Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szostak J. FHU. Domy kanadyjskie

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 46-380 Podleśna Wola 96
Telefon: 608817511
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 17x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 17x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 10x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 13447
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Szostak J. FHU. Domy kanadyjskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma "Szostak- Domy Kanadyjskie" właśnie zakończyła budowę naszego domu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu pracy całej ekipy, która okazała się bardzo solidna, terminowa i profesjonalna. W pełni możemy polecić tą firmę, jeśli ktoś decyduje się na budowę domu w takiej technologii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jak na razie brak reklamacji
Opinia dodana przez: Paweł i Edyta dnia: 2017-03-12 10:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, jakość usług świadczonych przez ekipę Pana Wiesława na bardzo wysokim poziomie, wszystko zgodnie z wcześniej ustalonym terminem. Dokładniejszych informacji będę w stanie udzielić po dłuższym czasie użytkowania, na tą chwilę jestem bardzo zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-05-29 08:37:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Domy Kanadyjskie Szostak wybudowała nam jakiś czas temu niewielki dom szkieletowy. Współpraca układała się dobrze, wszystko odbyło się terminowo i bez większych problemów. Ekipa która była u nas postawiła dom szybko i poprawnie, na tą chwilę ciężko powiedzieć coś więcej ponieważ nie mieszkamy w nim jeszcze zbyt długo. Jedynie drobne zastrzeżenia można mieć do gospodarowania materiałem - trochę go po budowie zostało, a teraz nie dość, że mamy problem co z nim zrobić to jeszcze musimy płacić za jego wywóz/utylizację. Wszystkie inne ekipy, które później u nas były zawsze zabierały materiał, którego nie zużyły zwracając nam wydane pieniądze. Ponadto odnieść można było wrażenie, że dostarczenie rachunków za kolejne etapy prac i kupionych materiałów sprawiało właścicielowi duży kłopot. W trakcie budowy nastąpiła również pomyłka ze strony naszego wykonawcy i konstrukcja postawiona została bez uwzględnienia poprawki którą wcześniej uzgadnialiśmy. Reasumując, poza wyżej wymienionymi "drobnostkami" wszystko odbyło się bez większych komplikacji, mogę śmiało polecić firmę Domy Kanadyjskie Szostak, wszystkim którzy chcą dobrze i szybko wybudować dom szkieletowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-05-19 15:18:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestesmy bardzo zadowoleni z firmy Pana Jacka .U nas prace wykonywała ekipa Pana Tomasza ekipa super (najlepsza :D ) dziekujemy za wszystkoo i wszystkim którzy przyczynili sie do powstania naszego domu :) z czystym sumieniem polecamy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa i Paweł L dnia: 2016-05-05 13:16:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy po świeżo zakończonej budowie naszego wymarzonego domu, który wykonała Firma "Szostak, Domy Kanadyjskie", a dokładniej ekipa Pana Tomka. Jedyne co możemy napisać, to to, że firma jest w pełni profesjonalna. Nie było dnia, żeby Panowie nie pracowali i zostawili bałagan na placu budowy. Wszystkie pomysły, które wychodziły w trakcie budowy (proponowane przez nas, bądź przez Pana Tomka) były realizowane, mimo, że Panowie mieli przez to dużo więcej pracy. Dlatego my jesteśmy w 100 procentach zadowoleni z wyboru firmy i tego co dla nas zrobili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: reklamacji nie było i pewnie nie będzie
Opinia dodana przez: Joanna i Wojciech dnia: 2015-06-07 12:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budowlana Pana Szostaka - SUPER!!! Nasz domek budowała ekipa Pana Wiesława. Pracowici, sumienni, sympatyczni, służyli fachowymi radami. Prace wykonane solidnie i bez zastrzeżeń. Polecamy tą firmę wszystkim którzy chcą wybudować swój wymarzony dom w bardzo krótkim czasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Oby nie było.....
Opinia dodana przez: Katarzyna i Adrian dnia: 2015-01-16 11:44:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa w skladzie Pan Wiesław, Pan Pawel, Pan Rafal, Pan Piotrek i Pan Bartek (mimo iz dopiero szlifuje sztuke budowlana) to sklad dZieki ktoremu budowa byla przyjemnoscia. Sa dokladni, sumienni. Zawsze chetnie doradza i licza sie ze zdaniem inwestora. Dodatkowo.przesympatyczni ludzie z ktorymi przez czas budowy udalo.Nam sie zaprzyjaznic i az zal bylo.sie rozstac. Wspolpraca z panem Jackiem. Dosc udana mimo paru spiec i nieporozumien. Ale caloksztalc o ceniamy na 5+??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jak sie zdarzy damy znac
Opinia dodana przez: Emilia i Krzysztof dnia: 2014-11-03 13:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidną, pracę wykonane w terminie i bardzo solidnie. Fajna ekipa. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gerta dnia: 2014-09-21 20:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety firma Pana Szostaka przyzwyczaiła nas do terminowości i sumienności wykonania swojej pracy, inni fachowcy już pokazali nam, że czas można rozciągać i rozciągać. Wielkie podziękowania dla ekipy Pana Sebastiana,Pawła,Wiesława i innych chłopaków, nie znają powiedzenia "nie da się". Trzeba jeszcze napisać pochlebną opinię ekipie elektrycznej i hydraulicznej, co czynię. Można by pisać i pisać ale lepiej spróbować samemu POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: jeszcze nie stwierdziliśmy
Opinia dodana przez: Magda i Mariusz dnia: 2014-08-06 22:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma „Domy Kanadyjskie Szostak” – REWELACJA. Nasz dom budowała ekipa Pana Tomka – chłopaki na medal – pracowici, sumienni, zdyscyplinowani, kontaktowi i bardzo mili, jednym słowem prawdziwi specjaliści. Pan Tomek fachowiec przez duże F ,niezwykły organizator pracy, która zawsze przebiegała bezproblemowo, dokładnie i bardzo szybko (cały dom w niecałe trzy miesiące). Zawsze służył fachową radą i pomocą, sympatyczny i bardzo cierpliwy;) Wszystko odbywało się pod czujnym okiem Szefa -Pana Jacka, który osobiście nadzorował budowę. Gorąco polecamy tą Firmę wszystkim, którzy chcą bezproblemowo wybudować swój wymarzony dom. Jeżeli w życiu będziemy budować następny dom to tylko z Firmą „Domy Kanadyjskie Szostak”.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bogusia i Marcin dnia: 2014-06-29 20:39:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, prace wykonywane solidnie. Polecam. Józef
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-30 12:56:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma solidna i terminowa pracownicy z doswiadczeniem kazdy jest na swoim miejscu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-20 00:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem możemy polecić firmę Pana Szostaka, a zwłaszcza oddział kierowany przez Pana Tomka. Trudno spotkać bardziej uczciwego i rzetelnego fachowca. Zespół jest bardzo młody, ale bardzo dokładny, rzetelny i zgrany. Prace zostały wykonane w terminie i zgodnie z umową. Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela i Piotr dnia: 2013-09-15 09:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak każdy bałem się budowy, jednak wybierając firmę SZOSTAK-DOMY KANADYJSKIE trafiłem w dziesiątkę, właściciel Pan Jacek jak i jego pracownicy bardzo kompetentni i fachowcy z dużej litery. W domu kanadyjskim mieszkam już drugi rok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eligiusz Markowski dnia: 2013-04-21 18:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma bardzo pilnuje uzgodnionych terminów,wszystkie prace były wykonane na czas , wszystko działa sprawnie np, kominek z płaszczem wodnym o który się martwiłam . Pomimo drobnych różnic zdań podczas prac wykończeniowych między mną a właścicielem firmy Panem Jackiem ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolona z usług tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: błyskawiczna , regulacja przycinających się drzwi i okna
Opinia dodana przez: Gomułka Helena dnia: 2011-12-17 14:45:14 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety wszystkie połączenia płyt g-k w domu popękały po miesiącu od położenia. Szczeliny dość szerokie. Uprzedzano, ze pęknięcia moga sie pojawić po roku i to niewielkie- niestety pojawiły się w miesiąc i to gigantyczne. Pozostałe wykonawstwo bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ... dnia: 2011-09-08 09:22:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma niewielka , ale doskonale radząca sobie z budową jak i z obsługą budowy, żadnych problemów podczas budowy jak i podczas mieszkania w Kanadyjczyku , polecam firmę Szostaka ,ludzie młodzi ale bardzo pracowici i zdyscyplinowani .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby sprawdzać
Opinia dodana przez: aleksander łoboda dnia: 2011-05-18 22:05:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma rzetelna która budowała mi dom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: na czas
Opinia dodana przez: zbigniew bożek dnia: 2010-02-28 11:49:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją