Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rej. Makuch

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Lubuskie, 69-110 Rzepin Kraszewskiego 8
Telefon: Fax: 0957596261
Adres e-mail: edward.makuch(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 0% pozytywna 3x 14x

Jakość usług: 0% wysoka 4x 12x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 3x 13x
Ceny usług: 0% niskie 2x 11x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 2960
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Rej. Makuch

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pobrał towar na 50.000 zł i do dziś nie zapłacił mam wyrok sądowy ale cwaniaczek przepisał wszystko na żonę ale kij ma dwa końce pozdrawiam edziu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: wierzyciel dnia: 2015-06-16 22:34:16 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam szukam firmy remontowej w rzepinie mam dom do zrobienia,jest w surowym stanie,co myslicie o firmie rej?dodam ze nie mieszkam w rzepinie wiec nie byloby mnie na miejscu tego sie troche obawiam,ze bez nadzoru bedzie kiepsko.........jesli mozecie cos podpowiedziec,bede wdzieczna,serdecznie pozdrawiam
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-26 09:49:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na faceta nagrywa rozmowy, a potem szantażuje, zwłaszcza w urzedach.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-07-27 17:25:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na pierwszy rzut oka wszystko wyglada ok, ale pozniej to tylko opozniena, pomylki, zagubienia itp. Nie polecam, wrecz odradzam!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klient z rzepina dnia: 2013-05-30 19:23:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZGADZAM SIĘ Z OPINIAMI WSZYSTKICH POKRZYWDZONYCH!!!! BARDZO DUŻO ZDROWIA STRACIŁAM PRZEZ TĄ FIRMĘ. MI AKURAT BUDOWĘ WYKOŃCZYŁ ALE NIE ZGADZAŁO SIĘ FINANSOWO. SZKODA GADAĆ CO POTRAFI ...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: SPRAWA W SĄDZIE WYGRANA PRZEZ INWESTORA :-)
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-26 20:55:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani karolino jeżeli jest tak dobrze to dlaczego pani nie chce oddać pieniedzy i rozlicxzytć się za pobrane paliwo. Byłem u pani juxz kilka razy i wiecznie nie ma pani i pani męża , a za paliwo nie zapłacone od dawna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-22 18:59:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając wypowiedż Pani Karoliny biedulskiej-Makuch, uważam, że anonimowość przy tego typu forach jest jak najbardziej wskazana, ponieważ ludzie, którzy trafili na Państwa firmę i zostali w jakiś sposób pokrzywdzeni, nie chcą mieć z wami już nic do czynienia, jedynie ostrzegają inne osoby przed takimi firmami jak Wasza. Czytając dalej nikt tu Pani nie grozi Ruskimi, kwestia interpretacji i odbioru zdania, jak widać dużo bajek Pani ogląda. Co do pracowników nie oszukujmy się na wzajem w dzisiejszych czasach fachowcy pracują na własną rękę a nie w takich firmach jak REJ, która ma złą opinie. Czytając dalej czuje się Pani pokrzywdzona bo ludzie źle piszą o Pani rodzinie, wiem że to boli ale ludzie piszą prawdę. Widać Wasza rodzina krzywdzi innych bo jak to inaczej odebrać. Jedno jest pewne tego typu Fora są potrzebne, żeby ludzie mogli się na wzajem ostrzegać. Na koniec dodam coś od siebie: NA KRZYWDZIE LUDZKIEJ JESZCZE NIKT SIĘ NIE DOROBIŁ i niech to Pani i Pani rodzina zapamięta. pozdrawiam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: tak jak większość reklamacje tylko chyba w sądzie
Opinia dodana przez: czytelnik dnia: 2012-11-29 21:06:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paproch o jakim nigdy nie słyszałam, powiedziałabym - cholerny dziad , w Słubicach jedną z kamienic remontuje już ponad rok,spartaczona robota gołym okiem widać. Ale co tu się dziwić wszyscy w tej firmie pracują tj. piekarz , dekarz , traktorzysta...efektu nie widać. Facet bez zasad kipi z ludzi,stacza się gościu, dla wielu jako fachowiec jest skończony, no i dobrze . Nie polecam uciekajcie jak spotkacie go na drodze. Do wiadomości Pani Karoliny , nie jestem osobą bezrobotna a oszukaną przez pani wspaniałego męża. Jeżeli ma pani jakieś wątpliwość i uważa , ze prace pani mężna są solidne zapraszam do Słubic na ul. Słowiańską zobaczyć efekt pracy pani męża. 2 rok stoją rusztowania. Solidna firma dobre sobie, tą żółć niech pani jednak zostawi dla siebie. To żałosne prawda?
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: droga sądowa. u niego jest zawsze wszystko ok i bez gadania.
Opinia dodana przez: klient niestety dnia: 2012-11-27 18:46:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie negatywne opinie potwierdzam! Ale to tylko wierzchołek góry lodowej.Człowiek bazuje na niewiedzy ludzi.Potrafi kraść z budowy nawet śrubki.polecam do budowy domu jako sport ekstremalny-tylko szkoda bo bardzo drogii!!Proszę omijać z daleka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: tylko w sądzie
Opinia dodana przez: Jarosław K dnia: 2012-11-05 22:04:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak to możliwe że ktoś taki prowadzi firmę przecież to ostatni naciągacz ciekawe ile firm ma na sumieniu jeżeli komuś nie zapłacił to do windykatora długów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: patrzyński paweł dnia: 2012-10-26 15:22:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: teraz przepisał firmę na żone REJ Karolina Biedulska Makuch,następny będzie jego teściu Biedulski Wojtuś werynarz z Rzepina, który umie tylko świnie zapładniać uważajcie na tą rodzinkę firmę musiał przepisać bo masa ludzi go gania wkońcu trafią na takiego co im pokarze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: tu nie ma reklamacji lepiej odrazu kierować sprawę do sądu albo wynająć Ruskich
Opinia dodana przez: Heniek dnia: 2012-10-24 19:30:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek bez zasad i skrupułów nie wywiązuje się z umów ostrzegam wszystkim przez tego człowieka byłam bliska załamania w perfidny sposób wykorzystał i oszukał moją rodzinę
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jacek myk dnia: 2012-10-23 10:26:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zapytajcie w kunowicach...tam gosc wtopił z REJEM mase kasy, sprawa od paru lat w sadzie a chata masakraaaa. ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: tom dnia: 2012-08-30 22:56:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przykład ul. Kościuszki w Rzepinie ostatnio był tam remontowany budynek przez REJA, porażka krzywo zamontowne rynny, parapety,krzywy komin, narożniki żle wyprowadzone jednym słowem lipa laik to zobaczy z ulicy drugi przykład w Rzepinie przy rynku Rej tak papę położył że do dziś ludzie mają mokro w domu, nigdy nie zleciłbym mu remontu a co dopiero budowy domu, ale wasz wybór. Poza tym fachowców to on nie ma bo jaki fachowiec będzie robił za 6zł/h a potem tydzień chodził za pieniędzmi, których i tak nie dostanie bo pracował na czarno:)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: takiego słowa to Edek chyba nie zna bo mature w rok zrobił w dodatku wieczorowo.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-03 22:53:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żaden fachowiec, pracowałem u niego do dziś wisi mi kasę
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2011-03-31 21:05:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam ta firma nie posiada żadnych fachowców!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tam nie ma reklamacji, najlepiej mieć wszystko na piśmie, reklamaji możesz dochodzić w sądziee
Opinia dodana przez: Julek dnia: 2011-02-23 11:13:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma niekompetentna
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zapomnij o reklamacjach ten człowiek jest nie słowny
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2011-01-21 16:56:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją