Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adi-Com. PHU. J. Adamczyk

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Śląskie, 44-189 Wilcza Rybnicka 5a
Telefon: Fax: 0324234565
Adres e-mail: adicom(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.adicom1.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 0% pozytywna 8x

Jakość usług: 0% wysoka 8x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 1x 7x
Ceny usług: 0% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2760
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Adi-Com. PHU. J. Adamczyk

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Unikać jak ognia. Oszukują i kłamią w żywe oczy, byle by człowieka omamić, skasować a później to nie ich zmartwienie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Szkoda słów.
Opinia dodana przez: Klient dnia: 10.11.2020 13:31:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, również miałem przyjemność pracować w tej firmie.Na początku właścicielka tej firmy obiecuje dobre warunki pracy, jest bardzo miła. Jednak po pierwszym przepracowanym miesiącu powoli zaczyna się wszystko zmieniać również warunki na których zostało sie przyjętym i które były obiecywane.W tej firmie nie można liczyć na normalną umowę. To chyba wszystko resztę informacji znajdziecie w innych komentarzach,które są 100% prawdą o tej firmie. Krótko SPEDYTORZY JAK I KIEROWCY UNIKAJCIE TEJ FIRMY.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Zła
Opinia dodana przez: ksywa dnia: 21.04.2015 18:53:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Joanna na pierwszy rzut oka wydaje się miłą i fajna szefową której zależy na kierowcach oraz spedytorach. Nic bardziej mylnego. Właścicielka firmy oszukuje kierowców i spedytorów na kasę. Zatrudnia wszystkich na umowę o pracę z najniższą krajową, resztę płaci pod stołem. Pierwszy miesiąc ok żeby wzbudzić zaufanie, niestety kolejne pieniądze to tylko kasa na konto 1270 pln. a reszty nie wypłaca bo: - Kierowca ma za duże spalania - kierowca zrobił za dużo kilometrów - kierowca za późno wysłał CMR. - kierowca nie dba o samochód. - kierowca się spóźnia na załadunki lub rozładunki. Będąc spedytorem osobiście byłem świadkiem takiego właśnie tłumaczenia się kierowcy. Jeśli chodzi o spedytorów to Pani Joanna po pierwszym zapłacony miesiącu zgodnie z umową mówi że czeka na przelewy, że ona nie jest bankiem itd. Spedytor max po 3 miesiącach ląduje na bruku bez kasy, referencji czegokolwiek a jak ma pecha to jeszcze Pani Joanna funduje mu sprawę w sądzie. Odradzam wszystkim FIRMĘ " KOGUCIK"
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Soedytor dnia: 13.04.2015 15:42:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właścicielka prowadzi transport międzynarodowy, zatrudnia kierowców na umowe o dzieło, na umowie 500 zł, reszta niby do ręki, człowiek wraca po 5 tygodniach z trasy i zostaje z niczym... Trzymajcie sie od Pani Adamczyk najdalej jak mozecie, ostrzegam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 20.03.2014 20:51:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza firma w regionie Sląskim własciecieka ma transport międzynarodowy i szuka kierowców najpierw gadka ze fajna kasa a jak przychodzi do wypłaty dostajesz 2 tys zł bo były słabe obroty i masz 10 procent od obrotu umowa smieciowe porażka
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 04.02.2014 16:00:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koniec swiata! ODRADZAM TA FIRME! DOM PO WYBUDOWANIU DO ZBURZENIA!! Elektryka kompletna klapa, robotnicy ciagle upici, i nie chce im sie robic, zakupiony dom pod klucz - tynki odpadaja, kafelki krzywo polozone do tego termin spozniony o 2 miechy. pozdrawiam i zycze milej wspolpracy z Adamczyk. KATARSTROFA
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 15.07.2013 13:47:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim odradzam tą firmę. Wiedzy brak, doświadczenie małe. Opóźnienie wyniosło aż 3 miesiące (sic!). Reklamacje faktycznie ignorują obecnie jesteśmy na etapie składania wniosku do sądu o wynagrodzenie za usterki + dokończenie budowy bo "fachowcy" się zwinęli i powiedzieli że robić nie będą bo szef im nie płaci. Co do poprzedniej opinii to Pani Joanna i Pan Adam to małżeństwo i nikt się pod nikogo nie podszywa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ignorują
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 24.07.2012 15:24:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie amatorszczyzna - pani Joanna "podszywa" się pod firmę pana Adama (zorientowałem się dopiero w trakcie inwestycji). Niekompetentni pracownicy... Ale dom zbudowali. Pękają ściany trzeszczy podłoga na poddaszu. Przede mną pierwsza zima.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ignorują
Opinia dodana przez: Rasto dnia: 14.12.2009 20:35:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją