Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Resteks. Sp. z o.o. PPU. Przedsiębiorstwo budowlano - dewelopersko - remontowe

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 83-110 Tczew Malinowska 11
Telefon: Fax: 0585327393
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 30% pozytywna 3x 7x

Jakość usług: 28% wysoka 2x 3x 5x
Terminowość: 40% bez zastrzeżeń 2x 4x 3x
Ceny usług: 14% niskie 1x 2x 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3315
Data utworzenia profilu: 01.01.2009
Data ostatniej aktualizacji: 10.10.2010  

Opinie o Resteks. Sp. z o.o. PPU. Przedsiębiorstwo budowlano - dewelopersko - remontowe

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ich mieszkania to bardzo niska jakość i wysokie ceny. Nie polecam. Główne problemy to: pękające ściany i sufity, źle osadzone okna (musiałem sam sobie uszczelnić), przeciekające dachy w wejściach do klatek schodowych + grzyb
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: merfi dnia: 04.02.2012 08:38:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieszkania wykonane może nie z najtańszych ale starych materiałów . zle wysuszone ściany ,cieknące okna,no i standard resteksu grzyb na scianach. nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: o reklamacji to zapomnijcie no chyba że to jakas pierdołka.
Opinia dodana przez: Maciej jurgo 2 dnia: 12.10.2011 20:35:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jakość nie jest ich dobrą stroną, szczególnie jeżeli chodzi o izolację przed wodą - na przedsionkach do kletek stoi woda po deszczu, mimo prób napraw nawet z takim prostym zadaniem nie mogą sobie poradzić...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: KubuśPuchatek dnia: 19.09.2011 15:33:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie dobre budownictwo, ciepło w domu zimą, lekki chłodek latem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luksus dnia: 09.05.2011 15:41:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MI SIĘ TAM FAJNIE MIESZKA W ICH BLOKACH
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PIOTR dnia: 03.04.2011 19:35:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma przeciętna, jakość słaba, reakcja na reklamacje - totalna porażka! Nie ma co liczyć na fachowe usuwanie usterek
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: L. dnia: 18.03.2011 17:57:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieszkania oddawane w terminie, ceny przystępne
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 11.03.2011 19:33:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma buduje budynki z materiałów najniższej jakości, sprzedaje mieszkania w cenie takiej jakby były to jakieś apartamentowce, lub przynajmniej budynki o podwyższonym standardzie. Tymczasem za ponad 5000zł/m2 mamy: - cieknącą wodę z szybów wentylacyjnych - cotygodniowe awarie windy (2-3 razy w tygodniu) - zalewaną halę garażową (regularnie po deszczach i wiosną przy roztopach) - przesiąkającą izolację budynku - przeciągi przez źle osadzone (nie uszczelnione) drzwi i okna - powalające się (2 letnie) ogrodzenie (murowane słupy) itp itd... usterek jest wiele... NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak jakiejkolwiek reakcji na składane pisma - dopiero pieczątka kancelarii prawnej daje jakiś efekt.
Opinia dodana przez: resteks.pl dnia: 09.02.2011 00:24:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalna katastrofa. Krzywe ściany, wilgoć, źle obsadzona stolarka okienna, wmurowane na stałe kratki wentylacyjne itd Brak reakcji na zgłaszane usterki.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak jakiejkolwiek reakcji na zgłaszane usterki
Opinia dodana przez: dnia: 16.06.2010 12:39:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: złe wykonanie, cieknące sciany i grzyb
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: fd dnia: 13.10.2009 14:25:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją