ich budynków wykonanych w Pszczynie znam, fajnie to wygląda.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Katarzyna N dnia: 2013-12-06 16:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Molbud, są znani z fachowości na rynku lokalnym. Firma z bardzo dużym doświadczeniem, chyba najstarsza budowlana prywatna firma na Śląsku. Cen ich nie znam.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2013-01-20 12:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma molbud jest dobrą i sprawdzoną firmą budowlaną, ale mnie nie stać na nich, nie są najtańsi.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2012-11-13 00:25:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Molbud to dobra firma i tyle.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Robert Kurzeja dnia: 2012-11-10 22:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie znam ich osobiście, ale słyszałem o tej firmie dużo dobrych słów. Wczoraj miałam przyjemność uczestniczyć w gali rozdania nagród dla najlepszych przedsiębiorców z powiatu pszczyńskiego. Molbud zdobył złoty laur - 1 miejsce dla najlepszego przedsiębiorcy. Gratuluję im. Na uroczystości wyświetlono film z ich realizacjami, po,prostu super.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2012-09-28 22:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Molbud to bardzo rzetelna firma z tradycją. Solidni ludzie - polecam i tyle.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2012-09-20 21:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Molbud? Dobra firma, ale podobno nie są najtańsi. Nie wiem, czy stać mnie na nich. Ale sprawdzę i podjadę do nich z projektem po kosztorys.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2012-09-14 21:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brat mój pracuje w firmie Molbud od dwóch lat, jest bardzo zadowolony z wypłat i warunków pracy. Kilka razy byłem na jego budowach, fajnie budują, ostatnio byłem w Tychach na Niepodległości, budują tam wysoki biurowiec dla Banku śląskiego, polecam zobaczyć, robi wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-09-09 12:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra to firma. Budują solidnie, dobry mają system prowadzenia prac. Pracowałem w Molbudzie, dobrzemi tam było. Od roku założyłem prywatną działalność i sam stawiam domy.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2012-08-14 20:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Molbud to dobra firma. Godna polecenia, Uczciwi ludzie, nie oszukają Ciebie.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Ktoś dnia: 2012-08-03 21:17:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciągle tylko chwalą i chwalą ten Molbud. Postanowiłem sam sprawdzić, czy naprawdę dobrzy są. Oglądnąłem chyba z 10 ich domów. 3 w Pszczynie, 3 w Bojszowach, 1 w Mysłowicach, 2 w Mikołowie , 1 w Katowicach. Budynki wyglądają o'k, rozmawiałem z kilkoma właściclelami, byli zadowoleni, chociaż 1 coś marudził, ze ceny nie były najniższe. Mnie to przekonało, dałem swój dom do wyceny do Molbudu, w zeszłym tygodniu odebrałem ofertę, cena mnie nie zabiła, chyba się na nich zdecyduję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-07 14:17:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra firma, chyba jedna z najlepszych na śląsku, jeżeli nie najlepsza, chociaż zależy co chcesz wybudowac, dom,biuro to chyba u nich nejlepiej, remontu za to nie zrobia.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: Galik dnia: 2012-02-02 23:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze buduja, nie znam ich osobiscie, widziałem ich budowy w Pszczynie prz dwupasmówie buduja duży zaamek, przy szkole rolniczej pasaż handlowy. Na to co mozna zobaczyc to wszystko wyglada ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie mam pojecia
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 2012-01-23 11:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolony z firmy Molbud. Wybudowali mi dom, dobrze robotę zrobili, doradzili. Możecie śmiało z nimi się dogadywać. Ceny nawet nie najwyższe.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Kubus dnia: 2011-12-08 21:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Molbud? to dobra firma budowlana z Pszczyny. Polecam ich. Budują rzetelnie, nikt nie jest perfekcyjny, Molbud też nie - ale są dobrzy i przykładają się do swojej pracy. Budowali dla mnie, kolejną budowę także zlecę Panu Wojtkowi z Molbudu.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ?
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2011-11-07 21:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam robotę Molbudu. Pracowałem jako ich podwykonawca instalacji elektrycznych. Nie widziałem nigdzie tak fachowej i dokładnej roboty. Polecam do budowy domów.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: ni ewiem
Opinia dodana przez: Leszek Głódź. dnia: 2011-10-11 19:15:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Molbud - bardzo rzetelna firma. Właśnie kończą budowę dla mojego Taty w Miedźnej. Gdy Tata brał innych fachowców (np. kamieniarzy czy wykładziniarzy) to zawsze był zły na siebie, że Molbudu nie wziął do wszystkich prac. Według mnie:super firma za średnie ceny. Za niektóre roboty są drodzy, za inne tacy średni.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było na razie reklamacji
Opinia dodana przez: Jacek K. dnia: 2011-09-11 12:08:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super firma. Byłem u nich w biurze, fajny budynek. Obserwuję firmę od kilku lat - godni polecenia
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: Krzysztof Jabłoniak dnia: 2011-06-10 00:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam Molbud za dobrą firmę. Nadzorowałem ich robotę w Czechowicach Dziedzicach. Nie było żadnych problemów z realizacją.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2011-05-21 21:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Molbud - solidna firma, dobrze budują. Jestem inspektorem nadzoru, nadzorowałem ich 2 budowy (Pisarzowice, Bielsko-Biała) - bez uwag. Nie wiem jak stoją cenowo, nie wnikałem w to. Jeżeli chodzi o jakość - mogę ich polecić.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Na czas
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2011-04-11 22:20:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem zadowolony, obecnie kończą mi tynki wewnętrzne. Mogę polecić firmę.Robią bardzo starannie, tempo - nawet niezłe, ceny - średnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałem reklamacji jeszcze
Opinia dodana przez: MarekPiekar dnia: 2010-07-22 21:28:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybudowali dla nas dom w Pszczynie. Stan surowy wykonali naprawdę dobrze. Obecnie tynki wewnętrzne robią. Nadzieję mam na utrzymanie jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Mario dnia: 2009-11-27 16:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są o'key. Budują kumplowi w Bojszowach, porządna firma. Gdy kasę mieć będę i będe dom budował, zlecę to molbudowi.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzychu dnia: 2009-10-14 22:34:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją