Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kontimal. Artur Kontny. Firma remontowo - budowlana

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-506 Bydgoszcz Średnia 28
Telefon: 601840108
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 33% pozytywna 3x 6x

Jakość usług: 42% wysoka 3x 4x
Terminowość: 37% bez zastrzeżeń 3x 5x
Ceny usług: 50% niskie 2x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2015
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kontimal. Artur Kontny. Firma remontowo - budowlana

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponieważ robiono mi remont, i wszystko było bez zastrzeżeni dobra cena i dobre wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-14 12:27:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam sie z wszystkimi negatywnymi opiniami o firmie Pana Artura Kontnego,tak naprawde w tej firmie działa jego ojciec,Artur przyjeżdża tylko po kase dla siebie,pracowników zmieniają co tydzień,dlatego bo nie płacą,firma isnieje niby dość długo a nie mają odpowiedniego sprzętu do pracy,są partaczami,odwalają tkzw.fuszere,tez myślę że ta firma nie powinna istnieć,ludzie nie bierzcie ich nawet za najmniejsze pieniądze,bo będziecie dokładać do interesu,wykonując kolejny remont,ja nie chcę ich za darmo,nawet jak Kontny by mi dopłacił.Jak komuś jest winien kase to można go spotkac na imprezach w klubie nauczyciela.Za pieniądze które zaoszczędził niepłacąc pracownikom otwiera pana Artura tatuś sklep na ulicy sienkiewicza
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: ktoś dnia: 2014-07-31 19:45:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w lokalu który remontowała ta firma ,,,tragedia .lokal wygląda jak przed remontem ,kafelki kładzione bez poziomicy krzywo bez krzyżyków laik by założył lepiej. stawiali ścianki krzywo widoczna siatka brak wygładzenia oraz gdzie nie gdzie brak gipsu po malowaniu widać ślady po pędzlu szkoda gadać ..uwaga bo niestety ginom rzeczy ale ojciec ARTURA TWIERDZI ŻE TO NIE MOŻLIWE zatrudniają pracowników z ulicy ...NIE POLECAM NIEMA JEDNEJ RZECZY KTÓRĄ DOBRZE ZROBILI...ROBIĄ NIE STARANIE BRUDNO CEMENT WYLEWAJĄ DO MUSZLI KLOZETOWEJ KLEJ JAK ROZRABIALI TO ZACHLAPALI CAŁE WC . FIRMA KONTIMAL ROBIŁA RÓWNIEŻ REMONT U ZNAJOMEJ NA UL MORSKIEJ I RÓWNIEŻ TA SAMA OPINIA PARTACZE DRODZY NIE RZETELNI ............................JESTEM ZDZIWIONA ŻE TA FIRMA ISTNIEJE POWINNA MIEĆ ZAKAZ ROBIENIA REMONTÓW WSPÓŁCZUJĘ TYM ZNAJOMYM OBYDWIE MIAŁY REMONTY NA UL MORSKIEJ JEDNA W BLOKU DRUGA W DOMKU
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: SĄSIADKA dnia: 2014-07-23 23:50:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oszukuje ludzi. Nie płaci pracownikom. Remonty są wykonywane przez jego ojca nierzetelnie. Sprzedawane przez niego mieszkania są też zrobione tylko aby było pierwsze wrażenie.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Pracownik dnia: 2014-04-30 10:35:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szkoda gadac, po jakims czasie wszystko zaczelo pekac i odpadac. po roku musialam remontowac mieszkanie od nowa. kto ma rozum w glowie niech weznie kogos innego !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-29 11:18:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prace remontowe robi niestarannie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: jest niewypłacalny i nie trzyma się terminów zapłaty
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-02-28 13:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mila i profesjonalna obsluga .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kusller dnia: 2012-06-26 00:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony. Remont zrobiony szybko i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2009-06-30 01:28:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa u komornika zalega z płatnościami
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Redii dnia: 2009-06-22 12:40:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją